Magazin Kadın 22. bölüm fragmanı yayınlandı: Kadın 21. bölüm izle

Kadın 22. bölüm fragmanı yayınlandı: Kadın 21. bölüm izle

Paylaş
Kadın 22. bölüm fragmanı yayınlandı: Kadın 21. bölüm izle

Kadın 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölümde Pırıl, Bahar'ı ve çocukları görmek isteyip ilk hamleyi yapıyor. Pırıl, gerçekleri söyleyecek mi?

Kadın dizisinin 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölümde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Bahar, Arif'i hayatından çıkarmaya karar verirken Pırıl ise Bahar'la temasa geçmek için ilk adımı atıyor.

"BEN SİZE GÜVENMİYORUM"

Bahar, Arif'in yalan atmasını içine sindiremiyor. Bahar, Arif'i hayatından çıkarmaya karar veriyor ve "Ben size artık güvenmiyorum" diyor. Arif ise Bahar'a sitem edip onu sevdiği için yalan attığını, üzelmemesi için bu yola başvurduğunu söylüyor. Bu anlarda Bahar sessiz kalıyor.

PIRIL'LA BAHAR İLK KEZ KARŞI KARŞIYA

Pırıl, Bahar'ı göreceğini söyleyip kafasına koyduğunu yapıyor. Uyarılara kulak asmayan Pırıl, Bahar'ın yanına gidiyor. İlk karşılaşmada heyecan tavan yapıyor ama Pırıl'ın ne söyleyeceği büyük merak konusu...



Kadın yeni bölümüyle 27 Mart Salı günü Fox TV ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Telefonda duyduğu şeyden sonra Şirin ile Sarp’ın sevgili olduğunu düşünen Bahar ne yapacağını bilemez ve Şirin’in peşine düşer. Bahar bu olaydan sonra herkese karşı güvenini de yitirmiştir. Pırıl, Bahar ve çocukların yaşadığını öğrendikten sonra ise Sarp ile beraber Amerika’ya dönmek için elinden geleni yapar. Enver, Bahar’ın ona karşı aldığı tavır yüzünden çok üzülür. Ama ne olursa olsun Bahar’ı yalnız bırakmamakta da kararlıdır. Hastalığı yüzünden sürekli ağrıları artmaya başlayan Bahar, sakat kalma riski ile de karşı karşıyadır.

Kadın 21. bölümü izlemek izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

KADIN SON BÖLÜM İZLE



Haberin Devamı