Dr. Haydar Dümen Kadın tercihini yaparsa...
HABERİ PAYLAŞ

Kadın tercihini yaparsa...

Haberin Devamı

Erkekler cinsel organ boyuna takıntılı ve sadece kendilerini düşünüyor. Beyler sizin hayallerinizi süsleyen boy belki de kadına acı çektirebilir. Kadınınız sizi uygun bulduğunuza tepki gösterebilir, tercihini yapıp kendi yoluna yürüyebilir. Hayalleriniz sizi sıkıntıya sokmasın.

BÖYLE SORU YOK!

Benim kuşum çok sessiz

22 yaşındayım, benim kuş 3 aydır sessiz. Kız arkadaşımı görünce daha da yuvasına çekiliyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, kuşun yıllık tatiline çıkmış!!! Yılda 3 ayı kendine ayırmış. Böylece senin baskılarından ve her türlü mesailerinden kurtulmuş. Sen düşünmüyorsan o “Bu işin sonu ne olacak?” diye düşünmüş. Eğer kız arkadaşını dışarıda görünce böyleyse sana kesinlikle küsmüş.

Ne yani gör gör heveslen, “Burası yeri değil, zaten kız da razı değil, şimdi olmaz, vakti zamanı var. Bir gün fırsat olacak, sana gün doğacak” diye diye verdiğin umutlar boş çıkınca aklı başına geldi. Sana ufak bir ders verdi. Bana göre akıllılık etti. Hocan da şimdilik böyle idare ediver, bu puslu havanın sonunda aydınlık var dedi.

Karım istekli ama ben yorgunum

42 yaşındayım, işim gereği çok seyahat ediyor, yorgun eve dönüyorum. Karım 35 yaşında. Ben eve döndüğümde çok istekli oluyor. Hemen yatağa gitmek istiyor. Ona da hak veriyorum ama beklediğini bulamıyor. Evliliğim bozulacak diye endişeliyim.

CEVAP

Değerli okurum, şu seyahatlerden ne haber? Biraz onlardan bahset. Eşinden kaç gün ayrılıyorsun? Bu sırada dışarıda tatlı mama yiyor musun? Seyahat yorgunluğu ne ki? Öyleyse eşine de ki: “Ben yorgunum, işte top tüfek sana teslim. Arap şarkılarında olduğu gibi yavaş yavaş oyala.” Eşine “Ertesi gün de sıra bende” dersin.

Hanımefendi cinselliğin doruklarında. Kadınlık hormonları da damarlarında. Ne yapsın? Sistemi, sus payı senin geleceğin güne ayarlıyor. Bu sırada baskılara beyin de katılıyor. Yengemiz 3-4 yandan kuşatılıyor. Teslim olmaktan başka çaren, kadınına da bahanen yok. Teslim ol gitsin, kendi pişirip kendi yesin.

Sevgilim çok büyük buluyor

23 yaşındayım. Sorunum penisimin çok büyük olması. Bu yüzden kız arkadaşımla ilişkiye giremiyorum. Kız arkadaşım çok acı çektiğini söylüyor. Ne olur bana yardımcı olun. RUMUZ: BÜYÜK BALIK

CEVAP

Değerli okurum, şansın sana acımamış, sofradaki çorba için kaşık yerine bir kepçe tutturmuş eline. Bu nedenle sen de kızı çorba yerine koyma. Bu iş nereye kadar böyle gider sorusu üzerine oyna. Kaş yapayım derken kızın gözünü oyma!!! Cinsellikten soğutup onu frijit bir kimliğe sokma.

Şu an kızın durumu aciliyet kazandı. Senin sorunun ise evlilik koşullarında düzelecek. Arkadaşının evlilik şansı başka erkekte ise, o masumun ruhu ve cinselliğiyle oynama. Biz buradan büyüklük özentileri olanlara seslenelim: Al işte öylesi, bedavadır hediyesi. İster misiniz sorusuna ne der acaba bizim erkek tayifesi?

Hamile miyim?

19 yaşında kızım. Sevgilimle birkaç aydır ilişkiye giriyoruz. İlişkiye girdiğimde erkek arkadaşım içime boşaldı. Adet günümün üzerinden 23 gün geçti. Gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Acaba hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, teste göre hayır. Ama binde bir de olsa sürpriz olabilir.

İlişkiden zevk almıyorum

30 yaşındayım, bekarım. Cinsel hayatım yok. Çünkü genelevden mutlu olmuyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, hayat kadınlarıyla ilişkiye girme. Seni kim zorluyor? Uygun fırsatların olursa denemeler yapabilirsin. Ama artık evlen diyorum, çünkü zamanıdır. Önce alışırsın sonra da mutlu olursun.

Sözlüm rahatsız oluyor

23 yaşındayım ve sözlüyüm. Ne zaman onunla telefonda konuşsam penisim sertleşiyor. Sözlüm bundan çok rahatsız oluyor. Onsuzken hiçbir şeyden zevk almıyorum. Ne yapmalıyım?


CEVAP

Değerli okurum, aynı şekilde yola devam. Yasaklara uy. Sınırları zorlama. Umarım evlenirsiniz. Benden sana nasihat, yıllar sonra da o kızı horlama.

Kızlık zarı yırtıldı mı?

25 yaşında kızım. Mastürbasyon yaptım ve kan geldi. Ama vajinama bir şey sokmadım. Ertesi gün adet gördüm. Ne yapayım?

CEVAP

Adet kanıydı sevgili okurum. Kızlık zarın yerinde ve sağlam duruyor.

Sevgilim beni terk edecek

25 yaşındayım, 2 yıldır kız arkadaşım var. İlişkiye girmek istedik ama kız penisimin çok büyük olduğunu söyledi, beni reddetti. Benden ayrılmak istiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu senin değil, kızın sorunu. Arkadaşın ne istiyorsa onu yapsın. Sen ne diye zorluyorsun? Bir gün biri çıkar, o da seni tercih eder, mutluluk da böyle yakalanır, hiçbir şey zoraki olmaz.

İlişki yasak mı?

Eşim 2 aylık hamile. Kaçıncı aya kadar ilişkiye girebiliriz? Ya da onunla doğum yapana kadar hiç mi birlikte olamayacağım?

CEVAP

Değerli okurum, doğuma 1.5 ay kala ve doğumdan sonra 1.5 ay toplam 3 aylık perhiz var. Upuzun bir hayatta bir şey değil. Çocuk uğruna sineye çekilir değil mi yavrum?

Test negatif çıktı ama...

19 yaşındayım, 3 ay önce sevgilimle ilişkiye girdik, vajinasına boşaldım. Kız arkadaşım adet gördü ama ben hamile olmasından endişe ediyorum. 1 ay önce test yaptık, negatif çıktı. Ama yine de içimde korku var. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, hamile değil. Ben testten yanayım. Ama gidin bir test daha yaptırın. İçiniz rahat etsin.

Benden şüphe ediyor

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiyi giriyorduk ama bir gün penisi 4 santim içeri girdi. Canım çok yandı ama kan gelmedi. Daha önce hiç ilişkiye girmedim ama sevgilim benden şüpheleniyor. Sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır yoksa esnek midir?

CEVAP

Esnek yavrum. Söyle erkek arkadaşına artık ayıp etmesin. Sana saygı duysun. Bulmuş bir nimet, kıymetini bilsin.

Tuvalete gittiğimde kan gördüm

21 yaşında kızım. Nişanlımla ilk deneyimimi yaşadım ama hiç zevk almadım. Bir de ilişkide hiç kan gelmedi. Hemen tuvalete gittim, kan geldiğini gördüm. Nişanlım buna inanmadı. Acaba kızlık zarım yırtıldı mı, esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, zevkini bilemem. Zarın zedelendiğini tahmin ediyorum. Ama zedelenme yırtılma değildir. Bu sana bir uyarıdır. Dikkat etmezsen yırtılır da kanar da. Dahası gebe bile kalabilirsin. İşte o zaman neler olur görürsün.

Kadının hoşuna gitmiyor

26 yaşındayım. 10 aydır bir kadınla birlikteyim ama erken boşaldığım için sorunlar bitmiyor. İlişki 10 dakika sürüyor. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, 10 dakika iyi bir zamanmış. Partnerim biraz atını koştursun. 10 dakikayı bulan çoğu zaman öpüp de alnına koyuyor. Doyan 5 dakikada bile doyuyor. Hadi bunlar üzerine biraz ders çalışın. Biraz da birbirinize alışın. Zaman en iyi hocadır, onun yolunda yarışın.

Mastürbasyonu seviyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman zevk almıyorum ama mastürbasyonda öyle olmuyor. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP

Olur yavrum, olur. Evlendiğinde eşini yatak odasına bırakıp gizlice banyonun yolunu tutarsın. Haftada 1-2 ile idare et. Yapacağın çok iş var, onlara bak.

GÜNÜN SÖZÜ:

Hayal karın doyurmaz ama iştah açar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder