Magazin Kadın 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Kadın 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Paylaş
Kadın 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Kadın 33. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kadın yeni sezonun ilk bölümünde Doruk, babasını gördüğünü iddia ederek hastanede bekleyen annesine haber veriyor. Bu gelişme sonrası Hatice ve Şirin'in nutku tutulurken Nisan ilk önce kardeşinin doğru söyleyip söylemediğini sorgulayıp ardından bahçeye koşuyor. Bahar da çocuklarını takip ediyor. Şimdi herkes aynı soruyu soruyor. Sarp ailesine kavuşabilecek mi?

Fox TV'nin geçen sezon salı günleri zirveyi elden bırakmayan dizisi Kadın'ın yeni sezon 2. fragmanı da yayınlandı. Kadın sezon finalinde Doruk, Sarp'ı görmüş "Baba" diye seslenmiş ve final gerçekleşmişti. Yeni bölümde Doruk gördüklerini hastanede bekleyen ailesine aktarıyor. Abla Nisan kardeşinin dediklerini teyit ettirirken heyecana kapılarak bahçeye koşuyor. Bahar, pek ihtimal vermese de çocuklarının arkasından gidiyor.

Haberin Devamı

ŞİRİN YİNE KÖTÜLÜK PEŞİNDE

Bu anlarda küçük dilini yutan Şirin, Bahar ve çocukların gitmesini fırsat bilerek Arif'e "Sen de gitsene peşlerinden... Kim bilir, belki unutulmaz bir aile kavuşmasına şahit olursun." diye yükleniyor. Bu anlarda Hatice'nin ise sesi soluğu kesiliyor.

KADIN 33. BÖLÜM İLK FRAGMAN

İlk bölümde seyirciyi heyecanladıran bir gelişme yaşanıyor. Eşi ve çocuklarının öldüğünü zanneden Sarp gece yarısı elinde kürekle ailesinin yer aldığı mezarlığa gidiyor ve toprağı eşmeye başlıyor. Bakalım gördükleri karşısında Sarp ne tepki verecek?