Dr. Haydar Dümen Kadın umduğunu bulamıyor
HABERİ PAYLAŞ

Kadın umduğunu bulamıyor

Haberin Devamı

Kadın evlilikle ilgili hayaller kuruyor, mutlu bir yuva istiyor. Ancak cinsellikle ilk tanışması öyle beklediği gibi olmuyor çünkü ilişkiden bir şey anlamıyor, umduğunu bulamıyor, üzülüyor. Hanımlar, orgazmla ancak zaman içinde tanışırsınız ama kendinizi bunun için sıkmayın. Orgazmı öğrenmeniz fantezilere ve eşinizin tecrübesine de bağlı...

Orgazm olmadığım için hamile kalmazmışım

5 aylık evliyim. Eşimle her ilişkiye girdiğimde hâlâ ilk günkü acıyı hissediyorum. Ben zevk almadığım için orgazm da olamıyorum. Eşim yatakta hiç iyi olmadığımı söylüyor. Bu da beni etkiliyor. Ayrıca boşalamadığım için hamile de kalmazmışım, doğru mu? CEVAP

Sevgili okurum, orgazmla hamileliğin hiç ilgisi yok, hamile kalabilirsin. Boşalma yani orgazm dediğin şey zor konu. Zamanla alışırsın. Ancak acı olayı giderilmeli. Eğer orada organik bir sorun yoksa o sorunu çözeriz. Doğumdan sonra sanırım profesyonel yardım alman gerekiyor ki orgazm yolu açılsın.

Ultrasonda kız olmadığım anlaşılır mı?

25 yaşındayım, nişanlıyım. Nişanlımla birlikte oluyoruz. 2 ay sonra düğünüm var. Adet sancım çok olduğu için annemle doktora gittik. Doktor “Ultrasonla bakarız, belki kist vardır” dedi. Acaba ultrasonda kız olmadığım anlaşılır mı? Çok korkuyorum.

CEVAP Sevgili okurum, kızlık zarın ultrasonda çıkmaz. Çıksa bile doktor bunu söylemez. Evlendikten sonra çektiğin sancılar azalacak ve sonra geçecek diye düşünüyorum. Konu kadın doğum uzmanlarını ilgilendiriyor. Karar vermişsiniz gidin. Bir maille sonucu bildir, bakalım.

Sevgilimin korkusunu yenmesi için ne yapmalıyım?

Sevgilim ilk deneyimden korkuyor. Korunma yöntemlerinin de yüzde 100 korumadığına inanıyor. Bu yüzden cinselliğe pek yanaşmıyor. Sizce kız arkadaşımın korkusunu yenmesi için ne yapmalıyız? RUMUZ: KORKULU ÇİFT

CEVAP Sevgili okurum, bilemem. Ben sevgilinin hayatına çanak tutamam. Ayaklarının altına muz kabuğu da koyamam. Senin keyfin için tuzak hazırlayamam. Ne yapalım yani? Sevgilinin bir derdi varsa sayfamız onu bekliyor.

Devamı 2. sayfada...

Ne zaman öpüşsek bende uçuk çıkıyor

25 yaşında, nişanlı bir kızım. Sevgilimle ayda bir kez görüşüyoruz. Öpüştükten birkaç gün sonra dudağım ve çevresinde uçuklar çıkıyor. Ailem durumu anlayacak diye çok korkuyorum. Nişanlım dişçiye bile gitti ama sorun yok.

CEVAP Sevgili okurum, virütik bir olay bu. Belki nişanlından gelen virüslerin yarattığı bir uçuk olabilir. Öpüşmeden önce dudaklarını ve ağzını yıkarsa iyi olur. Önlem olarak uçuk kremleri var. Onları sürsün, bir de böyle deneyin. Ama kızlarda da heyecan ve korkudan bu tür uçuklar olabiliyor. Uçuk oldu diye nişanlınla aranı bozma. Çare bulunur

Cinsel organım yüzünden bunalımdayım

21 yaşındayım. Penisimin boyu 12 santim. Bu durum beni çok üzüyor. Doktora gitmeye utanıyorum. Bazı büyütücü ilaçlar kullandım ama olmuyor. Bu yüzden kız arkadaş edinmek istemiyorum. Hep böyle mi kalacağım?

CEVAP Değerli okurum, 12 santim penis erkekliğini, kocalığını, babalığını sana sağlar. Ama bu yüzden içine kapanık bir kimliğe kavuşursan ne sen ne evliliğin ne de eşin bundan mutlu olur. Karamsar bir tablo oluşur. Kendini doğanın kucağına bırak. Kafana takma istediğin yönde yürü.

Nişanlım orgazm olamıyor, neden?

Nişanlımla 8 ay sonra evleniyoruz. Biz 1.5 yıldır cinsel ilişkiye giriyoruz. Ama nişanlımın ilişkiye girdiğimizde orgazm olmadığını hissediyorum. Oral seksten daha çok zevk aldığını anlıyorum. Bunu kendisine sorduğumda bana vajinal ilişkiden zevk aldığını söyledi. Ne yapabilirim?

CEVAP Sevgili okurum, yola devam. Zamanla nişanlın vajinal orgazma alışacak. Vajinasından zevk aldığını ama o yoldan orgazm olmadığını sanıyorum. Sana da "Zevk alıyorum" diyebilir. Ama bunların hiçbiri sorun değil. Pek çok kadında görülen olaylar. Önünüz açık. Yanlış bir şey yok.

Devamı 3. sayfada...

Arkadaşımın penisini arı sokmuş

Hocam, arkadaşımın penisini arı sokmuş, canı acımış. Penisi şişmiş, utandığı için doktora gidememiş. Sizce ileride bir sorun olur mu? RUMUZ: BODRUM'DAN ARICILAR

CEVAP Arıcılar, aracılar. Arkadaşlarını arı sokunca, aracılığa soyunanlar! Arıdan yardım arayanlar! Bal yetmez, arı sütüne abone olanlar... Gel arkadaş gel, burası bizim dükkan. Yani iki kapılı bir han. Böyle bir ortamda kovanda ballar, Bodrum'da turist hatunlar. Bulmuş da bunuyorsunuz. Sahi aklıma geldi, bala şeker katıyor musunuz? Yani arı arkadaşını neden soktu! İşin sırrı burada saklı. Arı, arılar cennetini boyladı! Arkadaşın şişmiş penisine baktı baktı, gaza geldi, gururdan göbek atıp oynadı. Daha ne olsun? Laf edelim, gönüller dolsun.

Cinsel organımın boyu stresten mi kısaldı?

18 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 18 santim. 3 ay gibi bir sürede 17.5 santim oldu. Bu zaman diliminde ben çok stres yaşadım. Acaba penisimin boyu stresten mi kısaldı? Yarım santimi nasıl kazanabilirim?

CEVAP Neler oldu neler, maydanozlu köfteler. İlk akla gelen gözler. Sanırım senin gözler miyoplaştı. Şeşi beş gördü. Ve okurumuz da santimde çuvalladı. Oysa o yarım santim 75 karatlık pırlanta kadar değerli, değil mi ya? Oylar gitmesin havaya, pazar günü koşun oy atmaya. Pardon yine şaşırdım. Soruyla seçim olayını karıştırdım. Yarım santim! Bana göre cetveli denk tutamadın. Ellerin titredi, milimetrelere tam bakamadın. Aman yavrum, bir değil, bin kere ölç. Topla bine böl, sonuç ne çıkarsa ona katlan. Eğer bir, iki milim eksik olursa (Allah korusun) hemen kapan içine “Gitti bizim karizma”diye ağla inleye inleye.

Penisimi nasıl büyütebilirim?

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder