Dr. Haydar Dümen Kadına ne faydası var
HABERİ PAYLAŞ

Kadına ne faydası var

Haberin Devamı

Erkeklerin hemen hepsi penis boyuna kafayı takmış durumda. Normalini bile kabul etmiyor, büyüğünü istiyorlar. Ama kadını düşünmüyorlar. Birlikte oldukları kadının rahatsız olup acı çekeceğini yok sayıyorlar. Abartılı istekler başınıza dert açar...

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilim yaşlandığını söylüyor

26 yaşında kadınım, sevgilim 28 yaşında, 4 yıldır istekliydi. Şimdi ayda 1 kere ilişki istiyor ve “Yaşlandım” diyor. Ben ise şaplı yemekler yediğini düşünüyorum. Ne yapmam gerekir?

CEVAP

Sevgili okurum, kullanma miadı yani süresi arkadaşın tarafından bitirilmiş. Sana olayın KDV’si kalmış. Hayatınızın en güzel ve verimli yaşlarında bu konuda size düşen payları doya doya yaşamışsınız. Kampana çalmış, gemi limana yaklaşmış, iniş hazırlıkları başlamış. Olay budur. Şapla mapla ilgisi yoktur. O yaratılış gereği doğa tarafından şartlanmıştır. Sen üzerine gittikçe sevgilin kaçacaktır. Yani erkek arkadaşın sana yer ayırmamış sevgili okurum. Aslında bu olayda şans senden yana olmuş. Macera yani senin açından aşk pasaportu süresini tamamlamış. Elini çabuk tut, onu unut, evliliğe bağla umut.

7'den sonrası gelmiyor

20 yaşındayım, kız arkadaşımla birlikte olduğumuz zaman 7’den sonrası gelmiyor. Sizce bu problem midir?

CEVAP

Artık yeter be değerli okurlarım, ya siz ne dediğinizin farkında değilsiniz ya da sözlü mastürbasyon yapıyorsunuz. Mastürbasyonun anlamı kendi kendini tatmindir. Adamın bağırsakları zil çalıyordur, babasının, ailesinin zenginliğinden söz eder. Toplumla ya da psikolojisiyle dengesini böyle kurarak rahatlar. İşte bu, ruhsal tatmin için sözlü mastürbasyondur. Beni Hocanız olarak üzen şey, hep büyüklükten ve çokluktan yanasınız. Cinsel, estetik tercihiniz açısından hiçbir şey şikayet gelmiyor. Bu ülkenin yarınları sizlere emanet. Sizin çocuklarınız da böyle olsun ister misiniz? Yani yani hepsi bu kadar.

Normal ilişkinin süresi nedir?

23 yaşındayım, ufak tefek bir şeyler yaşadım ama hiç ilişkiye girmedim. Normal bir ilişkinin süresi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, ufak tefek de olsa yan cebime koy misali hedefe yaklaşıyorsun. Ama her genç gibi ne yapacağını da bilmiyorsun. Neyse, tren kaçmamış!!! Elindeki kartların tümü sanki tamammış gibi, her şey bitmiş, olay süreye kalmış. Eğer hayat kadınlarıyla deneme yaparsan ya uzun süre ilişkiye cesaret edemeyebilirsin ya da umutsuzluğa kapılırsın. Orada süreyi sen değil, kadın belirler. Yani bir kadın bulup baş başa kalacaksan, ilişki de çantada keklikse süre yine ihtimallere ayarlanmıştır. Heyecan körükler, partnerin ise tedirgin ya da merakla bekler. Organ deneyimsiz olduğundan kendine sunulan nimeti de iteler! Tüm bu olumsuzlukları toplayıp çıkaralım, ilk ilişkin olsa olsa 2 dakika sürer. Ancak bu süre partnerine alışınca normale döner.

İsteğim azalıyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ayrılalı 1 ay oluyor. Ben onu unutamıyorum. Başka kimseyle ilişkiye girmek istemiyorum. Kızları görünce isteğim azalıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın? Bekleyeceksin. Ne dünyanın sonu ne de bir kasırga tehlikesi var ortada. Hayat tek düze sürüyor. Bekle.

Bozulmuş mudur?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla cinsel ilişkide bulundum. Birkaç damla kan geldi. Sizce kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, evet. Büyük olasılıkla bozuldu. Belki tam yırtılma olmadı ama bayağı zedelenme söz konusu. Yırtılan yer kaynamaz. Ama yeniden kanama şansı olabilir. Yapacak bir şey yok. Beklemede kal.

Hep yarım kalıyor

28 yaşındayım, iyi bir işim var, bekarım. Girdiğim ilişkiler yarım kaldı. Çünkü cinsel organım büyük. Evlenmekten çekiniyorum. Pantolondan belli oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bunca yıldır büyük penislerin sıkıntı yarattığını yazıyorum, bazılarınız anlamıyor. Bazen yaşayıp görüyorsunuz. Yavrum, yarım yarım ilişkiye devam. Şimdilik başka sözüm ve çözüm yok. Tabii ki evlen ve çocukların olsun.

Kaç santim olmalı?

21 yaşındayım. Sağlıklı bir erkeğin penis boyu nasıl olmalıdır? Benim penisim sola eğik. İlişkiye girdiğimde sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, bu tür zararsız eğrilikler, birleşmeye engel değilse sorun yaratmaz. İleri derecede eğri olanlar ise ameliyatla düzeltilir.

Sürekli tahrik oluyorum

17 yaşındayım, her şey beni tahrik ediyor. Her kadını seks objesi olarak görüyorum. Bu durumdan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Değerli yavrum, kısa keseyim, psikolojik yardım alman gerekiyor. Bu tempoyla bu gemi yürümez. Okyanus ortasında kalakalırsın. Benden bu kadar söylemesi. İradeni kullan desem yetersiz kalacak. Mutlaka bir büyükle diyaloga gir, yardım iste. Belki de seni bir hekime götürürler.

Doktora gittim ama...

26 yaşındayım, bekarım. Cinsel ilişkiyi çok seviyorum ama erken boşalıyorum. Doktora gittim, sonuç alamadım. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, bu konu evililk koşullarında tedavi ediliyor. Yani sürekli bir partnerin varsa, onunla bu birlikteliğin bir süre daha devam edecekse ya da evliysen tedavi şansın yüzde 90. Değilse bu koşulları bekle.

Neden sertleşmedi?

24 yaşındayım. Kadınlara çok düşkünüm. Sürekli geneleve gidiyorum. En son gittiğimde sertleşme olmadı ve erken boşaldım. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu konularda heyecan ve tedirginlik etkili oluyor. Kuşkusuz genelev koşullarında ruhsal doyum sağlanmıyor. Yani yemeği çok kötü bir ortamda yemek başka. Aynı yemeği daha estetik bir sunumla, gözü gönlü doyuran bir yerde yemek başka. Yani burada midenin kalleşliği söz konusu değil. Hiçbir şeyin yok, tedirgin olma.

Sevgilim beni terk etti

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kan gelmedi. Sevgilim “Seni doktora götüreceğim” diyor. Bakire çıkar mıyım? Kimseyle ilişkiye girmedim. Sevgilim beni terk etti. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, kızlığın bozulmadı. Esnek olduğu için kan gelmedi. Doktora gittiğin zaman o da aynen bunları söyleyecek. Ancak erkek arkadaşını inandırmak için belge sunar gibi bir uzmandan rapor almak bana hiç hoş gelmedi. Onur kırıcı. Hayat senin, karar senin.

Hastalık bulaşır mı?

33 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. 2 ay önce yabancı bir kadınla korunarak ilişkiye girdim. Şimdi eşimle ilişkiye girmekten kaçıyorum. Acaba bana hastalık bulaşır mı?

CEVAP

Değerli okurum, büyük ihtimalle sağlamsın, hiçbir şeyin yok. Evhama kapılmışsın. Şimdilik yapacağın bir şey yok. Keyfine bak, normal birleşmelerini yap. Karınla aranı soğutma. Sonunda bir deneme yapmış, kendine göre dersini almışsın. Unutmaya çalış.

Vajina üzerine boşaldım

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişiyorduk. Vajinasının üzerine boşaldım, zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, olmasına olmaz. Olursa da olur. Ama olan olmuş. Hadi bekleyelim. Bu arada da biraz dua edelim olmasın diye.

Cinsel ilişki sırasında sertleşme olmuyor

18 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken sorun olmamasına rağmen ne zaman ilişkiye girsem sertleşme hemen bitiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu azaltacaksın. Konsantrasyonu kadına yoğunlaştıracaksın. Alışacaksın bu yollarda yürümeye. Mastürbasyonun dağlarında, tepelerinde ve doruklarında çok fazla dolaşma. Ya sel götürür ya yel.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgi narin bir çiçeğin can suyu gibidir.H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder