Gündem Kadın polis, fuhuşta yakalandı

Kadın polis, fuhuşta yakalandı

Paylaş
Kadın polis, fuhuşta yakalandı

Antalya'da fuhuş baskınında yakalanan Türkmen Sona S.'nin ülkesinde polis olduğu, fuhuş için yıllık iznini alıp geldiği anlaşıldı

Antalya’da fuhuş baskınında yakalanan Türkmen Sona S.’nin (25) ülkesinde polis memuru olduğu ortaya çıktı. Fuhuş için yıllık iznini alıp Antalya’ya geldiğini söyleyen genç kadın, “Paraya ihtiyacım var. Mecbur kaldım” dedi.

Ekipler, Ali K. ve Ramazan S.’nin yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığını belirledi. Müşterilerin telefonda ‘eğlencelik lazım’ şifresini kullanarak kadın istediği, şüphelilerin de dinlemeyi önlemek için müşterileri başka bir telefonla arayıp randevu verdikleri belirlendi.

Rozeti de kimliği de çıktı

Önceki gece bir otele düzenlenen operasyonda Türkmenistan uyruklu kadınlar 25 yaşındaki Sona S., 28 yaşındaki A.S. ve 30 yaşındaki M.H.’nin yanı sıra, 3 erkek müşteri ve kadınları erkeklere pazarladığı iddia edilen Ali K. ile Ramazan S. gözaltına alındı.

İfadeleri alındıktan sonra bırakılan üç müşteri, kadınlarla gecelik 500’er TL karşılığında anlaşma yapıldığını söyledi. Ülkesinde polis memuru olduğunu ve yıllık izne ayrılıp Antalya’ya geldiğini belirten Sona S., “Çok paraya ihtiyacım vardı. Mecbur kaldığım için bir tanıdığım vasıtasıyla buraya gelerek çalışmaya başladım. Ancak böyle bir iş yaptığım için sınırdışı edilirsem işimden kovulurum” dedi.

Polis, genç kadının polis kimliği ve rozetini de eşyaları arasında buldu.

SONER KOCAER Antalya DHA

Haberin Devamı