Spor Kadıköy'de karnaval

Kadıköy'de karnaval

Paylaş
Kadıköy'de karnaval

Tribünlerde hazırlanan kareogrefiler statta büyük bir coşku yaşatırken, 90 dakikanın ardından Kadıköy “Şampiyon Fenerbahçe” tezahüratıyla inledi

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda dün tam anlamıyla Fenerbahçe karnavalı yaşandı. Stadı hınca hınç dolduran Sarı-Lacivertli taraftarlar, takımlarına büyük destek verdi. Tribünlerde hazırlanan kareografiler ise statta büyük bir coşku yaşattı.

İki takım taraftarları arasında güvenlik için boş bırakılan hat boş kaldı. Telsim kale arkası tribünde “Bu dünyayı yakarız, şampiyonluk gelince” yazılı pankart açılıp üzerinde hazırlanan koreografide ise dünya ve altında alevi simgeleyen figür yer aldı. Maç bitiminde Kadıköy “Şampiyon Fenerbahçe” tezahüratlarıyla inledi.

BİLİCA&GÖKHAN 11'DE

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Beşiktaş derbisinde sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Fabio Bilica’ya 11 kişilik kadroda yer verdi. Omuzundaki yırtık nedeniyle ameliyat edilmesine karar verilen Gökhan Gönül ve karın adalesinde yırtık bulunan Fabia Bilica, uygulanan tedavilerin ardından Beşiktaş karşılaşmasına hazır edilerek sahaya sürüldü.

İSMAİL 8 HAFTA SONRA

Beşiktaş’ta sakatlığı nedeniyle son 2 lig maçında forma giyemeyen Matteo Ferrari ve Rodrigo Tello derbide görev yaptı. Siyah-Beyazlı formayla en son 21. haftadaki Gaziantepspor maçında ilk 11’de oynayan İsmail Köybaşı ise 8 hafta sonra ilk 11’de sahaya çıktı.

KAVGANIN ORTASINDA KALDI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım derbi öncesi kavganın ortasında kaldı. Kendi kullandığı aracıyla köprü istikametinden gelip stadın yakınındaki kavşaktan dönerek stada ulaşmaya çalışan Yıldırım, yoğunluk nedeniyle trafik yavaş ilerlediği için bu bölgede yol üzerinde taraftarlar arasında yaşanan kavganın ortasında kaldı.

EZELİ RAKİPLER İKİŞER KAYIP VERDİ

Fenerbahçe ve Beşiktaş, derbiden hasarlı çıktı. Kanarya’da sarı kart cezalısı durumuna düşen Bilica ile kırmızı kart gören Vederson önümüzdeki hafta Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak olan Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Siyah- Beyazlılar’da ise kırmızı kart gören Fabian Ernst ile İbrahim Toraman cezalı duruma düştü. Bu iki futbolcu önümüzdeki hafta İnönü Stadı’nda yapılacak olan Sivasspor mücadelesinde takımdaki yerini alamayacak.

Gerginlik sırasında taraftarların aracının camları koyu renkli olduğu için Yıldırım’ı tanımadıkları görüldü. Yıldırım ve aracında bulunan kişiler, herhangi bir sorun yaşamadan yolda ilerleyip stada ulaştı.

YILDIRIM TRİBÜNDE DEMİRÖREN EVİNDE

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) 25 Mart’ta 21 gün hak mahrumiyeti cezası verdiği Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, cezasının tamamlamasının ardından karşılaşmayı şeref tribününden seyretti.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören cezalı olduğu için maça gelemedi. Aziz Yıldırım’ın yanında Kartal’ı 2. Başkan Metin Keçeli temsil etti. İki kulüp yönetimi ile sorun yaşayan Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener de mücadeleyi izlemeye gelmedi.

2

Haberin Devamı