Dr. Haydar Dümen Kadını hoş tutarsanız...
HABERİ PAYLAŞ

Kadını hoş tutarsanız...

Haberin Devamı

Kadınlar cinselliğe geç alışıyor. Bu konuda işin büyüğü erkeğe düşüyor. Eşinizi ihmal etmeyin, ona her fırsatta ilginizi, sevginizi belli edin, arada çiçek alın ve iltifat edin. Yatak odası için onu hazırlayın, gönlünü hoş tutun ki sorunlarınız bitsin.

BÖYLE SORU YOK!

İlişki canımı yakacak mı?


18 yaşındayım. Benden 3 yaş büyük abi “İlişkiye girince elektrik çarpmış gibi oluyor” dedi. Öyleyse canım yanmaz mı?

CEVAP

Can yansa iyi değerli okurum, ruhun bedeninden fırlayacak, bulutlara çıkacak. Orada uçacak, aşağıdaki dağları ve denizleri hep sen yaratmış gibi olacaksın. Neden bu insanlar böyle aval aval dolaşıyorlar da evlerine, eşlerine dönüp uçmuyorlar diye şaşıracaksın. Bu feza yolculuğu 2-3 dakika sürecek!!! İlişki bitince partnerine göre durum değişecek. Ya damdan düşmüş ya da ağır işte çalışmış gibi olacaksın. Şansına göre, vay be ya da vah be diye seni kovalayacak, hangisini yakalarsan onun dediği olacak.

Cinselliği boşveriyorum

24 yaşındayım, ilişkide çok geç boşalıyor, çok yoruluyorum. Yorgunluk endişesiyle cinselliği boşverdim. Yanlış yolda mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, tuttuğun yol doğru, yorumun yanlış. Hangi koşullarda partnerinle birlikte oldun? Aceleye gerek yok. Çünkü bu konuda ortam ve partner çok önemlidir. Mastürbasyonda durum nasıl? Eğer orada da geç boşalıyorsun fantezileri zorla, hayallerinle yeni ufuklar aş.

Ormanda zebra avına çıkmış gibi gözlerini aç, komplekse kapılma!!! Gün gelecek, geç boşalma tedavi edilecek, canlanacaksın!!! Sanırım çok seçicisin, ilk ilişkilerde seçiciden önce geçici olması düşünülmeli ki takılıp kalmayasın. Okurum, boşalma normale dönünce yorgunluk tümden unutulacak.

Kadınlardan korkuyorum

32 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Kadınlardan korkuyorum. Cinselliğin lafı geçince ateşler basıyor, midem bulanıyor. Bu durumu nasıl aşacağım?

CEVAP

Zor durum değerli okurum. Bu sorunu aşmalı, yaşlılığında çoluk çocuk sahibi olmalısın. ‘Korkunun ecele faydası yok’ ama geleceğe zararı çok. Sorunun kökenine indiğimizde, sevgili annen her şeye “Cıss, cıss” diyerek, seni süper seçici yetiştirip bu duruma getirmiş olabilir. Aslında bu cıss, cısslar her yandan da gelebilir. Annen en yakının olduğu için örnek gösterdim. Bu engelle başa çıkılmalıdır. Korku psikolojik olduğundan çare bulunur, ruha kök salmamıştır, bedene ise hiç dokunmamıştır. Yiğit bir genç olduğuna inanıyorum, hemen tedavini öneriyorum.

Eşim daha çok zevk alsın

32 yaşında, 2 yıllık evliyim. Eşimle ilişkiye girdiğimizde ben çok zevk alıyorum ve daha arzuluyum. Eşimin daha fazla zevk almasını sağlamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, diyelim ki iş yerinde çalışırken eşin aklına düştü. Hemen telefona sarıl. “Karıcığım nasılsın, iyi misin? Vallahi seni özledim” de. Akşam eve gelirken bir demet papatya al. Karın kapıyı açınca ona uzat, yanaklarından öp. Yatak odasında onun istemediği şeyi asla yapma. Bir aşamadan sonra kırmızı nokta... Erken boşalman varsa tedavi ol, bencil davranışların varsa vazgeç. Hadi yavrum, kolay gelsin.

Yetersiz geliyor

20 yaşındayım. Penisim yetersiz geliyor. Kız arkadaşımla ilişkiye girmekten çekiniyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, uzmanlık bir işin yok. Kiloluysan, kasık yağı birikimin varsa, penis 1-2 santim içeride kalır. Ama 10 santimlik penis işlevini görür. Seni de, eşini de mutlu eder. Yumurtalar ve kıllanman normal ise kendini normal kabul et.

Bozulmuş mudur?

Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye çalıştık. Penisim vajinaya temas etti, çok kan geldi. O günden sonra 3-4 gün çok kısa süreyle kan gelmiş. Zarının bozulma olasılığı ne kadar?

CEVAP

Değerli okurum, yüzde 99.9 yırtılmadı. Geri kalan yüzde 1’lik ihtimal göre yarı yırtılmış olabilir. Başka birleşmede kanayabilir.

Hamile miyim?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşım 22 yaşında. 2 hafta önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Benim adet görmeme 1 hafta vardı. Şimdi adet görmedim, üzerinden 5 gün geçti. Acaba hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, biraz daha bekle bakalım. Bekleyelim ve görelim. Umarım hamile değilsindir. İçimden böyle bir ses geliyor.

Kızlık zarım yırtılmış mıdır?

19 yaşında kızım. Bir hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Benden kan geldi. Sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır?

CEVAP

Büyük bir olasılıkla yırtılmıştır yavrum. Yine de ufak ihtimal zedelenme olabilir. Evlilik için bu soruyu soruyorsan evlendiğinde zaman kanama şansın olabilir. Hadi hayırlısı.

Bozuldu mu?

17 yaşındayım. Geçen gün bağdaş kurup ders çalışıyordum, iç çamaşırımda kan gördüm. Sonrasında adetim başladı ama kızlık zarımın bozulmuş olmasından korkuyorum.

CEVAP

Yok olmadı güzel kızım. Herkes bağdaş kurar oturur, kızlık zarı durur. Eğer bağdaş kurup oturarak zar bozulsaydı herhalde hiçbir kızımız kız olarak kalmazdı. Değil mi ya?

Boyu çok küçük

30 yaşındayım. Yaşıtlarıma göre cinsel organım çok küçük. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon hali kaç santim? Hemen onu bildir.

Boşalamıyorum

44 yaşındayım. 3 yıldır boşalamıyorum. Mastürbasyon yaptığımda çok zorlanarak da olsa boşalıyorum. Sizce sorunum ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, geç boşalmayı olayını tedavi edemiyoruz. Tek çözüm senin uyarı dozunda yüksek fantezileri kullanman. Ya da eşinin sende bu duyguları uyandıracak aktiviteleri kazanması gerek. Ama birleşme sırasında kendini denetlersen “Neden boşalamıyorum, gene boşalamayacağım” dersen işin biraz daha zorlaşır. Ancak mastürbasyon olayına karşıyım. O yaşlar geride kaldı. Çözümü eşinle birlikte arayın.

İşe yarar mı?

20 yaşındayım, 1.66 boyundayım. Kilom 75. Penisim 11 santim. İlaç kullansam faydası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, öncelikle hiçbir ilacın faydası yok. Bunu herkes beynine kazısın. 11 santim penis için yapılacak bir şey yok. İyidir ve eşini mutlu eder. Ama yavrum biraz kilon var. Hele bu yaşta. Kasık yağların penisin boyunu 1-2 santim örtüyor olabilir. Kilo alma, hiçbir sorunun yok. Kulaktan dolma zırvalıklara da kanma.

Mastürbasyon yapmakta sakınca var mı?

17 yaşındayım. Benim günde 2-3 defa mastürbasyon yapmam doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, arada bir olur. Her gün de çoktur. Ama günde 2-3 defa aşırıdır. Dengeyi korumak koşuluyla, anormal duygu ve düşüncelere sapmamak şartıyla yaşamınızı sürdürmeniz ve sağlığınız için en iyi yoldur.

Zar bozulmadan gebe kalınır mı?

19 yaşında kızım. Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir mi? Sürtünme yolu ile hamile kalma olasılığı nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, her iki durumda da hamile kalınabilir. Birincisinin oranı doğal birleşmede nasıl kalınırsa o kadardır. İkincisinin oranı da ötekine göre dörtte bir düzeydedir. Dikkat!...

GÜNÜN SÖZÜ

Güneş ısıtırken yakıverir de tıpkı aşklar gibi. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder