Magazin Kadın 20. yeni bölüm 2 ve 3. fragmanı izle: Sarp gerçeği öğrenecek mi?

Kadın 20. yeni bölüm 2 ve 3. fragmanı izle: Sarp gerçeği öğrenecek mi?

Paylaş
Kadın 20. yeni bölüm 2 ve 3. fragmanı izle: Sarp gerçeği öğrenecek mi?

Kadın 20. bölüm 2. ve 3. fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölümde Ceyda çocuğuna kavuşurken Sarp ise Bahar ve çocuklarına kavuşmaya bir adım daha yaklaştı.

Fox TV'nin ve ekranların en duygusal dizisi Kadın'ın 20. bölüm 2. ve 3. fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölümde geçen hafta hüsrana uğrayan Ceyda için müthiç bir gelişme yaşanıyor. Oğluna kavuşma hayali kuran Ceyda, Hikmet sayesinde çocuğuna kavuşuyor. İkilinin buluşma sahnesi ise görülmeye değer.



ALP (SARP) BAHAR VE ÇOCUKLARA KAVUŞABİLECEK Mİ?

Kadın yeni bölümde Alp Bahar'a ve çocuklarına bir adım daha yaklaşıyor. Pırıl eşi Alp'e her şeyi açıklamaya karar veriyor ve Alp'le masada yemek yerken konuyu açmaya çalışıyor. Bakalım Pırıl gerçekleri Alp'e söyleyecek mi? Öte yandan Alp dışarıda oturduğu sırada onu tanıyan birisi yanına otoruyor ve "Sarp" diye hitap ediyor. Alp ise şaşkınlık yaşayıp kendisinin Sarp olmadığını söylüyor.



ŞİRİN'İN FOYASI ORTAYA ÇIKIYOR

Nisan'ın Sarp'ın sevgilisini aramasıyla şoke eden bir gerçek ortaya çıkıyor. Bu gerçeğin ortaya çıkmasında ise Yeliz'in büyük bir payı var. Yeliz'in yönlendirmesiyle telefonla arama yapan Şirin, "O kadın"ın Şirin olduğunu anlıyor. Şimdi Bahar'ın Şirin'e tepkisi nasıl olacak?



Kadın 20. bölümüyle 13 Mart Salı akşamı Fox TV ekranlarında...

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Şirin’in yalanlarına daha fazla katlanamayan Hatice, Şirin ile ilgilenmemeye başlar. Bu durumdan rahatsız olan Şirin ise ne yapacağını bilemez. Her şey için Şirin’i suçlamaya başlayan Hatice, Şirin’in Bahar’a ilik vermesini ister. Bahar’dan nefret eden Şirin ise bunu asla kabul etmez. Jale, Bahar’ın hastalığının daha fazla ilerlememesi için de bir an önce bu ilik verme olayını halletmek istemektedir. Bahar’ın mahalleye dönmesi ise Arif ile Bahar’ı yakınlaştırmaya başlar...

Haberin Devamı