Yaşam Kadın muhtar SEDAŞ'a yazı yazdı! Gelen cevap ile şoka girdi!

Kadın muhtar SEDAŞ'a yazı yazdı! Gelen cevap ile şoka girdi!

Paylaş
Kadın muhtar SEDAŞ'a yazı yazdı! Gelen cevap ile şoka girdi!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi muhtarlarından Aynur Yiğit Şöhretli mahallelerinde bulunan elektrik trafosunun üzerine uygunsuz yazılan yarıları sildirmek için Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.(SEDAŞ) dilekçeyle başvurdu. Gelen cevap ile şoka girdi

Kocaeli Körfes Mimar Sinan Mahallesi muhtarı Aynur Yiğit Şöhretli, Mehmet Akif Ersoy Camii arkasında yer alan elektrik trafosunun üzerine yazılan ve çirkin olarak değerlendirilen yazılar için SEDAŞ’a yazı yazdı. Dilekçede, trafonun merkezi bir noktada olduğu ve vatandaşların yoğun şikayeti ile karşılaştığını belirterek, buranın boyanmasını isteyen bayan muhtar, gelen cevap ile şoka girdi.

4 gün sonra Muhtar Şöhretli’ye gelen cevap yazısında, yazıların üzerinin sprey boyayla kapatıldığı ve istenen işlemin yapıldığı bilgisi verildi. Bunun üzerine trafoyu kontrole giden Şöhretli gördüğü manzara karşısında şok oldu. Yazıların üzeri gerçekten sprey boyayla kapatılmış ama bu çirkin sözlerin okunmasını engellemediği gibi çirkinliği daha da arttırmıştı.



Bu duruma isyan eden ve bunu sosyal paylaşım sitesinde ki sözleriyle de dile getiren Şöhretli, konuyu daha yetkili makamlara taşıyacağını da belirtti.



Şöhretli açıklamasında, “Sedaş yetkililerini göreve davet ediyorum.05.01.2018 Tarihinde Sedaş kurumuna bölgemizin en merkezinde bulunan trafo merkezinin üzerine çirkin sözlerle v.s yazıldığını görsel olarak çevre kirliliği oluşturduğunu yazarak boyama talebinde bulunmuştuk.Resmi yazismamiza gelen cevap gerçekten traji komik. Sprey boya ile kapadık. cevabı sorunu çözmedi. Biz göz boyama istemiyoruz. Kalıcı çözümler üretin. Daha sonra yapmayı düşünüyorsanız daha açıklayacı bilgi verin. Sizce bu çalışma olmuşmu ? Sedaş yetklilerinin bu durumu incelemerini ve düzgün bir çalışma yapmalarını bekliyorum. Aksi halde bu durumu takibe alıp en üst makamlara taşıyacağım.” dedi.

Haberin Devamı