Magazin Kadın 21. bölüm fragmanı yayınlandı: Bahar Şirin'in peşinde... Son bölüm izle

Kadın 21. bölüm fragmanı yayınlandı: Bahar Şirin'in peşinde... Son bölüm izle

Paylaş
Kadın 21. bölüm fragmanı yayınlandı: Bahar Şirin'in peşinde... Son bölüm izle

Kadın 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölümde Şirin'in Sarp'ın eski sevgilisi olduğunu zanneden Bahar çılgına dönüp Şirin'in peşine düşüyor.

Fox Tv'nin her salı geniş bir izleyici kitlesine ulaşan dizisi Kadın'ın 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölümde Bahar, Şirin'i bulduğu yerde parçalayacağa benziyor.



BAHAR EVİ BASTI

Bahar telefonda Sarp'ın eski sevigilisi olarak Şirin'i öğreniyor. Bu haberle birlikte deliye dönen Bahar annesinin evini basıyor ve her yerde Şirin'i arıyor. Telaşa kapılan Hatice, Şirin'i evden dışarı çıkarıyor. Bahar eve girdiğinde üvey kardeşini göremiyor ve o da dışarı çıkıyor. Şimdi merak edilen konu Şirin'in Bahar'ın karşısına çıkıp çıkmayacağı...



Kadın 21. bölümüyle 20 Mart Salı akşamı Fox TV ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Pırıl, Suat’ın evinde Jülide’yi gördükten sonra ne yapacağını bilemez. Hatice ise Şirin’i Bahar’a ilik vermek için ikna etmeye çalışmaktadır. Enver’in eve dönmemesini hazmedemeyen Şirin, ilik verme olayını kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapar. Ceyda, oğlu ile ilgili yaşadığı hayal kırıklığından sonra kolay kolay toparlanamaz. Bahar’ın bu süreçte hastalığı yüzünden ağrıları iyice artmaya başlar. Belli etmek istemese de bu ağrılar onu çok zorlamaya başlamıştır. Musa’nın Jale ile yaşadığı ayrılık sürecinde ise bir planı vardır.

Kadın son bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

KADIN 20. BÖLÜM İZLE

KADIN DİZİSİ BİTİYOR MU?

Özge Özpirinçci'nin Istagram'dan paylaştığı story, kafa karşlığına sebep oldu. Diziyi yakından takip edenler "Kadın dizisi final mi yapıyor?" sorusunu sormaya başladı. Yeniden bir açıklama yapan Özpirinçci iddiaları yalanlayıp "Benim storyler yanlış anlaşılmış. Dizimiz final yapmıyor. Ben sadece 21. bölüm finalinden bahsediyordum. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece her salı sizlerle olmaya devam edeceğiz" dedi.

Haberin Devamı