Magazin Kadın 3. bölümünde neler yaşandı? Kadın 4. bölüm fragmanı merak uyandırdı

Kadın 3. bölümünde neler yaşandı? Kadın 4. bölüm fragmanı merak uyandırdı

Paylaş
Kadın 3. bölümünde neler yaşandı? Kadın 4. bölüm fragmanı merak uyandırdı

Kadın dizisi dün akşam 3. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Duygu yüklü sahneleriyle ekran başındakilerin kalplerine dokunan Kadın'ın son bölümünde Bahar, kardeşinin ağzından çıkanlar karşısında büyük bir yıkım yaşadı. Son bölüm finalinin hemen ardından yeni fragman geldi. İşte Kadın dizisinin 4. bölüm fragmanı ve son bölümün kısa bir özeti!

Kadın dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kadın'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Şirin’in odasında Sarp’ın resimlerini bulan Hatice, kızının ondan bir şeyler sakladığını düşünerek bunun peşine düştü. Son bölümünün hemen ardından yayınlanan fragman ise çarpıcı gelişmelerin ipucunu verdi.

İşte Kadın dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı!



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


Şirin’in odasında Sarp’ın resimlerini bulan Hatice, kızının ondan bir şeyler sakladığını düşünerek bunun peşine düşer. Olanlardan habersiz Hatice’nin eşi Enver ise Bahar’a yardım etmek için elinden geleni yapmaktadır. Bahar bulduğu ek işe her ne kadar sevinse de bir o kadar da çocuklarına daha az zaman ayıracağını düşündüğü için huzursuzdur. Evde Bahar’ı annesiyle tartışırken görmesi üzerine Şirin’in söylediği şey de Bahar’ı çok etkiler. Apartmanda yaşanan olaylar yüzünden ise onu yeni bir sürpriz beklemektedir...


GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR


Arif’i her gördüğünde korkulu gözlerle ona bakan Bahar, hala yaşadığı olayın şokunu atlatamamıştır. Yeliz’in düğün hazırlıkları devam ederken onun düşündüğü tek bir şey vardır; Nisan ve Doruk’un mutluluğu.
Sürpriz bir şekilde Bahar’ın karşısına çıkan üvey kardeşi Şirin, bu kez kaçamaz. Şirin’in, Bahar’a karşı duyduğu suçluluk duygusu ise tanışmalarının ardından daha da çok artacaktır. Bahar her geçen gün kocası Sarp’ı daha fazla özlemektedir. Annesi Hatice’nin söylediklerini de asla unutamaz ve kocasının ölümü için onu suçlamaya devam eder. Hatice ise diğer kızı Şirin’in odasında gördüğü Sarp’ın resimlerinden sonra Şirin ile yüzleşir ve ona hesap sorar. Hatice’nin içindeki şüphe de git gide artacaktır.

Haberin Devamı