Dr. Haydar Dümen Kadını yolda bırakma
HABERİ PAYLAŞ

Kadını yolda bırakma

Haberin Devamı

Bazı erkekler eşlerinin cinsellikten zevk almadığını yazıyor. Beyler, erken boşalmanız varsa kadın bu işten zevk almaz, tatmin olmaz. Çünkü siz onu hep yarı yolda bırakıyorsunuz.

Cinsellik sadece kendini düşünmek değildir. Eşinizi de düşünün, sorun varsa tedaviye geç kalmayın

BÖYLE SORU YOK!

Formumum zirvesindeyim

21 yaşında, formumun zirvesindeyim, kendimi durduramıyorum. Kız arkadaşlarım benden korkuyor. RUMUZ: BAŞA BELA

CEVAP

Değerli okurum, senin başına bela olmakla kalsa onu kuyruğundan çeker, kafasına tasmayı geçirirdim!!! Sahipsiz köyde ipsiz gezen kuçukuçular gibi denetimim altında olmayan bir durumda ya kızları ısırıverirsen ya onlara seks virüsü aşılarsan?

İşte sorun bu!!! Üstelik böyle de kalmaz, al birini vur ötekine koyun ağılına giren kurtlar ne kadar koyun varsa boğazlar. Ya seninkisine kurt kanı bulaşmışsa? O zaman koyun, kuzulara yazık değil mi? Bu da beni kesmedi elimden gelse, kalemimde mürekkep bitene kadar sana veryansın ederdim.

Sen cinselliği, ruhu ve dünyanın en yüce duygusu yani aşkı bilmem neyinin başına bağlıyorsun. Üstelik bundan da şikayet ediyorsun. Tek önerim var: Sadece rumuzunu insanlığı terfi ettir, ona bir isim bul.

Kalınlaşsın diye krem aldım

19 yaşındayım, kilom yok ama penisim küçük. Bir krem sipariş ettim. Acaba krem penisi kalınlaştırır mı? Veya büyütür mü?

CEVAP

Neyse değerli okurum, bir krem parasıyla kurtulmuşsun. Daha fazlası soyulup aldatılmadığın için şanslısın.

Ben senin aracılığınla yetkililere haykırıyorum, daha ne kadar bu umut kapılarının yağmalanmasına fırsat vereceksiniz?

Büyüsün, boyu uzasın, ilişki sayısı artsın, süresi de uzasın, performans günde 8-10’a çıksın, organ 9 santim uzasın, neredeyse 10 saat ayakta kalsın, ertesi günü bile beklemeye sabırsızlansın ve nice saçmalıklarla reklam bedava, umutlar heba, sonuç hava civa. Bu gençler, erkekler bu havalarda uçmaya umut bağlıyorlarsa anaları şimdiden ağlıyor demektir.

İşime konsantre olamıyorum

19 yaşındayım. Çalıştığım yere mini etekli kadınlar geliyor. İşe konsantre olamıyorum. İş yerinde bile kaçıp mastürbasyon yapıyorum. Nasıl kurtulacağım?

CEVAP

Değerli okurum, göze bayram yaptıracak, eve gelince “Oh be ne şans” diye göbek atıp oynayacaksın. Tabii ki işinde ne elini yaralayacak ne de makineyi kaptıracaksın. O el akşama sana lazım.

Bak şimdiden saçların dökülmeye başlamış bizim kel Kazım. Ertesi günü, başka bir film seyredecek, kızlardan biriyle bir parka gittiğini düşüneceksin. Peki ona ne konuşup ne diyeceksin? Bunun için günde 2 saat kitap okuyup haftada 1 şiir ezberleyeceksin.

Asla sana uymayan bir arabaya yani limuzine binmeyi hayal etmeyeceksin. Önce işini kuracak, çocuklarını nasıl doyuracağının hesaplarını yapacaksın.

Gün gelecek belki bir kaçamak imkanı bulacaksın. Ama o kişi, al beni götür dese nereye götüreceksin? Bunun için rüyalarını bile kontrol edeceksin.

Mastürbasyon daha iyi

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman zevk almıyorum ama mastürbasyonda öyle olmuyor. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, işte size hep söylüyorum. Tabii ki evlendiğinde sorun olur. Evlendiğinde eşini yatak odasına bırakıp gizlice banyonun yolunu tutarsın. Aklını, başına topla. Haftada 1-2’yle idare et. Yapacağın çok iş var, onlara bak.

Acaba hamile kalır mı?


22 yaşındayım, sevgilim de 20 yaşında. Üzerimizde bir şey yokken seviştik ama birleşmedik. Bu sırada ben onun vajinasına boşaldım, hemen bezle kuruttum. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Kalmaz değerli okurum ama böyle risklere girmeye ne gerek var?

Zarım yırtıldı mı?

19 yaşında kızım. 11 yaşındayken bisikletten düştüm, kanama başladı. Acaba kızlık zarım yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, hiçbir şey olmadı. Her şey yerinde sapasağlam duruyor.

Zararı var mı?

17 yaşındayım. Haftada 5-6 kere mastürbasyon yapıyorum. Bunun bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, haftada 3-4’e indiriver.

Denedim ama olmadı

25 yaşındayım. 4 kez cinsel ilişkiye girmeyi denedim ama 15 dakika içinde 3 kez boşalıyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, 15 dakikada 3 defa boşalman doğrudan doğruya erken boşalma. Hepsi heyecan ve bünyenle ilgili.

Bunlar uzaktan sihirli değneklerle düzelmiyor. Biraz daha kadına ve kıza alış. Evlendiğinde sorun yaşarsan onu çözeriz.


Çoraplara bayılıyorum

27 yaşındayım. Külotlu çorap giyen kadınlara bayılıyorum. Sizce bu bir hastalık mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, takıntı yapmazsan hastalık mastalık değildir. Endişlenme.

Kız arkadaşım zevk almıyor

28 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdikten 1 dakika sonra boşalıyorum. Sevgilim zevk almadığını söylüyor. Onu kaybetmek istemiyorum, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın tabii ki zevk almayacak. Sen her şey başlarken “Bay bay” diyorsun. Zavallı kız ne olduğunu anlamıyor.

Yemeğe oturdunuz, kız arkadaşın çatalla bir lokma ağzına attı. Sen yemek tabağını önünden kaldırıverdin. Şimdi soruyorum, kız arkadaşın o yemekten zevk aldı mı? Evlenince erken boşalmanı tedavi ederiz.

Kızın kanaması varmış

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, yalnız tam birleşme olmadı. Kız arkadaşım bana telefon edip kanaması olduğunu söyledi.

Birkaç gün önce adet görüyormuş. Acaba adet kanı mıdır yoksa kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, şu anda yapacağın bir şey yok. Zayıf bir ihtimalle kızlığı zedelendi. Belki de adet kanıydı. Olayı kendi haline bırakın ve dikkat edin.

Sertleşince utanıyorum

Ne zaman kız arkadaşımın elini tutsam cinsel organım sertleşiyor. Ben bunu hiç ilişkiye girmememe bağlıyordum ama ilişkiye de girdim, yine sertleşiyor. Bu durumdan çok utanıyorum, ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, ya duruma katlan ya da kızın elini tutmayıver çocuğum.

Hiç ilişkiye girmedim

26 yaşındayım, penisim çok büyük, hiç cinsel ilişkiye girmedim. Kızları görünce tuhaf oluyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, ne yapabilirim ki? Küçültemiyoruz. İdareli kullanmanın dışında yapılacak bir şey yok. Tabii ki kızların üstüne gitmemek gerekir.

Çok istekli oluyorum

18 yaşındayım. Haftada 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Yapmadan önce istekli oluyorum ama boşalınhca kendinden çok iğreniyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, bu olay böyledir. Çünkü mastürbasyon doğal bir cinsel tatmin yolu değildir. Bir de bu konuda çok kötü şeyler söylenmiştir.

Çoğu zaman iradeyi de aştığından yapanlar pişman olur. Mastürbasyon sayın normal. Kendi dengelerini kur, gerisine karışma. Canın istiyorsa yap, istemiyorsa yapma.

Ailesinden korkuyor

4 ay önce nişanlamdım. Ben nişanlımla ilişkiye girmek istiyorum. Ama nişanlım ailesinden çok korkuyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, erkenden evlenin. 3-5 ay daha sabredin. Başını ve nişanlının ruhunu niye zora sokuyorsun ki? Acelen ne ki?

GÜNÜN SÖZÜ

Çukura düşen aklın kuyusunu yine kendi kazar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder