Dr. Haydar Dümen Kadın paniğe kapılıyor
HABERİ PAYLAŞ

Kadın paniğe kapılıyor

Haberin Devamı

Erkekler mastürbasyona alışıyor ve onun büyüsüne kapılıyor. Evlenince bu alışkanlıktan vazgeçmek kolay olmuyor. Beyler, eşinizi düşünün. Çünkü kocasının mastürbasyon yaptığını gören kadın paniğe kapılıyor, komplekse giriyor.

BÖYLE SORU YOK!

Ballı karışım bir buluş mu?


32 yaşındayım, sevgilim 28 yaşında, isteksizdi. İsteği artsın diye kıza ballı karışım yedirdim. Şimdi her gün ilişkiye girmek istiyor. Sizce bu isteği arttıran bir buluş mu?

CEVAP

Değerli okurum, buluş değil, mucize be!!! Daha da kolayı vardı. Önce canım cicim, dişleri incim, gözler ateş gibi yakıyor, insan bakmaya bile kıyamıyor, saçlar Hint ipeği, dudaklar bal peteği, boy fidan, ilk görüşte vuruluyor insan. Eller yumuşak, yürüyüşün kıvrak, üstte tombullar, arkada bomba var, bayram yaptı sana sahip olanlar gibi uvertürden başla, ardından da güldür, eğlendir, sevecen hareketlerle başını döndür. Gerisi senin için ödüldür. Niye kızı besleyip kilosunu arttıracaksın? Bir de evlenirsen o sıkleti nasıl kaldıracaksın? Kısaca mideden değil, ruhtan gir, pusuda bekler gibi değil, olaya mertçe eğil.

Kocamın isteği hiç bitmiyor

24 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşimin isteği hiç azalmadı. Ben isteksizim ve çok acı çekiyorum. Eşimle birlikte olmak istemiyorum. Çok tartışıyoruz, yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, insanlar bunalınca falcıya gider. Falcı cin mi cin, insan ruhunu, yüzünden giyim kuşam ve tavrından anlıyor. Daha sorununu söylemeden sana “Ah benim talihsiz, güzel, iyi yürekli, merhametli ve fedakar kızım, ne oldu böyle? Bak burada bir yol ayrılmış” dediğinde senin yüzündeki en ufak bir çizgiden tüyoyu kapar. Ve “Bir erkek görüyorum, seni düşünmeyen, bencil” yorumlarını eklerken elini gözler yani parayı. Neyse, hepsi hikaye. Senin olayın aslında dramatik bir sahne. Erkekten yana sorun ya çözülecek ya çözülecek. Böyle sürerse haberin olsa bu evlilik sona erecek.

Kartallar yüksek uçar ama...

19 yaşındayım, çevrede çok güzel kız var, benimki sürekli ereksiyon halinde. Kartallar yüksek uçar diyorum ama biri görür diye korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Olur be değerli okurum. Gençlik derler buna, hep karşı cins düşünülür boşuna. Hayal bu, beyinde bir esinti başlar, aşağı inene kadar fırtınaya dönüşür ve önüne düşeni de siler süpürür. O fırtına içinde kartallar hava akımına uyar, kanat çırpmasalar bile havada kalırlar. Sorun fırtınanın boraya, sıcaklığın da buzdolabına dönüşmemesinde. Neyse sen olayı çözmüşsün. Ya bir de başkaları gibi adını anakonda ya da kobra koysaydın?

Onu hep yerlerde süründürecektin. Sen kanatlarını kırmamaya ve tehlikeli bölgelerde uçmamaya bak. Değerli okurum, olayın yapısı budur, huyu ise sana bağlıdır. İster gaza bas, ister rölantiye al.

Evli erkekler mastürbasyon yapar mı?

38 yaşında, 13 yıllık evli kadınım. Eşimin arada mastürbasyon yaptığını düşünüyorum. Eşime yetmediğim için mi mastürbasyon yapıyor? Evli erkekler bunu yapar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, evli erkeğin mastürbasyon yapması normal değil ama anormal de değil. Erkekler evlenene kadar ortalama 10-15 yıl mastürbasyona alışıyor. Bazı kadınlar panik halinde “Hocam kocam sapık mı?” diye soruyor. Eşinde erken boşalma var mı yok mu bilmiyorum. Ama senin ona yetmemen gibi bir düşünce seni hem yorar hem de komplekse iter. Niye kocana yetmeyesin?

Zararı var mı?

17 yaşındayım. Günde 5 kere mastürbasyon yapıyorum. Her seferinde kendime söz veriyor, dayanamıyorum. Zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, 5’i önce 3’e indir. Daha sonra 1’e indir. Daha sonra günde değil haftada 1-2 yap. Böyle dediğinde ben de “Maşallah benim yavrum” diye senin sırtını sıvazlarım. Bir gün başaracaksın.

Test negatif çıktı ama...

24 yaşındayım ve kız arkadaşımla 1 ay önce ilişkiye girdik, prezervatif yırtıldı. 1 saat sonra ertesi günü hapı aldık. 3 hafta sonra test yaptık, negatif. Acaba ne kadar güvenilir?

CEVAP

Değerli okurum, olayın şekli ve gebelik testi verilerine göre güvenilirlik yüzde 100. Haydi güle güle yolunuza gidin.

Bırakmayı çok denedim vazgeçemiyorum

23 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan vazgeçemiyorum. Kaç kez denedimse başarılı olamadım. Evlendikten sonra da bu sorun devam eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlendikten sonra devam edebilir. Mastürbasyondan vazgeçebilmen için yaşın gereği artık cinsel ilişkiye başlaman gerekir. Saplanmış kalmışsın. Bir tür tutkuya dönüşmüş yani şartlanmışsın. Ama hiç üzülme. Vazgeçmeyi öğreneceksin.

Bebeğe zarar verir mi?

27 yaşındayım, eşim 4 aylık hamile. Onunla birlikte olmak istemiyorum. Sanki çocuğa bir şey olacakmış gibi geliyor. Hep mastürbasyonla idare ediyorum. Eşimle ne zamana kadar birlikte olabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, sanki mastürbasyona yönelmek gibi bir bahane arıyormuşsun da onu bulmuşsun. Doğuma 1.5 ay kalana kadar cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz. Zaten eşin kadın-doğum uzmanının denetimindedir. O bir sakınca görürse haber verir. Doğumdan sonra da 1.5 aylık bir perhiz süreci var.

Neden geri çıkıyor?

İlişkiye girdikten 5 dakika kadar sonra eşim menileri geri çıkartıyor. Neden böyle yapıyor? İki aydan uzun süredir çocuk istiyoruz ama eşim hamile kalamıyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, meni içeride kalmaz. Çünkü içeride kalacak yer yoktur. Çocuğu yapan meninin kendisi değil, içindeki spermlerdir. Spermler yolunu bulur. Bir süre sonra eşin gebe kalacak, her şey yoluna girecek. Sen işine keyfine bak. Çocuk için acele etmeyin.

Sürekli uzuyor

17 yaşındayım, penisim sürekli uzuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, yapacağın pek fazla bir şey yok. Sadece sık mastürbasyon yapma. Kasık kılların ve yumurtaların ne durumda? Onlardan hiç söz etmemişsin.

Karımla aramız bozulursa?

27 yaşındayım. 5 ay önce evlendim. Evlenmeden önce penisim sertliğini koruyordu. Ama şimdilerde hafif eğrilik ve sertleşme problemiyle karşı karşıya kaldım. Eşimle aramızın bozulmasından korkuyorum. İlaç kullanmamı tavsiye eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, sorunun yok, bunu dert edinme. Evliliğin geçiş döneminde böyle şeyler yaşanır. Atı kamçılar gibi 1-2 kamçı için herkesin bildiği o malum ilaçlardan birleşmeden 1 saat önce, 1 tane alırsan, o sorun ortadan kalkar. 5-6 kere kullandıktan sonra sistem kendi kendini düzene sokar.

Devam etsek mi?

İlk gece kızlık zarı bozulduktan sonra cinsel ilişkiye devam etmek ve boşalmak kadına zarar verir mi?

CEVAP

Değerli okurum, ikinci birleşme de yapabilir ama bu ilk sayıda kalmakta yarar var. Aceleniz ne yavrum? Daha önünüzde 50 yıl var. Bitmez tükenmez bir süre. Bu arada bıkıp usanacağız yıllar gelecek. Ağır tempo koşan hedefe her zaman ulaşır.

Düzleşsin istiyorum

17 yaşındayım. Penisim aşağı doğru eğik duruyor. Hem küçültmek hem de düzleştirmek istiyorum. Acaba bana yardımcı olabilir misiniz?

CEVAP

Değerli yavrum, biraz daha büyü. Penisi kullanma zamanın gelsin, şimdi penis uslu uslu yerinde dursun. Eğrilik operasyonla düzelir. Ama büyüklüğü küçülmez. Şu anda sana da bir zararı yok.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk ekmeğinin mayası sevgi, hamuru özveridir. Ancak bu ekmek yürek fırınında pişerse kutsallığını kazanır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder