Dr. Haydar Dümen Kadın yine tek başına!
HABERİ PAYLAŞ

Kadın yine tek başına!

Haberin Devamı

Bir gecede çok ilişki öyle sanıldığı kadar iyi değil. Kafalarını sayılara takan erkekler doğru yolda yürümüyorlar.
Beyler, siz rekor peşindeyken kadını yolda bırakıyorsunuz. Erken boşalması olan tedavi görsün. Kadınınızı üzüp mutsuz etmeyin


BÖYLE SORU YOK!
Kocam beni aldatıyor​

35 yaşında kadınım, 7 yıllık evliyim. Kocam para kazandı ve beni aldatmaya başladı. Yok saydım, olmuyor. Boşanmıyor, ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, kocan çapkın. Bu konuda bulduğu pazarı senin sayende yaşıyor. Ev garanti, sıcak yuva, çorba ve sıcacık mama. Ye, iç, yat, sıcak sıcak uyu. Cep de dolu. Isıtıyor elini, yüreğini. Kurulmuş düzen, ne kavga var ne de onu üzen. Tutkusunun zinciri alttan değil, üstten. Yani egosunun halkasına bağlı. Ya çocuklar? Onu da bilsem iyi olurdu. Eşin boşanmayacak, sen de bu çıkmaz kararda yorulmayacak yani ayrılmayacaksın. Zaten senin yüzünden şımarmış, daha ne istiyorsun? Öyle istemişsin, öyle olmuş.

Hemen orgazm oluyorum

25 yaşında kadınım, erkek dokunurken orgazm oluyorum, bu normal mi? Bana hasta olduğumu söylüyorlar. Sizce de öyle mi?

CEVAP

Sevgili okurum, cinsel konuda hiperaktif, heyecanla donanımlı, hayallerle renklendirilmiş psikolojik bir yapıya sahipsin. Dahası hormonal sistemle yetişme koşullarındaki canlılık genetik yapını kurgulamış. Erkek arkadaşından çok etkileniyorsun. Kısaca ateşlisin, ateşli! Bu durum iyi mi, kötü mü diye yorumlanmaz. Aşkınız, senin ve partnerinin kullanımına ve yorumuna bağlıdır. Genellikle güçlü irade, sağlam mantık yardımı gerekebilir. Atın hızlı, dizginler elinde, ya irade kimin elinde?

Benim kuş hasta mı?​

​20 yaşındayım, yaşça büyük kadınla ilişkiye girdim. Kadın, “Senin kuşun çok kanat çırpıyor, başına dert açar” dedi. Bu ne demek? Kuşum hasta mı?

CEVAP

Vallahi ben de anlayamadım değerli okurum. Kuşun biraz hareketli ve enerjik ise, bu durum iyiye yorumlanmalı. Hareketler kadına uymamış ama başka ilişkilere karışmamalı. Çünkü bu konuda yorum yapmaya hakkı yok. Her ilişki, iki kişinin el ele işlediği motiftir. Değerli okurum, sizlerden gelen yorumları çözmekte ustayım. Ama bir başkasının sizin hakkınızdaki yorumu konusunda ise yokum. Çünkü kafa yorsam boşuna, ters çevirsem senin gitmez hoşuna. Ne el alemin kadını ne sana sormak isterim adını ama senden ricam sağlam at adımını.

Kadınları istemiyorum

17 yaşındayım. 2 ay önce mastürbasyon yaptım ve ilk kez boşaldım. O günden sonra kadınlara yaklaşmak istemiyorum. Neden?

CEVAP

Değerli okurum, biraz sabırlı ol. Gelişme çağındasın. Aklını cinsellikle bozma. Geleceğin kuyusunu kazma. Kadına, kıza yaklaşma yaşı değil daha. Sonra pişman olursan zorluk yaşarsın. Doğanın üzerine gidip zorlama. Yani iştahsız yemek yeme.

Penisim gelişir mi?

Genelevlerdeki kadınlar beni korkuttu. Penisimin küçük olduğunu söylediler. 18 yaşındayım, cinsel organım 11 santim. Bu yaşta sonra gelişme olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, gelişme olmasa da sana yeter. Normal işlevini görür. Kilo almaman gerekiyor. Kilolu isen zayıflarsan, penis 1-2 santim öne çıkar. Yağdan kurtulur.

Kan gelmedi

Nişanlıyım, nişanlım 23 yaşında. İlişkiye girdik ama kan gelmedi. Küçükken bir bisiklet kazası geçirmiş, orada kan gelmiş. Doktora gitti, doktor kızlık zarının bozulmadığını söylemiş. Siz ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, vallahi söylemekten yoruldum. Esnek evladım. Doktor kanıtlamış. Bisikletten misikletten bir şey olmaz. Azma, beynini bulama. Kızı suçlama.

Sevgilim hamile mi?

24 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Ben boşaldım ama pantolon ve iç çamaşırlarımız vardı. Sizce kızın hamile kalma olasılığı var mı? Adetinin geciktiğini söylüyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, hamile değil. Psikolojik sıkıntı yaşıyor.

Nasıl düzelir?

Düzenli cinsel hayatım var. Erken boşalma için ne önerebilirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik koşullarında bu durum tedavi edilebilir. Ama uzaktan önerilerle olmaz.

İstekliyim ama...

29 yaşındayım. Kadınlara aşırı istek duyuyorum. Ama hiç ilişkiye girmedim. Birkaç kez denedim, olmadı. Başarısız olunca bıraktım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, denesen yine başarılı olamayacaksın. Çünkü korkuyorsun. Ama bu deneme işinin zamanı gelmiş. Bence iyi koşullarda, iyi ortamda yeniden dene. Kendine güven duygunu kazan.

İlişkiye doymuyorum

20 yaşındayım. İlişkiye girince üst üste olsun istiyorum. 3-4 defa ile doymuyorum. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, acelen ne , zorun ne, nereye koşuyorsun? Paşa paşa bir defa zevkini aldıktan sonra neyi, neden zorluyorsun? Mide fesadına uğrarsın. Ayrıca erken boşalman var ve kadını da yarı yolda bırakıyorsun.

Biraz kan geldi

19 yaşındayım. Penisim 11 santim. Bu normal mi? Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, biraz kan geldi. Bir şey olmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, penisin seni idare eder. Geçmiş olsun. Ama bir ihtimal yarı yırtılma ya da zedelenme söz konusu. Daha da üzerine gitme, sonra altından kalkamazsın.

Neden orgazm olamıyorum?

3 yıllık evli kadınım. Sürtünme yoluyla sevişirken orgazm oluyorum ama ilişkide olmuyor. Nedenini çok merak ediyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal orgazma geçişi öğreneceksin. Bu bir teknik yöntem ama bunu sana nasıl anlatabilirim?

Mastürbasyon yapıyor

26 yaşında kadınım. 5 yıllık bir ilişkim var. 6 aydır ilişkiye girdiğimizde sevgilim yarıda bırakıyor. Zevk almadığını söylüyor. Sadece mastürbasyonla boşalabilirmiş. Sorun hangimizde?

CEVAP

Sevgili okurum, partnerinin mastürbasyon problemi var. Bunu aşması gerekir. Aşması için de iradesini ve fantezilerini kullanacak. Yumuşak bir mücadeleyle olayı zamana bırakacak.

Evliliği unutayım mı?

26 yaşındayım. Cinsel organım büyük. Hayat kadınlarıyla bile ilişkiye giremiyorum. Nişanlıyım. Evliliği unutsam mı?

CEVAP

Değerli okurum, evlenmekten vazgeçme. İlk ilişkide sorun yaşayacaksın. Bir ölçüde bazı öneriler ya da teknik yöntemlerle çözüm bulunur. Dikkatli ol! Kızı korkutma.

Sevgilim istiyor ama ben korkuyorum

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor, korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, zamanı değil. Bir maceradır. Bir bakıma okuluna da engeldir. Ayrıca bazı riskler taşır. Biraz daha perhizde kal.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder