Dr. Haydar Dümen Kadını heveslendirin
HABERİ PAYLAŞ

Kadını heveslendirin

Haberin Devamı

Kadınlar cinselliği yaşamak için erkekler kadar hevesli ve ısrarcı olmuyor. Böyle durumlarda erkekler hemen sinirleniveriyor. Unutmayın bu uyum sorunu. Karşılıklı istek ve beklentilere kulak verilmesi eşlerin birbirini istemesini işi kolaylaştırır. Önce eşinizin kalbini kazanmaya bakın, gerisi kendiliğinden gelir, göreceksiniz.

BÖYLE SORU YOK!

Her yerde sertleşiyor


Cinsel organım sürekli ereksiyon halinde. Her gün olur olmadık yerlerde sertleşiyor. Bu durumdan çok rahatsızım, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, at olsa gem, it olsa tasma takarsın. Seninkisi ne at, ne de it. Tam bir yezid, seni zorda bırakarak sanki öc alıyor. “Vermezsen bana nimet, gerisini sen hesap et” der gibi utanmayı atmış, böyle bir duyguyu da unutmuş.

Varsa yoksa cinsellik, “Haydi yola çıkalım babalık, ben hayaliyle idare edeyim ama karışma ayakta selamımı vereyim, dokunma bana” diyor. Sen de adeta yan cebime koy, ben olta atayım, yiyen yesin der gibisin. Ve sanki bir arayış içindesin. Buna söz mastürbasyonu derler. Böyle konuşarak kendilerini överler ama ileride dizlerini döverler.

3'ÜNCÜ MAÇA ÇIKAMIYORUM

18 yaşındayım, 1.83 boyunda, 60 kiloyum. Cinsel organım 11 santim. 3’üncü maça çıkamıyorum, boşalmam 10 saniye sürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, boy maşallah, birkaç kilo daha alırsın inşallah! Organ boyu doğanın denge zincirine göre yerinde. Hayat bir gemiyse o gemiyi taşıyacak nitelikte. Ne kaldı geriye? Kafanın içindeki boyutlar, hem de çok var. İkisi, üçü çok önemli. Hayatı iyi oku, yaşam halını iyi doku. Bir bütünsün.

Parçaları bütüne göre değerlendirmelisin. Oysa, 2 maça çıkmışsın da 3’üncüsünde kalede file olmayınca topu tutamamışsın. Hadi be yavrum, ben saat ayarı mıyım desem senin daha kullanacak saatin yok. Diyelim ki ayar yaptım, kullanma alanın etik mi yoksa batık mı o da belli değil. Ayrıca elinden mi tutacağım? İleride yani 7 yıl sonra beni ara. Randevu defterime not aldım, sakın gününü, saatini kaçırma.

ACABA TOHUMLAR ÇİÇEK AÇAR MI?

Kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. Kız, prezervatife izin vermiyor, tiksiniyormuş. Dışarı boşalıyorum ama benim tohumlar tarlada çiçek açar mı?

CEVAP

Değerli okurum, bırak çiçeği, çiçeğe konulan bal böceğini. Sen zaten iri bir arısın (İyi ki harf hatası yapmadım). Tuttun kızın elinden, işi garantiye alacaksın. Biraz da kuşkucusun ki yaşını da yazmamışsın. Çocuk mocuk kızın umurunda mı? Onu ilgilendiren sendeki darasız ve naturel ayıklanmış zerdali.

Gözü ise perdeli. Günde 2 kere buluşsanız gündüzlü, geceli seferlere “Git geri” demez, anasına da doğruları söylemez. İşten geç çıkmıştır ya da trafik sıkışmıştır!!! Kız getir, yiyeyim, ört uyuyayım havasında. Tek sorun, prezervatif havasında. Onun da kararını sen veriver, “Hocam, söyledi, böyle olması gerekiyormuş” deyiver.

Çok mastürbasyon yüzündenmiş

Hayat kadınlarına gittiğimde sertleşme oluyor. Ama ilişki sırasında yumuşuyor. Oradaki kadın çok mastürbasyondan kaynaklandığını söyledi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu hayat kadını mimar mı, doktor mu yoksa su mühendisi mi? Kim oluyor ki senin hakkında karar veriyor. Cinsellik bu kadar ucuz mu ki onun bunun ayağına düşmüş. Tamam, doğrudur diyebilirim. Ama öyle yanlışlar yaparlar ki hayatınız söner. Gelelim sana; bu ortamdaki ilişkiler hiçbir şekilde tartılmaz ve değerlendirilmez. Bu defteri kapat, haftada 3-4 mastürbasyona devam et.

Büyüme olur mu?

20 yaşındayım. Penisim 12 santim ve bundan çok rahatsızım. Acaba ilerleyen yaşlarda büyür mü? Doktora danışayım mı?

CEVAP

Değerli okurum, işte doktor karşında. Hem de tam 60 yıldır bu işin uzmanı. İşte danıştın, ceketini düğmele, hazır ola geç ve dinle. Tıp bilimi ve ben diyoruz ki bu boy normaldir, fonksiyonları da seni yolda bırakmaz. Önemli olan, ruhen de iletişim kurabileceğin bir partner bulmak.

Hep sertleşmiş halde

20 yaşındayım sürekli ereksiyon halindeyim. Bunun için bir çare yok mu?

CEVAP

Değerli okurum, pek çare yok. Çarenin irade freni senin beyninde açık kalmış. Sürekli çalışırsa ne olur? Gürültü kirliliği dışında hiçbir şey olmaz. Ona da sen bir çare buluver yavrum, yani sakla.

İktidarsız mıyım?

İlişki sırasında yeterince sertleşme olduğunu düşünüyorum. Ama kız arkadaşım sertleşmediğini söylüyor. Acaba iktidarsız olup olmadığımı anlamamın yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, sertleşme ve iktidar çok ayrı şeylerdir. Kız ne biliyor, neyin peşinde? Yani eksper mi?! Ben senden yanayım ve sertleştiğine inanıyorum. Kaba taslak ölçü, penis ve kasık arasında 90 derece olursa yan gel, keyfine bak. Kıza da biraz çalım sat. Benden iyisini bulamazsın diye hava at.

Spermim çok sarı geliyor

Benim spermim sarı geliyor. Ne yapmalıyım? İleride baba olabilir miyim? Yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, sperm zaten biraz sarımtıraktır. Yani mavi mi olsun, yeşil mi diye tercihe bağlı değil. Yeter ki kırmızı olmasın. Çünkü kırmızı kan demektir. Ve içeriden bir felaketin habercisidir. Gerisini ona bırak, keyfine bak.

Ya bir şey yapamazsam?

18 yaşındayım. Cinsel organımda biraz yamukluk var. Nasıl bir tedavi yolu izlenir? İlişkide bir şey yapamayacakmış gibi korkum var. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, boşuna korkuyorsun. Yararını bile göreceksin. Tedaviye gerek yok, şimdilik onu “Yamuğum” diye sevmeye devam et.

Kocam sürekli mastürbasyon yapıyor

36 yaşında kadınım, 5 senelik evliyim. Eşim sürekli mastürbasyon yaplıyor. Benimle olduğu zaman tatmin olamıyor. Ne yapmam, ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin kolay düzeleceğine inanmıyorum. Düzelmesi için onun profesyonel yardım alması gerekir. İşte sizin haritanız. Bu uzun okyanus yolculuğunda kayaya toslamamanızı dilerim.

Hemen sertlik bitiyor

Erken boşalma sorunum var. Bir de ilişkide isteksizlik sorunum oluyor. Hemen boşalacak gibi oluyorum. Boşaldıktan sonra hemen sertliğini kaybediyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, fiziksel yapın tamamen normal. Ama erken boşalma evlilik koşullarında tedavi edilebiliyor. Pek çok erkekte bundan şikayetçi. Şu anda ortada bir sorun görmüyorum. İleride tedavi olmanı öneriyorum.

Karım çok isteksiz

31 yaşındayım, çok istekliyim ama karım değil. Haftada 1 kez cinselliği zar zor yaşıyoruz. Birkaç kez birlikte olmak isteyince sürekli bana bahaneler uyduruyor. Sizce ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, ilişki sayısını çiftlerin karşılıklı uyumu belirler. Eşinin ritmi yani düzeni haftada 1’den fazlasına uygun değil. Erken boşalman varsa mutlaka tedavi ol. Mümkünse eşinin kalbini hiç kırma. Böyle başlayalım bakalım, gelişme olursa yine bana bir mail at.

Gebe olabilir mi?

20 yaşındayım. 3.5 yıllık ilişkim var. Kız arkadaşımla iç çamaşırlar varken seviştik. Sevgilim adet göremedi. Acaba gebe mi?

CEVAP

Değerli okurum, kızın durumu psikolojik olabilir diye düşünüyorum.

GÜNÜN SÖZÜ
Aklın da çarpım cetveli vardır, sonucu çarpanı belirler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder