Magazin Kadın yeni sezon (33. bölüm) fragmanı yayınlandı! Sarp elinde kürekle mezarlıkta!

Kadın yeni sezon (33. bölüm) fragmanı yayınlandı! Sarp elinde kürekle mezarlıkta!

Paylaş
Kadın yeni sezon (33. bölüm) fragmanı yayınlandı! Sarp elinde kürekle mezarlıkta!

Fox TV'nin büyük bir başarı elde eden dizisi Kadın'ın yeni sezonu çok yakında seyircisiyle buluşacak. Kadın yeni bölümde, eşi ve çocuklarının öldüğünü zanneden Sarp gece yarısı elinde kürekle ailesinin yer aldığı mezarlığa gidiyor ve toprağı eşmeye başlıyor.

Kadın dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölüm çok yakında ekrana gelecek. Fakat daha ilk bölümde seyirciyi heyecanladıran bir gelişme yaşanıyor. eşi ve çocuklarının öldüğünü zanneden Sarp gece yarısı elinde kürekle ailesinin yer aldığı mezarlığa gidiyor ve toprağı eşmeye başlıyor. Bakalım gördükleri karşısında Sarp ne tepki verecek?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Enver’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bahar büyük bir paniğe kapılır. Sarp ile karşılaşan Hatice ise bütün suçun Sarp’ta olduğunu düşünmektedir. Bahar, Arif’in itirafından sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Arif’in ise Bahar’a olan sevgisi ise her geçen gün daha da artmaktadır. Şirin babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar. Sarp’ı kaybetmekten korkan Pırıl, tüm olanlardan sonra Sarp’ı tekrar Amerika’ya gitmek için ikna etmeye çalışır. Sarp’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir...