Magazin Kadına 'penaltı nasıl atılır' öğretecek

Kadına 'penaltı nasıl atılır' öğretecek

Paylaş
Kadına 'penaltı nasıl atılır' öğretecek

“Beyaz Show”un önceki akşam yayınlanan bölümüne konuk olan ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, ıssız adaya düşerse yanına alacağı kadın arkadaşına neler öğreteceğini anlatırken izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi.

Kanal D’de yayınlanan “Beyaz Show”un dün akşam yayınlanan bölümüne ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu konuk oldu. Beyaz’ın, “Issız bir adaya düşsen yanına ne alırdın Erman Abi” sorusunu yanıtlayan Toroğlu, “Bir kere Şansal’ı almazdım. Bıyıklı bıyıklı onu ne yapayım. Issız bir adada olacağım için yanıma güzel bir kadın alırdım. Ona futbolun bütün kurallarını öğretirdim. En direk vuruşlar, penaltı noktası nerede, penaltı nasıl atılır, top penaltı noktasının bir metre önüne konur mu, yoksa kazı kazan mı yapılır. Direk vuruşlarda daha fazla dururum. Yandan, önden, arkadan müdahaleyi anlatırım. Çift dalma, tam saha press’i öğretirdim” deyince Beyazıt Öztürk gülme krizine girdi.

Haberin Devamı

Toroğlu daha sonra konuklardan Uğur Dündar’a da laf atıp, “Uğur da futbolun bu kurallarını iyi bilir. Onunla 1971’de TRT’de Ankaragücü yıldız takım futbolcularıyla eğitim filmleri çekerdik. Ben de ıssız bir adada eğitim filmi çekmek isterdim. Sen de çekmek istersin, Yılmaz Özdil de” dedi. Toroğlu, Beyaz’ın ısrarlı sorularına devam etmesi üzerine, “biraz daha devam edersen RTÜK sizi uzunca bir süre kapatacak” diye uyarıda bulundu. Beyaz da, “Zaten kapatacağı varsa kapattı abi zaten. Tatile 1,5 ay önce çıkacağız herhalde” dedi. Toroğlu, “Hiç sizi onore eden bir tezahürat oldu mu” sorusuna ise, “Maçtaki kararlarımdan sonra damda gezen hakem ya da ipte gezen hakım diye tezahüratlar yapıldı. Geçen gün Beşiktaş maçına gittim. Reklamda oynadım diye yerlere boru döşemişler. Ara sıra biz döşeriz boruyu, arada da onlar döşer. Böyle şeyler olur” diyerek yanıt verdi.

Haberin Devamı