Türkiye (Son Dakika) Kadıköy'de feci kaza: 2 yaralı

Kadıköy'de feci kaza: 2 yaralı

Paylaş
Kadıköy'de feci kaza: 2 yaralı

Kadıköy'de, Bostancı sahil yolunda kontrolden çıkan bir otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu 2 kişi ağır yaralandı. Araçta sıkışan sürücü ve arkadaşı itfaiye ekiplerinin 20 dakikalık çalışmasının ardından çıkarıldı

Olay saat 01:00 sıralarında Kadıköy Suadiye Sahil yolu Maltepe istikametinde meydana geldi. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen İlhan Selim’in kullandığı araç direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı.

Haberin Devamı

Kazada ağır yaralanan İlhan Selim (28) ve arkadaşı Atakan Yesir (27) araçta sıkıştı. Çevreden yardıma gelen vatandaşlar olayı itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi kaza yapan aracın içinde yaptı.

20 DAKİKADA ZOR ÇIKARILDILAR

Araçta sıkışan sürücü ve arkadaşı itfaiye ekiplerinin 20 dakikalık çalışmasının ardından çıkarıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında bir kişi aracın üstüne çıkarak araçta sıkışanlara yardım etmek istedi.

Emekli itfaiye görevlisi olduğu öğrenilen kişi itfaiye ekiplerinin uyarısı sonrası aracın üstünden indirildi. Araç Şoförü İlhan Selim, Fatih Sultan Selim Hastanesi’ne kaldırılırken diğer yaralı Atakan Yesir ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İlhan Selim’in hayatı tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

DHA