Dr. Haydar Dümen Kadını bıktırmayın...
HABERİ PAYLAŞ

Kadını bıktırmayın...

Haberin Devamı

Bazı erkeklerin isteği çok. Kadınların beklentilerini, mutlu olup olmadıklarını düşünmeden sürekli cinselliği yaşamak istiyorlar. Beyler, günde 3-4’le kadını bıktırmayın. Sadece cinselliği düşünmeyin. Arada romantik ortamlar hazırlayın, sürprizler yapın ve saçını okşayın ki kadının da gönlü olsun.

BÖYLE SORU YOK!

Neden zevk almadım?

18 yaşındayım. Şimdiye kadar birçok kızla birlikte oldum ama hiçbirinde zevk alamadım. Ne yapacağım?

CEVAP

Hiçbir şey değerli okurum, olayın kaynağına ineceksin, oradan gelen sesleri dinleyeceksin. Çevrende daha ilerisi yatak odanda birçok kız. Tümü senin için sanki bir cızbız! Kimi yanmış, kimi çiğ... Y

ananlar “Gel bana” diye dil döküyor, taşıma suyla değirmen dönmüyor. Demek ki ne olursa olsun, kızlarda ateş sönmüyor. Sendeki seks ateşi bacandan mı yoksa başka bir ocaktan mı kaynaklanıyor? Şaşılası durum. Aklıma geleni sana yakıştıramadım. Sen işine, ben işime bakalım. Bulanık suda balık avlarken bataklığa saplanmayalım.

Mastürbasyon daha zevkli

23 yaşındayım, ilişkiye girmek istemiyorum. Mastürbasyon daha zevkli geliyor. İleride sorun olur mu?

CEVAP

İşte sorun şu değerli okurum. Açsın, “Azık mı, kazık mı istersin?” diye sorsalar merakla bakarsın. Onlar da azık kadın, mastürbasyon kazık deseler, sen kadını seçersen bu doğruya yöneliştir. Ne var ki önüne altın tabakla koysalar, bir lokma bile yiyemeyeceksin. Çünkü öteki mönüyle 8 yıl geçirmişsin, mastürbasyona vefalısın.

Gül gibi kadın varken, mısır koçanı gibi kendi bünyendeki imalata saplanmışsın!!! Hayatını tökezleten bu yola yıllar önce düşmüşsün. Geçecek, güneşte kar gibi eriyecek. Güneş nerede? Elinde, beyninde haydi kolay gelsin.

Kız değil, kariyer peşindeyim

20 yaşındayım. Etrafımda beni arzulayan birçok kız var. Kendimi kariyere adadım. Her gün mastürbasyon yapıyor, sonradan pişman oluyorum. Yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, kariyer kaliteyle sorumsuz yaşamın bariyeridir. Kariyer, disiplin, özveri; bariyerin öteki yanı ise keyif ve kapkaç ister. Sen yolunu seçmişsin, bahaneyi de bulmuş, kızların cıvıltısından kurtulmuş, kendini mastürbasyona mahkum etmişsin. Ölçülü olma koşuluyla arada bir bariyerin altında ne var ne yok diye yoklayıver ki kültür ve dünya görüşün tekdüze olmasın. Yani beynin salt matematik, fizik, kimya ile dolmasın, yaşamın güzelliklerinden de feyz alsın, bu sana yeter.

Cinsel isteğim azalmadı

57 yaşındayım, kadınları ve cinselliği seviyorum. Karım menopoza girdi, 52 yaşında. Artık cinselliği istemiyor. Ben haftada 2 kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba bana zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, sen eşini bıktırmışsın. Cinselliği bir düzen içerisinde, iki tarafında iştah ve doyum noktalarına göre dengelemek sağlığın ve mutluluğun ilk kuralıdır. Hâlâ musluktan su akıyor ama en azından ileri yaşlarda damla damla kullanacağınız kadar bir potansiyeliniz kalsın. Karını rahat bırak. Mastürbasyondan elini ayağını çek. Ama haftada 1-2 kere birlikte olun. Tedavisi, ilacı sizin iradenizdir.

Şişlik var

20 yaşındayım, bir kere ilişkiye girdim. Mastürbasyon yaptıktan sonra çişimi yaparken yanma oluyor ve pensimde bir şişlik meydana geliyor. Bu bir hastalık mı?

CEVAP

Değerli okurum, sanıyorum ki, mastürbasyon yaparken penisini sıkıyorsun ve meni gelirken zorlanıyor. İdrar yolundaki duyarlı dokuları biraz incitiyor olabilir. Meni kesesinde zedelenmeler, yaralanmalar olabilir. Aynı biçimde de idrar yollarında da olabilir. Çok tedirginsen bir üroloji uzmanına başvur.

Sertleşmiyor

40 yaşındayım, 12 yıllık evliyim. Cinsel isteğim var ama 15 gündür sertleşme olmuyor. Kahroluyorum. Çok zor durumdayım. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, birçok evlilikte bu tablolar görülür. Yani beden kendi kendini dinlenmeye alır. Erkekler bunu sorun yapar, paniklerlerse, kendiliğinden birkaç ay içinde düzelecek olay sarpa sarar. Erkekliğin doruğundasın. 15 gün sabret. Gerekirse bilinen haplardan bir tane al. Orada da sınava girer gibi davranırsan başarı oranın azalır. Çünkü cinsellik sınavı sevmez.

Çok çekingenim

19 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı. Çok çekingenim. Çekingenliği nasıl kırarım?

CEVAP

Değerli okurum, kızlarla cinsel düşünceyi geri plana atarak arkadaş ol. Onlarla dertleş, konuş, akıl ver. Önce erkek yani ağabey ol. Sonra ağabeyliği ikinci plana alırsanız erkeklik ön plana gelir. Ortam oluşunca da doğa sizi mıknatıs gibi birbirinize çeker. Her şey senin elinde.

Cinselliğe çok düşkünüm

37 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım. Cinselliğe düşkünüm ve eşimle büyük sorun yaşıyoruz. Bir gecede en az 2-3 sefer tatmin olabiliyorum. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, normal olup olmaması diye bir olay yok. Beden senin, ruh senin, kadın senin. Ben “Normal değildir” desem ne olacak? Sen bildiğini okuyacaksın. Bu soruyu kadına sor. O razıysa sorun yok.

Doktordan utanıyorum

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz ama erken boşalıyorum. Kızı mutlu edemiyorum. Utandığım için doktora gidemiyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, çok gençsin. Zamanla her şey yerine oturacak. Evlendiğinde bunun kesin tedavisi var. Bu yaşta bekar bekar bu konuların tedavisine girmeye ortam ve zaman uygun değil. Şimdilik dert etme idare et. Kız arkadaşın da biraz sabırlı olsun.

İlişkiye girme yaşı kaç?

21 yaşındayım. Henüz cinsel ilişkiye girmedim. İlişki yaşamanın yaşı kaçtır?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel ilişkiye girme yaşın bu mektubu okuduğun günden itibaren başlıyor. Hadi kolay gelsin.

Kız hamile mi?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3 aydır sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bir defasında boşaldım. Vajinasının üstüne çok az sperm geldi. Hamile kalmış olabilir mi? Midesi bulanıyor, karnı şiş. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, giysili birleşmelerdeki ilişkilerden gebe kalınmaz. Bir gebelikte 3 ay içinde karın büyür. Bu karın büyümesi tamamiyle psikolojik niteliktedir.

Orgazm olamıyorum

23 yaşında, kızım. 2 yıldır ilişkiye giriyorum ama orgazm olamıyorum. Ön sevişmeyi uzun tutmak istemiyorum. Acaba durumum bununla ilgili olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, ön sevişme kişiden kişiye değişir. Bazı erkekler ön sevişmeyi uzun tutmayı bir marifet sanıyor. Bir süre sonra kadın işkence çekiyor ama erkek bunun farkına bile varmıyor. Ön sevişmenin süresi eşlerin isteklerine göre olur ama çok uzatmak doğru değildir. Senin de biraz zamana ihtiyacın var.

Cinselliği istemiyorum

18 yaşında kızım. 6 aydır erkek arkadaşım var. O ilişkiye girmek istiyor ama ben evlenene kadar istemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, sen doğru yoldasın. Aynen devam et. İleride evlenirseniz zaten uzun yıllarınız olacak, sekse doyacaksınız. Ortada sorun görmüyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk treni iki köprüden geçer; bir görme, iki duyma. Ondan sonra istasyona varır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder