Dr. Haydar Dümen Kadın aynı fikirde değil
HABERİ PAYLAŞ

Kadın aynı fikirde değil

Haberin Devamı

Erkeklerin rüyası büyük cinsel organ. Ama kadın sizinle aynı fikirde değil. Çünkü acı bir yandan, eşe bunun söyleyememek diğer yandan. En iyisi şu büyüklük hayalleriyle vedalaşın. Arkadaş toplantısında duyduğunuz ölçü ve santimleri de unutun, elinizdekini idareli kullanın.

BÖYLE SORU YOK!

Akşam olacak diye korkuyorum


28 yaşındayım, 3 aylık evliyim. Karım 24 yaşında, güzel bir kadın. Sertleşme tam olmuyor ve erken boşalıyorum. Akşam olacak diye ödüm kopuyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, utanıp sıkılacak bir şeyin yok. Bu heyecan ve deneyime bağlı. Sanırım daha önce antrenmanın yoktu. Mastürbasyon da yakanı bırakmadı. Eğer (kim olursa olsun) ilişki öncesi ‘Acaba sertleşme olacak mı?’ kaygısına kapılır, heyecanlanırsa sertleşme sorunu yaşar.

İnanıyorum ki sabaha karşı uykuda penisin sertleşiyordur. Bu mekanizmanın sağlam olduğunu gösterir. Bozuk olan, heyecan ve onun yarattığı stres hormonundandır. O gün ilişkiye girmeye mecburmuş gibi düşünme. Eşine karşı da çekinip bir köşeye sinme. Yani “Olursa olur, olmazsa kendi bilir” diye içine sindir. Ayrıca bu konuda 1-2 yardımcı hap alıp sonucu bana bildir.

Her şeye yeniden mi başlasam?

24 yaşındayım, bugüne kadar kız arkadaşlarım ve hayat kadınları ile çok kez birlikte oldum. Bunalıp hepsini bıraktım. 6 aydır ilişkiye girmiyorum. Haftada 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum ama buna rağmen 2 kez de rüyalanıyorum. Bu işlere yeniden mi başlasam? RUMUZ: PİSKOPOS

CEVAP

Maşallah benim erkek vatandaşım, halk senin gibilerine övgü sözü olarak “Beline kuvvet” der. Burada bel cinsellik anlamında kullanılır. Örneğin; orgazm sözü bilinmez, onun yerine “Belim geldim” denir.

Bir erkeğe nasihat ederken “Eline, beline, diline dikkat” önerisi yapılır. El, bir şeyleri aşırma, bel malum, dil ise küfürlü, kaba değil, ince, nazik ol anlamında kullanılır. Bu çağrışımdan geriye benim de sana dua ve yol göstermem kalıyor. Rüyalarına karışma, genelevlere alışma, masum kadını, kızı baştan çıkarma, mastürbasyonu haftda 2-3 yap, boşlama. Gençliğin gelişim aşına soğuk su katma.


İlişki yüzünden mi kilo alamıyorum?

25 yaşındayım, bir türlü kilo alamıyorum. Cinsel ilişkiden olabilir mi?

CEVAP

Yani cinsel ilişkim çok mu demek istiyorsun okurum? Sanırım bekarsın. Öyleyse evde ve de aklına geldiği yerde partner yoktur. Geriye ne kaldı? Mastürbasyon. Çok mu, az mı sen bilirsin. Sayı olmadan ben kura çekerek yorumumu bildiremem.

Asıl önemlisi, boyun ve kilon. Yapı olarak zayıf mısın yoksa sana mı öyle geliyor? Gelelim körebe oyunumuza; gözümü kapatıp ebelik yaptırıyorsun bana. Ben yine de kaçanı kovalayayım, yakalayayım ve sana durumu yazayım.

Boyun 1.78, kilon da 65’tir. Her ikisinde de 3’er sayılık yanılma payım olabilir. Eğer böyleyse iyidir. İleride nasıl olsa kilo alacak, göbek bile yapacaksın. Bu zayıflığın sana göre sebebi fazla ilişki!!! Bana göre ise, bu sebep değildir. Mastürbasyonu haftada 2-3’e indiriver, 3 ay sonra sana zahmet durumu bana bildiriver.

Bu kadar kolay yırtılır mı?

18 yaşında kızım. Mastürbasyon yaparken kan geldi. Zarımın patladığından şüphe duyuyorum. Bir kez parmağım içeri girdi. Bu kadar basit bir şeyle yırtılır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, yırtılabilir ama biz buna zedelenme diyoruz. Gerçek bir cinsel birleşmede kanayacaktır. En önemli nokta kendini suçlu gibi görme.

Çok istekliyim

17 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum. Çok istekliyim. Yaptıkça tekrarlıyorum. Bu isteği gidermek için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, bol hareket bedeni geliştirir. Koş, kalp damarların açılsın ki ileride kalp hastalıkları riskine girme. Hem de kilo almazsın. Geriye bir de aklına egemen olman kalır. Yani arabanın frenine bas biraz.

Orgazm oluyor muyum?

24 yaşında kızım ve bekarım. Orgazmın nasıl bir şey olduğunu anlayamıyorum. Sadece iç çamaşırımdan fark ediyorum, sorun mu var?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazmın ne olduğunu bilmiyorsun. Boşalma deyince hep dolu bir şeyden kaptan ya da bardaktan bir şeyin dışarıya akması gibi algılanıyor. Oysa ki buradaki boşalma kadınlarda ruhun boşalması. Pek çok kişi kadından da bir şeylerin dışarı akacağı yanılgısına düşüyor. İyi bir eş bulduğunda orgazm olacaksın. Çünkü burada partner de önemli.

Kan gelmeye başladı

2 gün önce geneleve gittim. Bir kadınla ilişkiye girdik. Bu sırada penisimden kan gelmeye başladı. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, içeride polip, taş, kum ya da böbrekte, idrar torbasında bir sorun vardır. Bir de orgazm sırasında şiddetli kasılmadan meninin geliş kanallarında kılcal damarlarda çatlama da olabilir. Yani bir idrar tahlili gerekebilir. Sonuç ondan sonra söylenir.

Ya sorun yaşarsam?

27 yaşındayım. 7 yıl önce mastürbasyon yaparken cinsel organımda kırılma hissettim. Şimdi sertleşme sorunu yaşıyorum. İlk ilişkide sorun yaşamamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ilk birlikteliğine biraz zaman tanı. Bir üroloji tetkikinden geçmende yarar var. Önce ultrasonla damar ve doku sistemlerine bakılmalı.

Canım neden acıyor?

19 yaşındayım. 1 yıldır sevgilim var, orgazm olamıyorum. Tam birleşmedik. Penisi vajinama girince acı hissediyorum, neden?

CEVAP

Değerli okurum, birleşmeyi yapmamışsınız bile. Vajina kaslarında kasılman var. Önce ağrı, acı ortadan kalkacak. Sonra zevk kapıları açılacak. Arkadaşlığınız yeni. Çözümün sözle değil, hekim yardımıyla olacağına inanıyorum. Hem psikolojik hem de doku yönünden vajinismusa davet çıkarıyorsunuz.

Geneleve gitsem...

18 yaşındayım. İlk cinsel deneyimimi yaşamak için geneleve gideceğim. Giderken yanımda prezervatif götüreceğim ama bir hastalık kapmaktan korkuyorum. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, kapmayacağına inanıyorum.

Nasıl çözülür?

22 yaşındayım, bekarım. Düzenli bir cinsel hayatım var. Erken boşalma için ne önerebilirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik koşullarında bu durum tedavi edilebilir. Ama uzaktan önerilerle olmaz. Doktorla görüşmelisin.

Eşim korkuyor

26 yaşındayım, yeni evliyim. Penisim 22 santim olduğu için ilişkide eşimin canı çok yanıyor ve korkuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. İdareli kullan yeter.

Erken boşalıyorum

34 yaşındayım, evliyim. Erken boşalıyorum, 1 dakika bile sürmüyor. İlaç kullandım, önceleri etkili oldu ama şimdi faydası yok. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tedavi ederiz, hiç takma.

Kızlık zarım esnek mi?

19 yaşında kızım. Vajinama birkaç kez parmağımı soktum, hiç kan gelmedi. Bunu arkadaşıma anlattım. O da bana kızlık zarımın geniş olduğunu ve onu sadece penisin bozabileceğini söyledi, doğru mu?

CEVAP

Sevgili okurum, hem esnek hem geniş. Her ikisi de doğru olabilir. Bunu avantaj olarak kullanmayacağını umarım. Sen bilirsin. Ne yaparsak yapalım, attığımız adımın bedelini günün birinde ödüyoruz.

Düzenli seks hayatım yok

45 yaşındayım, bekarım, kilom var. Yüksek tansiyonum var. Düzenli bir seks hayatım yok, zaman zaman partnerimle bir araya geliyoruz. Erken boşalma yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Acaba ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, önce kilo ver. Bundan kaçış yok. Erken boşalman tedavi edilecektir. Bunu da sana müjdeleyeyim.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın dili gözler, sözler, ellerde yazılıdır, okumasını bilene. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder