Dr. Haydar Dümen Kadını keşfet mutlu ol
HABERİ PAYLAŞ

Kadını keşfet mutlu ol

Haberin Devamı

Kadınlar orgazm olamamaktan dertli. Bu konuda erkeğin görevi yadsınamaz. Erkek, partnerinin hoşlanacağı fantezileri bulup çıkarır, bedenin hassas noktalarını keşfedebilirse sorunlar ortadan kalkar, her iki taraf da mutluluğu yakalar...

BÖYLE SORU YOK!

Başlar başlamaz boşalıyorum

Ne zaman ilişkiye girmek istesem o işi yapmadan ya da başlar başlamaz boşalıyorum. Buna nasıl çare bulurum?

CEVAP

Aloo, hey orada mısın? Telefon parazit yapıyor, kulaklarımda uğultu var. Sen beni dinle, ben elimden geleni yapayım. Önce yaşını tahmin edeyim, 24 çıktı. Bu ilişkileri kestiremedim. Bunu da kura çekme yöntemiyle yorumlayalım. İlişkide kızlar ağırlık kazandı. Hayat kadınları tek tük çıktı.

Mastürbasyon tutkusunun ihanetine uğramışsın. Mastürbasyonu uzatmaya bak. İlişkiden önce heyecan azaltıcı preparatlar al. Kendi özgüvenini arttırıcı antrenmanlar için ise toplumun içine dal. Acemiliğini gözünde büyütme, acele etme ve komplekse de girme. Evlilik koşulları oluştuğunda tedavi olacaksın, bugünkü geçici durumu da kendine göre yorumlama.

Kızlarla konuşurken yüzüm kızarıyor

25 yaşındayım. Bugüne kadar hiçbir kızla ilişkim olmadı. Kızlarla konuşamıyorum, sesim kısılıyor, yüzüm kızarıyor. Bu çekingenliği nasıl yenerim? Evlilik yaşım geldi ama harekete geçemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, antrenman gerekiyor. Bu durum hapla, ilaçla düzelmez. Düzelmenin yolu pratikten geçer. Bu yolda sıradan konuşmalar ve karşılıklı uyumla, bünyede heyecan yapısında şartlanma yani alışma olur. Senin önyargın hemen sonuç istemen.

İlk adımda aşka yol açış telaşındasın. Heyecan, sistemi kontrol altına alınca, onun da zamanını sen hazırladığından kızarma, terleme, kekeleme gibi durumlar ortaya çıkıyor. Bu da seni daha açmaza sürüklüyor. İlk önce arkadaş bulmalı ve yöntemini o zaman almalı, uygulamaların içinse birebir bir psikoloğa danışmalısın. Bu olayı ruhun yara almadan aşmalısın.

Eskiden 4 kez ilişkiye girerdim

28 yaşındayım, sertleşme sorunum var. Kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. İkincisi için sertleşme tam olmuyor. İlişki 10 dakika sürüyor ama kız orgazm olmuyor. Boşaldıktan sonra kız çok istekli oluyor. Benim de isteğim var ama sertleşmiyor. Askerlikten önc peş peşe 4 kere ilişkiye giriyordum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

CEVAP

Değerli okurum, uçaktasın, sürat iyi, sarsıntı yok. İstanbul’dan Ankara’ya gideceksin. 1 saat, her şey tıkır tıkır işliyor. Sen 1 saatte Ankara’ya 4 kere gidip geleyim diyorsun. Uçak da havada uzun süre kalsın istiyorsun. Oysa yapısı, yol haritası böyle ve doğru yoldasın.

Askerlikten önce öyleymiş, aynı yakıtla Ankara’ya 4 kez gidip gelmişsin. Yani hayal yorgunusun. 10 dakika süre yeterli ve iyidir. Hiçbir şeye ihtiyacın yok. Evlendiğinde deneyim ve ritm düzeniyle mükemmel bir cinsel yaşamın olacak. Kendinle dövüşme. Kız arkadaşına da bu konuda fazla yüz verme. İdareyi ele al, kaptan sensin, sadece partnerini incitmeyesin.

Boşalamadım

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ama boşalamadım. Mastürbasyon yaptığımda boşaldım. Sorunum nedir?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyona alışmışsın. Yani beynin mastürbasyona programlı. Kendini sıkma ve zorlama. Evlilik koşulları gibi uzun süreli birliktelik oluştuğunda cinsel birleşmeyle orgazma alışırsın.

Zararı olur mu?

2 yıllık evliyiz. Eşimin cinsel organı yeterince kaygan olmuyor. Çoğu zaman el kremi kullanıyoruz. Sizce zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, eczanelerde kayganlaştırıcılar satılıyor, onları öneririm.

Hormon mu eksik?

16 yaşındayım. Penisim normalden küçük ve boşalamıyorum. Biraz da kiloluyum. Vücudumda kıllanma da yok. Acaba erkeklik hormonunda bir sorun mu var?

CEVAP

Değerli okurum, sorun olabilir. Taktipte kal. Ama ilk işin rejime başlamak. Kiloların olumsuz etkisi olabilir. Penisin biraz yağ dokusu içinde kayboluyor. Ama ciddi karar almak için konuyla ilgili uzmana git. Kaş yaparken göz çıkarmayalım. Doktorlukta sorunlar yüz yüze gelmekle çözülür.

Cinsel organımda büyüme ve şişkinlik var

22 yaşındayım. 5 aydır cinsel organımda 7 santimlik büyüme ve şişkinlik oldu. Ağrı yapmıyor. Bana bu konuda yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, benim ilgi alanıma girmiyor. Ama uzmanına gidip mutlaka ultrason tetkiti yaptırman da iyi olur. Böylece büyümenin kaynağı bulunur. Eğer fizyolojikse yapılacak bir şey yok. Bu raporun sonunda bana yeniden dönersen daha kesin bilgiler veririm.

Küçük mü, normal mi?

17 yaşındayım ve penisim 12 santim. Acaba normal mi yoksa küçük mü?

CEVAP

Değerli okurum, normal. İyi çalışırsa sorun çıkarmaz. Bu tür penisler de genellikle iyi çalışıyor, asla sorun etme.

Hiç orgazm olamadım

3 yıldır evli kadınım ve hiç orgazm olmadım. Bu durumdan çok rahatsızım. Doktora gidemem. Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, kadınların yüzde 50’si vajinal orgazmı yaşamıyor. Bünyen, psikolojin ve erkeğen rolü yadsınamaz. Cinsellikte iki taraf birbirinin özelliklerini keşfetmeli. Kadının hoşlanabileceği fantezileri, bedeninin duyarlı bölgelerini bulmak en büyük yardımdır.

Sürekli seks yapıyor doymuyorum

25 yaşındayım. Sabah-akşam seks yapıyorum. Yine de doymuyorum. Canım sürekli seks yapmak istiyor. Ne olacak benim halim?

CEVAP

Değerli okurum, taşkınlığını frenlemezsen olmaz. Sanırım erken boşalman var. O tedavi edildiğinde sayısal değerlerin normale girer diye düşünüyorum. İpin ucu senin elinde.

Her gün 1 kez yapıyorum

17 yaşındayım. Her gün bir kere mastürbasyon yapıyorum. Bu bana zarar verir mi? Haftada 3-4’e mi indirmeliyim?

CEVAP

Değerli okurum, haftada 3-4 yaparsan belki daha iyi. Çünkü iradeni güçlendirirsin. Ama fiziksel bir zarar görmeyeceksin.

Erken boşalıyorum

23 yaşındayım. Erken boşalıyorum. Sevgilimle öpüşürken hatta telefonla konuşurken bile boşalıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğinde bu konu tedavi edilecek. Şimdilik böyle idare et.

Hamile miyim?

Adet döneminin 5’inci gününde ilişkiye girince hamilelik riski var mı? Korunmadım. Acaba hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, büyük ihtimalle bir şey olmadı. Adetin gecikirse bir test yap.

Neden böyle ereksiyon oluyorum?

18 yaşındayım, yerli yersiz ereksiyon oluyorum. Bana ne olur bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, çaresi kendinde, beyninde. Birinin aklından yemek çıkmazsa karnı acıkır. Ama hep acıkır. Aynen öyledir. Aç gözlülük sakıncalıdır. Değerli okurum, gençlikte olur böyle şeyler. Her şeyi benden beklemeyin. Biraz da kendi iradenize çözümler ekleyin.

Başarılı olamadım

20 yaşındayım. Yakında askere gideceğim. Hiç ilişkiye girmedim. İlk denemede ereksiyon olamadım. Benim çocuğum olacak mı?

CEVAP

Değerli okurum, çocuğun da olacak, ereksiyon da olacak. Evleneceksin de. Askerliğini de bitireceksin, aslan gibi evine döneceksin. Annenin, babanın ve hepimizin göğsümüzü kabartacaksın, bütün Türkiye siz askerlere dua edecek. Hepimizin sizlere minnet borcu var. Hadi bakalım yolun açık olsun.

GÜNÜN SÖZÜ

Beyin hayalle beslenirken peynir ekmek damağa bal börek gelir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder