Dr. Haydar Dümen Kadını çıkmaza sokmayın
HABERİ PAYLAŞ

Kadını çıkmaza sokmayın

Haberin Devamı

Kadın ve erkek evleniyor. Evliliği ayakta tutan cinsellik bazen kadın için içinden çıkılmaz oluyor. Çünkü erkek mastürbasyondan vazgeçemiyor. İlişkiden zevk almıyor, banyoya kapanıyor. Kadın istenmediğini düşünüyor. Beyler, kadının canı, kıymeti yok mu?

BÖYLE SORU YOK

Sekse doymuyorum

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sevişmeye doymuyorum. Sevgilim sıkılıyor. Ben ise sekse doymuyorum. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, erkek arkadaşınla haftada 1-2 buluşuyorsan, yadırganacak bir durum değil. Her gün buluşuyorsan bu da normal değil. Bugüne kadar ne yaptın? Yaşamını cinselliğe mi adadın yoksa mastürbasyona takılıp mı kaldın?

Sevgilin haklı, onun da yapısı korkuya programlıdır. Musluk aç-kapa, aç-kapa derken depoda su bitiverir. Su geliyorsa, iyi dinle bu da pes demektir. Ölçüyü aşma, onunla evlenmeyeceksen ilişkiyi uzatma. O seninle evlenmiyorsa oyalanma. Annelik yaşındasın, bu kutsal görevini de unutma.

Sertlik ve hız seviyorum

26 yaşında, 92 kiloyum. Cinsellikte sertlik ve hız seviyorum. Ama kız arkadaşım beni terk etti. Onu yeniden ikna edebilir miyim?

CEVAP

Kendine bak değerli okurum. Diyelim kız arkadaşın kilonu çekti. 92 kilonun altında ezildi, büzüldü. Ama olay bitmedi. Buna bir de sertlik eklendi. Buna rağmen organ ve içindeki coşku yetinmedi. Böylece tabloya hız tutkusu eklendi. Mübarek bu yolun bastonu değil, Rolls Royce’un pistonu gibi. Buna ne motorun demiri çeliği ne de yakıt dayanır. İşler böyle gitmez, taşıma suyla değirmen dönmez. Kısacası bu sistem ve tutkuyla boşa kürek çekilmez. Aklını başına alıver, organa bir de kızın gözüyle bakıver.

Erken boşalma nasıl biter?

24 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken hemen boşalmak; cinsel ilişkiyi ise uzun tutmak istiyorum. Ama ilişkide de erken boşalıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?

CEVAP

Değerli okurum, kendini erken boşalmaya programlamış, 10 yılda bu programı ona onaylatmışsın. Buna şartlanma derler. Şartlananlar neye alışmışlarsa onu isterler. Atalarımız da buna ‘Alışmış kudurmuştan beterdir’ derler. Mastürbasyon cinsel yoklukta ihtiyaçtır. Bir oran içinde organ ve istek doyurulmalıdır. Sıklığı ne kadar olumsuzsa hiç dokunmamak da sisteme o denli ihanettir. Kısaca dışarıdan müdahale işe yaramaz. Bu durum irade ve mantığın savaşıdır. Zafer ikisinin de barışık halde yaşamasına bağlıdır.

Haftada 25-30 kere mastürbasyon yapıyorum

30 yaşındayım. Penisim çok büyük, kız arkadaşım korkuyor, ilişkiye giremiyoruz. Bu yüzden haftada 25-30 kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun bana zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, doğrusu senin adına tedirgin oldum. Bu kadar büyüklük merakı seni uçuruma götürür. Hayaller de büyük olmamalı. Gerçeklerle hayaller de birbirine uymalı. Kendine göre bir eş seçersin ve idareli kullanmayı öğrenirsin.

Erken boşalıyorum

Cinselliği seviyor, erken boşalıyorum. 2-3 kez doktora gittim, netice alamadım.

CEVAP

Değerli okurum, bu konu evlilik koşullarında tedavi ediliyor. Yani sürekli bir partnerin varsa, bu birlikteliğin bir süre daha devam edecekse ya da evliysen tedavi şansın yüzde 90. Değilse bu koşulları bekle.

Hamile kalır mıyım?

1 ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, kızlık zarım yırtıldı. Adet günüm 10 gün geçti. Acaba zar yırtıldığı için mi adet görmüyorum ya da hamile miyim?

CEVAP

Sevgili yavrum, sanırım ve de umarım hamile değilsindir. Anlattıklarına bakınca ihtimal çok zayıf. Psikolojik bir durum yaşadığını düşünüyorum. Biraz daha bekle.

Kızlık zarım esnek mi?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla defalarca ilişkiye girdim. Ama kan gelmedi. Böyle bir şey neden oluyor? Kızlığım bozuldu mu? Kızlık zarımın esnek olduğunu söylediler. Ne zaman kan gelir?

CEVAP

Sevgili kızım, esnek yavrum, esnek. Artık kan gelmeyecek gibi. Ama bir gün geliverirse bu defa da nereden geldiğini sorma. Zar bu kendi bildiğini okuyor, bize de sormuyor.

Böyle kolay yırtılır mı?

20 yaşında kızım. Mastürbasyon yaparken kan geldi. Zarımın patladığından şüphe duyuyorum. Bir kez parmağım içeri girdi. Bu kadar basit bir şeyle yırtılır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, yırtılabilir ama biz buna zedelenme diyoruz. Gerçek bir cinsel birleşmede kanayacaktır. En önemli nokta kendini suçlu gibi görme.

Orgazm olmuyorum

27 yaşında, 6 aylık evli kadınım. Evlilikten önce hep mastürbasyon yapardım. Şimdi orgazm olmuyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, düzelecek durumun. Ama bir profesyonel yardım alman gerektiğini düşünüyorum.

Sabahları hep uyuyor

2 aydır sınavlarım vardı. Bu dönemde irade gösteremedim, çok mastürbasyon yaptım. Son günlerde ereksiyon sorunum var. Sabahları uyandığımda onun uyuduğunu görüyorum. Bir şeyler doğru gitmiyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapman gerekmiyor. Her organ ve bütün organların bağlı olduğu beyin yorulur. Yorulmanın tek ilacı dinlenmedir. Bırak dinlesin, ona da hak tanı. Esir işçiler gibi onu çalıştırmışsın ama asla bozulmaz, seni yarı yolda koymaz. Yeter ki dikkatli ol, ona da saygı duy.

Boşalırken zevk yok

22 yaşındayım, öpüşürken zevk almıyorum. Sadece boşalırken zevk alıyorum. Ama her anından zevk almak istiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyona veda. Öpüşürken hayal kuracaksın. Fantezilerini yoğunlaştırman gerekir.

Haftada kaç kez ilişkiye girelim?

21 yaşındayım. Evlenmeme çok az kaldı. Düzenli cinsel yaşam için haftada kaç kez ilişkiye girmemiz gerekiyor? Eşimle sorun yaşamak istemiyoruz. Ne olur yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, erken yaşta yola çıkmışsın. Bu konuda en iyi hoca ve ölçü tıpkı ısıyı ölçen termometreler gibi doğadır. Doğa ise en iyi ve doğru yolu gösterecek. İki ölçü söz konusu. Aç gözlü oburlar gibi saldırmayın. Anoreksik hastalar gibi fazla iştahsız kalmayın. Sayıyı siz belirlersiniz ama yine söyleyeyim. Gün aşırı iyidir be yavrum.

Cinsel ilişkide boşalamıyorum

Benim bir sorunum var. Bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğimde zevk alıyor ama boşalamıyorum. Mastürbasyon yaparken sorun olmuyor. Bu durum gözümü korkutuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyona şartlandığından böyle oluyor. Bazı organlarımız irademize bağlı değildir. Örneğin; midemiz, bağırsaklarımız, kalbimizin atışı ve de cinsel organlar. İrademize bağlı olmayan organlar şartlanır. Normal cinsel ilişkiye transfer olacaksın. Bu da evlilik koşullarında gerçekleşecek. Şimdilik mastürbasyonu biraz azalt. Normal cinsel ilişkilere kaymaya bak.

GÜNÜN SÖZÜ

Duygusallık aklın maskesidir. Fazla kullanıldığında akıl maskenin altında kaybolur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder