Dr. Haydar Dümen Kadın aradığını bulamaz
HABERİ PAYLAŞ

Kadın aradığını bulamaz

Haberin Devamı

Kadın evlilikle ilgili hayaller kuruyor. Ama cinsellikle ilk tanışması öyle beklediği gibi olmuyor çünkü ilişkiden umduğunu bulamıyor, üzülüyor. Hanımlar, orgazmla ancak zaman içinde tanışırsınız. Bunun için kendinizi kasmayın. Orgazmı öğrenmeniz fantezilere ve eşinizin tecrübesine bağlı...

BÖYLE SORU YOK!

Boyundan çok utanıyorum

26 yaşındayım, cinsel organım 12 santim. Çok utanıyorum. Büyütücü, kalınlaştırıcı işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, boy normal sınırda. Senin beklentilerin en uçta. 12’yi tersine oku, “21 santim olsaydı ne olurdu?” demek ister gibisin. Öyle olsaydı cinselliğin sultanı olacak, psikolojinin eyaletini mi kuracaktın? Sokakta yürürken gözler periskop gibi etrafı tarayacak, seninki beğendiğine “Burada ben varım” diye kıpırdayacak mıydı? Nasıl bir beklenti ve hesapsa bu umutlar santimlere bağlanıyor. Mutluluk santimlerde aranıyorsa vay halimize!!! Organın misafir gittiği ev ziyaretinde normal oda 8 santimetre, biraz esnedi, uzadı olsun 12-13 santimetre. Ya şu derebeyinin saltanatı ne olacak? Misafirin yarısı içerde, yarısı dışarıda mı kalacak? Diyelim ki evlendin. Ya bu işten kadının memnun değilse? Sen Hocanı dinle okurum, normali dert etme kendine.

İlkinde erken boşalıyorum

27 yaşındayım, bekarım. Haftada 1 ya da 2 kez ilişkiye giriyorum. Ama ilkinde çok erken boşalıyorum. İkincisinde sertleşme 30-40 dakika sonra oluyor. Yardım edin.

CEVAP

Neyine yardım edeyim değerli okurum. “Yardım edin şu fakire” diye dilenenlerin çoğunun milyoner olduğu sonradan öğreniliyor. Daha yeni kurtuldun ilk gençlik yıllarından. O cinsel anarşi dönemi bitecek, yerine evlilik koşulları gelecek. Haftada 1 ilişki hadi iyisin. Yılda 1’i bulamayanların yanında sen saltanat beyisin. Sertleşme 30-40 dakikada oluyormuş. Bu duruma da arıyorsun bir bahane. Ama organ dinamiği ve saat ayarı şahane. Nimet ortada, kaşıkladın doydun. Çekildin koltuğa, tam 35 dakika. Sonra tekrar sofraya oturdun. Yemek daha soğumamış bile. Al çatalı kaşığı eline, dökme üzerine, gerisi hikaye.

Benim kuş canı istediği gibi davranıyor

19 yaşındayınm, 1 kere milli oldum. Benim kuş sürekli uyanık ve canı istediği gibi davranıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bilgisayar, internet neyse o modern teknolojinin organik yapısı bedende var. Bas düğmeye, gözler görüntü avında. Geç onu, geç ötekini. O da nesi? Peniste bir kıpraşma, bir karıncalanma var. Görüntüyü kapat, arama motorunda geçmişe bak. İşte tamam, organ yine alarmda. Bir hayal dünyasında çıplak, albenili, oynak kadınlar erkekleri baştan çıkarıyorlar. Program uzadıkça organ iyice azıyor, dışarı çıkmak için bahane arıyor. Bütün bunların hareket mekanizması, organ mekanizması ya da tuşu senin elinde ve beyninde. Tuşa basıp onu baştan çıkarmayıver be okurum. Çünkü ben bu gemiyi uzaktan idare edemiyorum.

Kız hamile mi?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Üzerine boşaldım, sevgilim o bölgeyi yıkadı. Acaba hamile kalma riski var mı?

CEVAP

Değerli okurum, merak etme, kalmadı.

Anne olamazmışım

1 yıllık evliyim, 24 yaşında kadınım. Ben cinsellikten zevk almıyor, orgazm olmuyorum. Eşim de mutlu değil. Bir de orgazm olamadığım için gebe kalamazmışım. Acaba bu doğru mu?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazmla hamileliğinle hiç ilgisi yok, hamile kalabilirsin. Boşalma yani orgazm dediğin şey zor konu. Zamanla alışırsın. Doğumdan sonra sanırım profesyonel yardım alman gerekiyor ki orgazm yolu açılsın.

Cinsel organım daha konuşurken sertleşiyor

20 yaşındayım, 4 aylık birlikteliğim var. Kız arkadaşımla cinsellik konusunu konuşurken penisim sertleşiyor. Acaba neden olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, iyilikten olur, erkeklikten olur, sağlıktan olur, iştahtan olur. Biraz da iradesizlikten olur. İyi ki oluyor.

Bakire olmadığım anlaşılır mı?

25 yaşındayım, nişanlıyım. Nişanlımla birlikte oluyoruz. 2 ay sonra düğünüm var. Adet sancım çok olduğu için annemle doktora gittim. Doktor “Ultrasonla bakarız, belki kist vardır” dedi. Acaba ultrasonda kız olmadığım anlaşılır mı? Çok korkuyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın ultrasonda çıkmaz. Çıksa bile doktor bunu söylemez. Evlendikten sonra çektiğin sancıların azalacak ve sonra geçecek diye düşünüyorum. Konu kadın doğum uzmanlarını ilgilendiriyor.

Kızın vajinası acıyor

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Ama sevgilim orgazm olduktan sonra vajinasında ağrı ve yanma oluyor. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, galiba biraz tahriş var. Orgazmdan önce kız bunu heyecandan anlayamıyor. İlk aklıma gelen bu ama içeriden kasılma ağrıları da olabilir. Hem sen hem arkadaşın sakin, kasılmadan yumuşak bir yöntemi deneyin. Yarar göreceğinizi sanıyorum.

İlişkiden soğuyorum

22 yaşında kızım. İlk ilişkimi 10 ay önce sözlümle yaşadım. Zevk alıyor, orgazm olamıyorum. Sonra da birden biri ilişkiden soğuyorum. Acaba benim sorunu nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım orgazm ile henüz taşınmadın. Kendi kendini tatmin ederken ya da sürtünme yoluyla bir orgazm yaşıyorsan (ki yaşıyorsundur) onun vajinaya transferi vajinal orgazmdır. Zamanla alışacaksın kafaya takma.

Cinsel organım çok küçük

26 yaşındayım. Cinsel organımın küçük olduğunu düşünüyorum. Bu durum benim psikolojimi bozuyor. Ereksiyon hali de, çapı da küçük. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, boyunu ve ölçülerini verirsen anında yanıtını alacaksın.

İlişki sırasında ereksiyon bitiyor

53 yaşındayım. İlişkiye girdiğimde sertleşme sorunum oluyor. İlişkide penisim yumuşuyor. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, damar sisteminde, sinir sisteminde ya da psikolojik nedenlere bağlı olarak sorunlar yaşanır. Hangisi olduğuna karar vereceğiz ve tedavisini ona göre yapacağız. Yaşın genç. Bu nedenle de uzmana yani bizlere başvurman gerekiyor.

Boyu yeterli mi?

17 yaşındayım, penisim 19 santim. Sizce yaşıma göre normal mi? Her mastürbasyon yaptığımda baş ağrısı çekiyorum, neden?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normalden büyük. Penise de gelen kan beden ve beyin dolaşımını olumsuz etkiliyor. Mastürbasyonu haftada 2’ye indir. Ve sakin ortamda uzanarak yap.

Bunalımdayım

21 yaşındayım. Penisim 12 santim. Bazı büyütücü ilaçlar kullandım, olmuyor. Bu yüzden kız arkadaş edinmek istemiyorum. Böyle mi kalacağım?

CEVAP

Değerli okurum, 12 santim penis erkekliğini, kocalığını ve babalığını sana sağlar. Ama bu yüzden içine kapanma. Karamsar bir tablo oluşur. Kendini doğanın yapının kucağına bırak. Kafana takma.

Evlendiğimiz zaman sayı azalır mı?

23 yaşındayım. Kız arkadaşım da 22 yaşında. Her gece ilişkiye giriyoruz, ikimiz de istekliyiz. Evlenince bu hızda devam eder miyiz?

CEVAP

Değerli okurum, ne bileyim? Sana kalmış bir iş. Mal senin, mülk senin, keyif senin. Ama bilgi benim: Tabii ki zamanla azalır. Azalsa ne yazar azalmasa ne yazar? Sen keyfine bak. Gerisi fasa fiso. GÜNÜN SÖZÜ Demokrasi vicdan gibidir. Ucuza da gider, dünyayı bağışlasan benim kurallarım var der. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder