Dr. Haydar Dümen Kadında istek kalmıyor!
HABERİ PAYLAŞ

Kadında istek kalmıyor!

Haberin Devamı

Erkeklerin mastürbasyon tutkusu yüzünden kadınlar dertli. Eşini seven ve onunla birlikte olmak isteyen erkek bile bundan kurtulamıyor. Erkek kendini banyoya kapatıyor. Kadın beğenilmediği için hevesi kursağında kalıyor, isteği uçup gidiyor...

BÖYLE SORU YOK!

Kadınları görmek istemiyorum 30 yaşındayım, günde 3 kere mastürbasyon yapıyorum. Kkızları görünce sevinirdim şimdi görmek istemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Şimdilik böyle okurum. Gerektiğinde Hocanız devreye girecek, bu tutkuya çözüm aranacak. Her canlı fani ama bu tür tutkuların olumsuzu da sistem için cani. 15 yıl dile kolay. Günde 3, 1 yılda 1080 eder. Mastürbasyonu günde 4’e bile çıkarsan sistem şimdilik “Git geri” demez. Ama bu tempoya Arap Yarımadası’nın petrol rezervleri bile yetmez. Gelelim kızları görmek istememene; bunca yıl tutku, sonunda elle kazanılan bir utku. Buna organ fesadı derler, kadın karşısında panikler. Sana 3 ay perhiz veriyor, sonra mailini bekliyorum.

Bacaklarım neden kasılıyor?

22 yaşındayım. Nişanlımla cinsel ilişkimiz var. Birbirimizi tatmin ediyoruz. Haftada 1 ilişkiye giriyoruz. İlk boşalmada bacaklarım çok kasılıyor. Herhangi bir sorun var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, çocukluktan kalan bir korku, korunma reaksiyonundan bahsediyorsun. Asıl heyecan, duygu ve refleks olarak da bu kasılmalara yardımcı oluyor. Sendeki mübarek sanki duygusal bir barometre. İstek, sevgi ve coşku birleşince barometre ılık bir havada keyifli esen rüzgar ve yağmuru gösteriyor. Bu coşkular birleşince beden kasları da harekete geçiyor. Ayrıca hormonlar ve ek salgılar bu kervana katılınca tutmayın beni, bırak kasılsınlar. Nasıl olsa bir gün kasılmayı unutacaklar. Ve sen “Şu bacaklarım arada bir kasılıversin” diye dua edeceksin.

Tek bir ceylanla tanışamadım

23 yaşındayım, milli olmadım. Benimki sürekli av peşinde ama daha bir tek ceylanla bile tanışmadım. Bana yardım edin.

CEVAP

Olur değerli okurum. Canım başım üstüme. Senin için dağa çıkıp filelerle incitmeden bir ceylan yakalayıp getireyim. Ve sana teslim edeyim. Konuşmak için bir masaya oturdunuz. Lak luk var, konu yok. Ayrıca maç muç derken oğlum sen uç uç!!! Böylece ilk kapı açıldı ama ne yazık ki top ağlara takıldı. İlk denemeni profesyonellerle yaparsan bunu da benim içim onaylamadı. Geriye kızlarla dostluk ve arkadaşlık kaldı. Hele bir başla, önce ruhun ısınsın. Sonra hafiften de olsa tencere kaynamaya başlasın, gerisini sen tamamlarsın.

Karıma karşı isteksizim

37 yaşındayım. Hiç cinsel isteğim yok. 4 aylık evliyim. 20’li yaşlarda aşırı mastürbasyon yapardım; günde 7-8 olurdu. Evleninceye kadar çok porno film seyrederdim. Şimdi eşime karşı çok soğuk ve isteksizim. Derdime ne olur bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, hep aynı nakarat, el her zaman hamarat! Yapmayın, depoyu harcamayın. İleride evlenince yaya kalmayın. ‘Bir musibet bin nasihattan iyiymiş’, atalarımız öyle demiş. İşte okurum, erkekliğin doruğunda tunçtan heykel gibi duruyor. Karısı yatakta beklemekten yoruluyor. Beyin alışmış naneye, cinsel mutluluk düşmemiş haneye.

Penisim yeterli değil

32 yaşındayım ve 95 kiloyum. Cinsel organım 11 santim. Evlenmeyi düşünüyorum ama penisimin yeterli olmaz diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yeterli olacak. Kilo verir, kasık yağlarını eritirsen 2 santim daha penis yağ içinden kurtularak kendini gösterir. Bu da sana yeter, mutluluğu sağlar.

Penis boyum küçük mü?

17 yaşındayım. Cinselliğe ilgim çok. Günde en az 3-4 defa mastürbasyon yapıyorum. Sizce bu normal mi? Penisim de 16 santim. Yaşıma göre iyi mi yoksa çok mu küçük?

CEVAP

Değerli okurum, her şey iyinin iyisi. Mastürbasyonu haftada 3-4’e indir. Oradan da iyinin pekiyisi notunu al. Biraz da okuluna yoğunlaş. Ardında bilim ve bizler varız. Hadi bakalım kolay gelsin.

Orgazm olamıyorum

18 yaşında kızım. Zevk aldığım halde orgazm olamıyorum. Acaba doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Sevgili okurum, doktor ne yapacak? Olayın muayenesi yok, analizi yok. Ve sanıldığı gibi psikolojik tedavisi de yok. Çoğu şey kendi elinde. Psikolojik olarak fantezilerini, beğendiğin görüntüleri ve düşünceleri olaya kat. ‘Olacak mı olmayacak mı?’ diye sürekli denetim altında tutma. En azından yüzde 50’sini de erkeğin üzerine yükle. Çünkü biraz da ustalık onun elinde.

Hemen sertleşiyor

4 aylık birlikteliğim var. Kız arkadaşımla cinsellik konusunu konuşurken penisim sertleşiyor. Bazen de sızlıyor. Acaba bu neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, iyilikten olur, erkeklikten olur, sağlıktan olur, iştahtan olur. Biraz da iradesizlikten olur. Olur Allahım olur.

Aklım fikrim cinsellikte

21 yaşındayım. Herkesle çok rahat diyalog kurabiliyorum. Ama kız arkadaşımla konuşamıyorum. Aklım fikrim cinselliğe kayıyor. Bu da aramızdaki sevgiyi bitiriyor. Ne ettiysem bir çözüm bulamadım. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak şey biraz daha öğrenci ve insan sıfatına yaklaşarak, aile bütünlüğü kavramını içine yerleştirerek, sorumluluklarını ve ülkene görevini hazmederek yaşamak. İşte lojistik desteği aldın. Marş marş ileri.

Eşim hamile mi?

Eşimle cinsel ilişkiye girdik, sonra ağıları oldu, bu yüzden sürtünme yoluyla birbirimizi tatmin ediyoruz. Birkaç defa eşimin kasıklarına boşaldım. Adeti gecikti, karnında şişlik var. Kendini yorgun da hissediyor. Sizce eşim hamile olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, bir ihtimal sevgili eşin hamile olabilir. Bunun kesin yanıtını yapılacak bir test belirler. Ama normal cinsel birleşmeleriniz de olsun. Onun çaresine bakalım.

Moralim bozuluyor

17 yaşındayım. Penisim yaşıtlarıma göre biraz küçük ve eğri. Moralim çok bozuk. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, daha büyür ve düzelir. Biraz daha büyümeyi bekle. Şu anda yapılacak bir şey yok. Zamanı gelince tekrar değerlendirilir.

Korkularım yersiz mi?

25 yaşında kızım. 2 yıl önce nişanlıydım ama ayrıldık. Bu dönemde ilişkiye girdik, benden kan geldi ama ileri gitmedik. Doktordan kızlık zarımın yırtılmadığını öğrendim. Şimdi başka biriyle evlenmeyi düşünüyorum. Kan gelmezse diye muayene kağıdımı saklıyorum. Korkularım yersiz mi?

CEVAP


Sevgili okurum, korkuların yersiz. Bu kadar paniklemeyin. Kendi bilincinizin ve güveninizin sahibi olun. İleride evlenmeden önce bu arkadaşla birlikte olacaksan, her şey sil baştan yaşanacaksa kızlık zarının bu kadar peşine düşmenin ne anlamı var?

Büyütme şansımız var mı?

29 yaşındayım. Cinsel organım sertleştiğinde 12 santim oluyor. Ben bundan rahatsızım. Eşim de bu durumdan şikayetçi. Acaba büyütme şansımız var mı?

CEVAP

Değerli okurum, 2 santim zor bela büyüyor. O da ameliyatla. Kime yararı olacak? 12 santim penise tıp normal diyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder