Türkiye (Son Dakika) Kadıköy'de sevgili dehşeti!

Kadıköy'de sevgili dehşeti!

Paylaş
Kadıköy'de sevgili dehşeti!

Kadıköyde bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen transeksüel sevgilisini ve sevgilisinin iki arkadaşını bıçakla rehin aldı. Şüpheli, Özel Harekat Timleri'nin yaptığı operasyon sonucu etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı

Olay, saat 00.30 sıralarında Kadıköy Fenerbahçe Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Kadir E. transeksüel sevgilisi Irmak G., arkadaşları Emre K. ve transeksüel İrem Merve Ö. ile 2 gün önce evde bir araya gelerek sohbet etmeye başladı. Sohbet sırasında Irmak G., Kadir E.’ye kendisinden ayrılmak istediğini söyleyince iki sevgili arasında tartışma çıktı.

Haberin Devamı

2 GÜN BOYUNCA REHİN TUTULDULAR

Tartışmanın büyümesi üzerine Kadir E., sevgilisi Irmak G. ve evdeki diğer 2 kişiyi elindeki bıçakla rehin aldı. 2 gün boyunca evde rehin tutulan 3 kişi arkadaşlarına telefonla mesaj çekerek yardım istedi. Arkadaşları da durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 3 kişinin rehin tutulduğu yere gelen polisler, evin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Bu sırada rehin tutulan Irmak G. ve İrem Merve Ö., Kadir E.’nin bir anlık dalgınlığından yararlanarak evin arka kapısından dışarıya kaçmayı başardı.

EVİ ATEŞE VERDİ

Irmak G. ile İrem Merve Ö.’nün kaçtığını fark eden şüpheli önce evi ateşe verdi, sonra da arkadaşı Emre K.’nın boğazına bıçak dayayıp dışarı çıktı. Bunun üzerine olay yerine Özel Harekat Timleri sevk edildi.

Haberin Devamı

Ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan Özel Harekat Polisleri Kadir E.’yi uzun bir süre ikna etmeye çalıştı. Şüphelinin dalgınlığından yararlanan ekipler, Kadir E.’yi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlı Kadıköy Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.

'BENİ ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ'

Polis merkezine giderek sevgilisinden şikayetçi olan Irmak G., "Erkek arkadaşımla problemliyiz. Kendisinden ayrılmak istedim, kabul etmedi. Beni 2 gün boyunca bıçakla rehin aldı. Evimi yaktı. Beni öldürmeyle tehdit ediyordu. Mesaj yoluyla durumu arkadaşlarıma bildirdim. Buraya Özel Harekat Polisleri geldi. Bu sırada bir fırsatını buldum kendimi zor dışarı attım. Daha önce de tartışma geçmişti aramızda. Kendisi 6 ay uzaklaştırma almıştı. Polis arkadaşlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

'ELİNDE SATIR VARDI'

Haberi alır almaz olay yerine gelen Irmak G.’nin transeksüel bir arkadaşı, "Biz dışardaydık. Elinde satır vardı. Bir erkek ile bizim arkadaşlarımızı rehin almış. Biz telefonla bilgi aldık. Arkadaşlarımıza, ’Polisi arayın rehiniz tutuluyoruz. Boğazımda bıçak var. Evi yakacak’ şeklinde mesaj atmışlar. Onlar da durumu polise bildirmiş" diye konuştu.

Öte yandan, Kadir E. tarafından yakılan ev olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

DHA