Gündem 'Kadın-erkek ayrı uçacak'

'Kadın-erkek ayrı uçacak'

Paylaş
'Kadın-erkek ayrı uçacak'

Turkuaz Havayolları'nı satın almak isteyen 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, bu alışverişi gerçekleştirirse uçaklarında kadın ile erkek yolcuları ayrı oturtacak

Fadıl Akgündüz’ün uçuş ruhsatı askıya alınan Turkuaz Havayolları’nın ruhsat süresinin uzatılmasını beklediği ve bu süreçte satış işlemlerini tamamlamayı planladığı ifade edildi.

İnternet sitesine konuşan Akgündüz, uçaklarda kadın ve erkek yolcuları yan yana oturtmayacaklarını, otobüslerde olduğu gibi tek başına seyahat eden bir kadının yanına erkek yolcunun oturmayacağını açıkladı.

YOLCULARA ZEMZEM SUYU İKRAM EDECEK

Yolculara zemzem suyu ikram etmeyi planladıklarını belirten Fadıl Akgündüz, başı açık hostes de türbanlı hostes de çalıştırabileceklerini ifade etti. Akgündüz, siteye verdiği demeçte havacılık sektöründeki planlarını ise şöyle açıkladı:

“Turkuaz olmazsa başka şirketlere de talip olabiliriz. Turkuaz Havayolları Ankara merkezliydi ancak biz Diyarbakır ve Trabzon merkezi uçuşlar yapacağız. Turboprop uçaklar da kullanarak 2 hub’a yolcuları toplayıp diğer noktalara ulaştıracağız.

Diyarbakır’dan Irak’a, Trabzon’dan İran’a uçacağız. 5 uçakla başlayıp 3-5 yıl sonra 30 uçaklık filoya ulaşmayı düşünüyorum. Şirketin adını Caprice Gold olarak değiştireceğiz.

Çünkü bizim oturmuş bir markamız. Otelcilik ile havayolu ulaşımını eşgüdümlü olarak yürüteceğiz. Otellerimizdeki konaklama paketlerinin içine uçağı da dahil ederek yolcularımızı bedava da uçurabiliriz. Ekonomi fiyatıyla business class uçacağız.”