Dr. Haydar Dümen Kadının ateşi sönüyor
HABERİ PAYLAŞ

Kadının ateşi sönüyor

Haberin Devamı

Kadınlar cinselliğe alışamıyor, zevk almıyor ya da eşine soğuk davranıyor. Böyle durumlarda umudu kesip üzülmek yerine harekete geçin. Erkek fantezilerle romantik ortamlar yaratıp kadınını ilişkiye hazırlamalı, ondaki ateşi yakmaya çalışmalı...

BÖYLE SORU YOK!

Nasıl bırakacağım?


23 yaşındayım, her gün mastürbasyon yapıyorum. Kız arkadaşımla da ilişkiye giriyorum. Ama mastürbasyondan vazgeçemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Ne yapacağını söyleyeyim değerli okurum. Mastürbasyona veda edeceksin. Artık yeterince büyüdün. 9 yıldır yapa yapa bıkmalıydın. Eğer normal ilişki şansın olmasaydı mastürbasyon efendine “Emredersiniz patron” diye boyun eğebilirdin. Oysa kral sofrasında yemek yiyorsun. Bu yetmiyor, eve dönünce de ekmeği pekmeze batırıp batırıp yutuyorsun. Bana uzaktan yardım için sadece manyetik gücümü kullanmam kaldı. İşte onu gönderiyorum. Dinlersen, uyarsan bulursun çözümünü. Mastürbasyonu hemen terk et.


Ya hamile kalırsa?

24 yaşındayım, ilişkiye girerken prezervatif kullanıyorum. Ama her ilişkiden sonra sürekli “Acaba hamile kalır mı?” diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, ya yardan ya serden vazgeçeceksin. Prezervatife güvenmiyorsan ilişkiye girmeyeceksin. Bu da olmaz. O zaman cinsellik dalında kuruyan çiçeğe benzer. Geriye bu kuşkuyu kafandan atman kalıyor. Prezervatifin koruyucu özelliği yüzde 99’dur. Böylesine yüksek bir orana karşılık sen kuşkuyu kafana takarsan, aynı oranda kuşku sokakta da var, dışarı çıkmazsın. Kadınların gebelik riski olan günleri ayda 4-5 gündür. Bunun takvimini öğren. O tarihlerde ilişkiye girme. Gebelik riski ortadan kalkar. Yine kuşkuyu kafandan atamıyorsan bazı önlemler için sevgiline gebelik önleyici bir müdahale yapılabilir.

Kocam oyun havası duyunca...

23 yaşındayım, 3 yıllık evli kadınım. Kocam ne zaman oyun havası duysa nerede olduğumuz fark etmiyor, ilişkiye girmek istiyor. Artık çok yoruldum, sıkıldım. Ben bu adamı oyun havalarından nasıl vazgeçireceğim?

CEVAP Sevgili okurum, ilginç bir durum ama ben daha kötüsünü biliyorum. Adam kamyon şoförüydü. Ne zaman bir şarkı duysa, radyosunu kapatmak yerine arabayı kenara çekiyor, iniyor, kaldırımda bir güzel döktürüyordu. Bunu bilen arkadaşları hep takılırlardı. Adam arabasındayken ya şarkı söylemeye başlarlar ya da elleriyle tempo tutarlardı. Şoför “Yapmayın” diye yalvarır, onlar da devam edince arabadan inip bir güzel oynardı. Sevgili okurum, tıbbi adı obsesyondur. Ne diyeyim bilemiyorum. Bir de ölümüne inleyen, şarkılar, nağmeler dinlet bakalım ne olacak? Ama kesin sonucu profesyonel bir yardım alarak bulacaksınız ki bir melodinin kurbanı olmayın.

* * * *

Orgazm olamıyorum

1 aylık evli kadınım. Ben orgazm olamıyorum. Bir de akıntım var. Akıntıdan olabilir mi? Orgazm olmak 2 saati buluyor. Bu normal bir şey mi? Bu durumda ne yapmam lazım?

CEVAP Sevgili okurum, cinselliğindeki yanardağın patlamasıyla sönmesi bir olmuş. Ve çok erken başlamış. Birçok kadında evliliğin üçüncü, beşinci, onuncu yılında olur. Akıntının da olumsuz rolü olur. Önerim hemen geri çekilmek yerine olayın üzerine giderek çözüm araman. Burada ilk görev sana, sonra eşine, sonra uzmanlara düşer. Karamsarlığa kapılma. Bir kadın-doğum uzmanına mutlaka git.

Penisim normal mi?

19 yaşındayım, 1.78 boyundayım ve 83 kiloyum. Penisim 11 santim. Normal mi? Nasıl uzatabilirim?

CEVAP Değerli okurum, 7 kilo ver. 2 santim uzayacak. 13 santime de Haydar Hocan ‘İdeal’ raporunu verecek, seni aslanlar gibi cepheye sürecek.

Canım acıyor

21 yaşında, yeni evli kadınım. Eşimle ilk cinsel ilişkimizde kanamam fazla oldu ve kendimi hiç kasmadığım halde çok canım yandı. Üzerinden henüz 3 gün geçti, hâlâ ilişkide canım acıyor. Zaman çözüm olacak mı?

CEVAP Sevgili okurum, zaman çözüm olacak. Birkaç gün ara vererek ilişkiye girin. Kayganlaştırıcı kullanın. Pozisyonlar önemli. Daha kesin çözüm ararsanız bu işi bilen bir uzmanla konuşun.

Kilo verince düzelir mi?


16 yaşındayım, fazla kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum ama hormonal sorunlarım olduğu için çok zorlanıyorum. Penisimi 2 santim. Kilo verirsem bu durum düzelir mi?

CEVAP Değerli okurum, düzelir diye umuyorum. O düzelse de düzelmese de sen kilo ver. Asla pes etme. Verdiğin sayı beni düşündürdü, bu nedenle üroloji uzmanına başvurursan iyi edersin. Bu durumdan ailene haber ver.

Neden isteksizim?

17 yaşındayım. Cinsel ilişkiye karşı çok i steksizim. Sevgilim o kadar istemesine rağmen içimde istek yok. Haftada 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba az mastürbasyon yapıyorum diye mi isteksizim?

CEVAP Sevgili çocuğum, senin ruhun pırıl pırıl ışıklar saçıyor, 20-30 hatta 50 yıl sonrayı görüyor. Sorunlu olan kız arkadaşın ve organının beyninle olan iletişimi. Böyle devam et. Sonunda kazanan sen olacaksın, yoluna projektörler tutulacak. Kıza uyma. Mastürbasyon sayın normal.

Karıma acı değil, zevk vermek istiyorum


24 yaşındayım. Yakında evleneceğim ama penisimin büyüklüğü beni korkutuyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Ben eşime acı değil, zevk vermek istiyorum. Ne yapayım?

CEVAP Değerli okurum, vereceksin. Büyüklüğü teknik olarak çözmeye çalışacağız. Hele bir evlen ya da evlenmeden 3 gün önce bir uzmana git. Burada kadına da kolaylık sağlamak gerekiyor. İkisini yan yana getirmeyi başarırsan zorluklar aşılır.

Cinselliğin zararı var mı?

22 yaşında kadınım. 4 aylık evliyim. Eşimle cinsel ilişkiye girdiğimizde kasıklarımda bir ağrı hissediyorum. 1.5 aylık hamileyim. Acaba hamileliğimin bir etkisi olabilir mi?

CEVAP Sevgili okurum, doğumdan önce 1.5 ay doğumdan sonra 1.5 ay yani 3 aylık cinsel perhinizin var. Gebeliğin son aylarında yumuşak ilişkiler iyi olur. Sanırım eşinin penisi büyük. Bu da ağrı sebebi.

İleride kısır olur muyum?

17 yaşındayım. 2-3 kez cinsel ilişkiye girdim. Günde 2-3 kez de mastürbasyon yapıyorum. Bu ileride kısırlığa yol açar mı?

CEVAP Değerli okurum, olmaz ama mastürbasyonu biraz azaltıver. Böylece sağlıklı cinsel ilişkin olsun.

Ya sapık derlerse?

17 yaşındayım. Günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. 4-5 gün geceleri boşalıyorum. Okuldaki kızları görünce ereksiyon oluyorum. Sapık damgası yemekten korkuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, fazla tedirgin olacak bir durum yok. Adı üstünde, delikanlısın. Gece boşalmaları senin elinde değil. Ama mastürbasyon elinde. Bir alışkanlık durumuna getirip sayıları artırma. Mastürbasyonu haftada 3-4’e indir, gece boşalmaların da devam ederse buna bir tıbbi yardım gerekebilir. Bu sorun da böylece biter. Diğer yazdıkların tamamen normal.

Küçük mü?

15 yaşındayım 1.70 boyundayım, 60 kiloyum. Penisim 14 santim. Küçük olduğunu düşünüyorum. Sizce öyle midir?

CEVAP Değerli okurum, küçük değil, yorumların küçük. O yorumları büyütür, bazı amaç ve ideallere yöneltirsen, manen büyürsün ki ötekiler ne senin ne de partnerlerinin gözünü küçük gelir. Tam tersi “Aman Tanrım, çok mutluyum” derler.

Acaba hamile kalır mıyım?


Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Sevgilim vajinamın üzerine boşladı. Ertesi gün adet gördüm. Hamile kalma riskim var mı?

CEVAP Sevgili okurum, hamile kalmadın. Gözün aydın. Bu bir uyarıdır. Dikkat et.

GÜNÜN SÖZÜ

Tren normal rayından sapmışsa bu makasçının uyumasındandır. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder