Dr. Haydar Dümen Kadına yardım ederseniz...
HABERİ PAYLAŞ

Kadına yardım ederseniz...

Haberin Devamı

Kadının cinselikle geç tanışması evlilikteki sorunları beraberinde getiriyor. Erkek, eşinden çok şey bekliyor, orgazm olsun istiyor. Kadın zorlanıyor. Burada erkek devreye girmeli. Onu ilişkiye hazırlayın ve fantezileri devreye sokun, işe yarayacaktır

BÖYLE SORU YOK!

Sokağa çıkamaz oldum


Benim ufaklık sertleşti mi 5 saat öyle kalıyor. Sokağa çıkamıyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Kan basıncı fazla okurum. Buna bir tür piriapismus denir. Estetik, etik ve sevimli değildir. Teşhis için bir üroloji uzmanının tetkiki ve damarın filmi gereklidir. Yaşından ne haber?

Haftada 3 ya da 4 ilişki cinsel gerilimin azalmasında olumlu rol oynar. Bir de obsesyon dediğimiz tablo ile ereksiyona demir atılır. Neyse, formülü ara, sen bul.

Usulüne uygun bir yere bağlayıver, böylece sokağa da alışırsın ve kadına, kıza şartlanırsın. Bu arada o da her kuşun etinin yenmeyeceğine alışsın

İLİŞKİDEN KAÇIYORUM

9 aydır evli kadınım. İlk gecem çok zor geçti. Şimdi korkudan ilişkiden kaçıyorum. Evde eşimle kovalamaca oynuyoruz. Ayrılmanın eşiğindeyiz. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sakın ayrılmayın sevgili okurum. Bu sorunun kesin, tıbbi, psikolojik ve estetik çözümü var hem de tek seansta. Gelelim sana, sanırım 20’li yaşların ilk yarısındasın. Ayrılman yasal, duygusal, ailevi ve de sosyal açıdan birkaç yıl sürer. Üstelik şansa kalmıştır.

Bulacağın yeni erkek aynı şeyi isteyecektir. Ayrıca partnerine, annen, babana üzüntü, iç burukluğu ve de sorunlar yaşatırsın. Bu nedenle tedavisi kesin olan bir yöntem varken niye kendini boş yere harcayacaksın?

SEVGİLİM HAMİLE KALIR MI?

18 yaşındayım, 8 aydır bir kızla çıkıyorum. İlk kez ilişkiye gireceğiz, kızlık zarını bozsam hamile kalır mı?

CEVAP

Yani 17 yaşından beri demek istiyorsun genç okurum. Ne demek, nereye gitmek, neye varmak istiyorsun? Kız kaç yaşında? Bana göre 17’sine yeni girdi. “Benden önce erkek arkadaşı olamaz” diye niye isyan ediyorsun?

Sana gelince şapur şupur başkasına gelince yarabbi şükür. Bu yolda devam edersen korktuğun da olacak. 9 ay sonra bir ihtimal çocuk doğacak. Nur topu gibi bir bebek.

Kim sevinecek, kim ağlayacak belli değil. Neyse geçelim bunları, sen biraz derslerine çalış. Özellikle biyolojiye iyi bak. Şu şaşkın kızı da ailesine bırak, onlar büyütüp eğitisinler.

Vajinal orgazmı tadamadım

21 yıllık evliyim. 42 yaşındayım. Klitoris orgazmdan bir türlü vajinal orgazma geçemedim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, o çare kolay değil. Sözle, telkinle, ilaçlarla olay çözümlenmiyor.

Bir psikiyatrın ağzından duyarak bazı fantezilere de uyarak ve teknikte değişik şeyler uygulayarak orgazmı yakalama şansınız olabilir. Bu önerilerime uyarak hareket edin, takıntı yapmayın. Çünkü orgazm etkiler.

İlişkimiz nasıl uzun sürer?

28 yaşındayım, ilişkiyi uzun tutmak istiyorum. Ne tür bir ilaç tavsiye edersiniz? İlaç mı daha iyi gelir yoksa krem mi?

CEVAP

Değerli okurum, neden? İlaç niye? İlaç leblebi değil ki. Kimyasal bir madde. En iyi ilaç kendinsin. İraden ve aklın.

Hamilelik riski var mı?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla adeti bittikten bir gün sonra ilişkiye girdik. İçine boşalmadım ama korunmadım da. Acaba hamilelik riski var mı?

CEVAP

Değerli okurum, kızın hamilelik riski yok yavrum. Ama gelecekte her an olabilir. O zaman göbek mi atarsınız yoksa dövünür müsünüz, bilemem. Bu size ders olsun. Her zaman dikkatli olun.

İleride uzar mı?

17 yaşındayım. Penisim 12 santim. Yaşıtlarıma göre benimki biraz küçük? Sizce ilerleyen zamanlarda büyür mü?

CEVAP

Yavrum, büyüse de, büyümese de yeterlidir. Keyfine bak, kafanı takma. Uzaktan çalan davullara da kulak asma.

Zevk suyu akıyor

18 yaşındayım. Bir kızla mesajlaşırken bile penisim sertleşiyor. Hatta zevk suyu akıyor. Bu sorun mu yoksa normal bir şey mi?

CEVAP

Değerli okurum, bir bakıma alkış be oğlum. Organın iyi çalışıyor. Atsa bu, hemen yarışa çıkmak istiyor. Doğal olarak her şey yerinde ve yolunda. Derdin ne ki?

Kızlar kaçıyor

25 yaşındayım, penisim 21 santim. Kızlar benimle ilişkiye girmekten kaçıyor. Ameliyatla boyunu kısalttırabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, çok haklısın ama penisin boyu hiçbir şekilde kısaltılamıyor. Buna ameliyat dahil.

Yeterli mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye gireceğim. Penisim 15 santim. İlişkiye girmekten utanıyorum, boyu yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, yeterlinin üzerinde, dünya standartlarından belgesini bile alabilirsin. Yaradan, normal damgası vurmuş, seni bir civan, mert gibi hayata salmış. Gerisini niye düşüneceksin ki? Hayat senin, gelecek senin. Ama unutma akıl ve vicdan da senin.

Çok istekliyim

26 yaşındayım. Çok istekliyim ve bitmek bilmiyor. Bir gecede pek çok kez ilişkiye girip boşalmama rağmen isteğimin bitmemesi beni korkutuyor. Zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, biraz irade, biraz sağlığına dikkat. Beynini başka yerlere kaydır. Bu böyle gitmez. İleride korkuların gerçekleşmeze de bugün böyle yaşanmaz. Amacından sapmış bir yaşamdır. Belki de bir süre psikolojik tedaviye ihtiyacın olabilir.

Mastürbasyon yapınca erken boşalıyorum

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapınca çok erken boşalıyorum ve penisim eskisi gibi sertleşmiyor. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon alışkanlığının böyle pürüzleri var derken bir sorun çıkarıveriyor. Yani eline bir kılıç, kalkan al, karşında antrenör ya da düşman yok. Salla kılıcı, bakalım nereye kadar dayanırsın? Her şey orta çizgide olmalı, insan insan olduğunu asla unutmamalı ve oyunu kuralına göre oynamalı.

Büyütebilir miyim?

23 yaşındayım. Penisim 11 santim. Evlenmek istediğim kız var ama bu yüzden evlenmek istemiyorum. Cinsel organımı ameliyatla büyütebilir miyim veya bu halde evlenirsem sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın normal. Kadının vajinası 8 santimdir. Eğer kiloluysan ve kasıklarında yağ birikimi varsa bu yağlar, penisi 1-2 santim yutar, küçükmüş imajı verir. Öyleyse o bölgedeki yağları erit. Sevdiğinle göğsünü gere gere evlen. Artık ezbere bilinen bir cümleyi yineliyorum: Önemli olan boyu değil, işlevidir.

İstiyorum ama sertleşmiyor

34 yaşındayım, 8 yıllık evliyim. 10 gündür çok istememe rağmen penisimde sertleşme oluyor. Bu ciddi bir sorun mu?

CEVAP

Değerli okurum, ciddi bir sorun değil. Kendi haline bırak dinlensin. Üstüne düşmezsen kısa zamanda sana haber verecek.

Günün sözü

Sevilen obje değil, seven yürek tartışılır H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder