Dr. Haydar Dümen Kadının büyük derdi
HABERİ PAYLAŞ

Kadının büyük derdi

Haberin Devamı

Bazı erkeklerin mastürbasyonla bağı öyle kuvvetli ki bir türlü ondan ayrılamıyorlar. Ama kadın bundan yara alıyor, yatak odasında beklerken erkeğin kendini banyoya kapatmasına çok üzülüyor. Beyler, kendinize gelin, kadının gönlünü alın

BÖYLE SORU YOK!

Neden böyle uzadı?


27 yaşındayım, askerdeyim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde 1 saat 45 dakika sürüyor. Eskiden 45-50 dakika sürerdi. Bana ne oluyor?

CEVAP: Değerli okurum, sana ne oluyor? Talih kuşu başına konmuş da sen yanlış yorumluyorsun. Aslında ilişki için 1 saat 45 dakika uzun bir süredir. 10-15 dakika azaltılırsa sen organın boynuna teşekkür yaftasını asarsın! Evlendiğinde bunun ne anlama geldiğini de anlarsın. Çünkü eşinin boynu bükük kalmaz, komşusu Ayten Hanım’a özenti duymaz. Şu kuralı tüm okurlarım bilmeli ve içine sindirmeli; bu konuda herkes kendine özeldir. Kullanmasını bilirsen ilişkiler daima güzeldir. İlişkinin de iyisini, güzelini bulmak bir hünerdir.

GÜNÜN SORULARI

İçim kıpır kıpır oluyor

Hocam kızlarla yan yana oturunca içim kıpır kıpır oluyor, hormonlarım değişiyor. Bunun nedeni ne olabilir?

CEVAP: Aslanım, civanım yaş kaç yaş? 15 ise, eh olur böyle şeyler. Biraz utangaçlık hareketi frenler. 16’da utangaçlıkla kızlar yarışır. Bazen biri, bazen öteki kazanır. 17’de arkadaşlığa hazır kuvvet azgınlık katılır. İlk iki dönemde organ acemi atmaca gibi her kuşun etinin yenmeyeceğini bilmez. Başa çıkabilecekmiş gibi ısınma hareketleri yapar. 18’de artık çocuk değil, gençtir. Ona göre, doğal yapısının hakkı verilmelidir. Bu saydıklarımın tümü de normaldir. Anormal olan, onu ve niyetlerini nerede, nasıl ve ne zaman kullanacağındır. O beyinsizin kafasına uyarsan, her an bir tehlike olabilir. Onu frenler, aklınla da aralarında hakem olursan tehlikesiz olmak şartıyla olay hedefe ok atma gibidir.

Mastürbasyonu bırakamıyorum

25 yaşındayım, 7-8 yıldır mastürbasyon yapıyorum. Bazen günde 5’e çıktığım oluyor. Tehlikeli olduğunu anlıyorum. Ama bırakamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, artık büyüdün. Şu anda iş güç sahibi olmalısın. Ve sorumluluklarının da ayrımına varmalısın. Erkeklerin kuyusunu kazan mastürbasyonun azı karar, çoğu zarardır. Ne var ki sen 15 yaşında mastürbasyona başladın. Yaş 25, 10 yıldır hep bu çorbayı kaşıkladın. Anladık, mastürbasyon masrafsızdır, organ her zaman emre amadedir. Her fırsat ve her yer onun için bayram yeridir de ya evlilik? İşte orada kazın ayağı belli olur. “Hadi yürü” dersin, sallana sallana adım atar. Bu nazdan da eşler bıkar. Bir lokma zevk ve macera uğruna bu bağımlılıktan dolayı evlilik yaşamı çamura batar. Sayıyı iyice azalt, kadınlarla da ilişkine fırsat yarat.


Acaba ilişkiye girdi mi?

2 aydır nişanlıyız ama 1.5 senedir ilişkiye giriyoruz. Acaba nişanlımın kendini hemen bana bırakması daha önce ilişki yaşadığını mı gösterir? Bir de 6-7 aydır vajinasının çok gevşek olduğunu fark ediyorum ve zevk almıyorum. Ne yapayım?

CEVAP: Değerli okurum, kızın kendini teslim etmesi sevgiden. Gevşek oluşu ise vajinanın dokusu ve yapısından. Vajina doğum için programlanmış bir organdır. Vajinayı lastik gibi düşünmeyin. Ölçüleri de kişiden kişiye değişebilir. Hüner onu iyi ve usta kullanmaktır. Evlenin. Yola devam edin. Tıbbi yardım gerekirse bize mail atın.

Ya pişman olursam?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Ben de istiyorum ama ileride pişman olmaktan korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, benim de fikrim senin gibi. Zamanı değil. Bir maceradır. Bir bakıma okuluna da engeldir. Ayrıca bazı riskler taşır. Biraz daha perhizde kalsan diyorum.

Her gece mastürbasyon yapıyorum

18 yaşındayım, her gece mastürbasyon yapmadan uyuyamıyorum. İleride cinsel hayatıma zarar verebileceğini düşünüyorum. Zararı olur mu?

CEVAP: Sevgili okurum, her gece mastürbasyon yapmadan uyuyamıyorsan doktora git. Çünkü bu tempo seni öyle bir yere götürür ki şaşar kalırsın. Sonunda kadından hoşlanmayan mastürbatör olur çıkarsın. Gül gibi karın içeride yatak odasında uyurken sen çaktırmadan ya da güya tuvalet amacıyla banyoya giderek mastürbasyon yaparsın. Bunu gören kadınlar panik yapıyorlar. Doğru yola gir, ne karını ne de kendini üz.

Penisim normal mi?

16 yaşındayım. Penisim 14 santim. Sizce boyu normal mi? Bir de genel temizlik yaptıktan sonra sivilceye benzer bir şeyler çıkıyor. Acaba bu nedir?

CEVAP: Sevgili okurum, penisinin boyu normal. Genel temizlenmenden kaynaklanan tahrişler oluyor. Biraz yanar ama kolonyalı pamukla sil. Ya da antibiyotik pomatlardan sür.

Cinsellikten uzağız

2 yıllık evliyim. Normal bir evliliğim vardı. Ama eşim değişti, bana yaklaşmıyor. İlişkiye girmek istemiyor. 1.5 yıldır böyleyiz. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, bazı şanssız evlilikler böyle olabiliyor. İki taraftan birinin her ne hikmetse ruhunun ateşi sönüveriyor. Bu onun mizacıyla ilgili. Arada bir devreye başkaları da girebiliyor, pişmanlıklar oluyor. Profesyonel bir yardımla yola geleceğini sanmıyorum. Kafanda bu evlilik bitiverir gibi bir ihtimali de değerlendir.

Büyütücü kullansam...

21 yaşındayım. Penisim 11 santim ve biraz da ince. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde zevk almıyorum. İnternette penis büyütücü haplar varmış. Acaba onları kullansam işe yarar mı?

CEVAP: Değerli okurum, kulaktan dolma her türlü hayale kapılıp yanlış bilgilerle umutlarını söndürme. Penisinin boyu mutluluk için de, evlilik için de yeterlidir. Hüner, onu kullanmayı bilmektir. Kesinlikle penis büyütücü türü piyasa olaylarına kapılma. Penis sadece 1-2 santim ameliyatla büyür. Senin için buna gerek yok.

Ne yapsam büyür?

19 yaşındayım, 99 kiloyum. 1.79 boyundayım. Penisim 9 santim. Ne yapsam büyür?

CEVAP: Değerli okurum, yeterli ama kasık yağlarını eritirsen 2-3 santim kendiliğinden ortaya çıkacak.

Kız penisimden korkuyor

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye giremiyorum. Penisim büyük olduğu için çok korkuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Sevgili okurum, tabii ki korkar. Zaten amatör bir kızın böylesine üzerine gitmek doğru değil. Onu cinselliğe karşı soğuk bir kadın durumuna düşürürsün. Ama evlenecekseniz o zaman iş başka. Keyfine göre bir davranış delikanlılığa yakışmaz. Yeniden düşün taşın, kızın dünyasını hesaba kat ve geleceğini karartma.

Hamile kalmış mıdır?

23 yaşındayım, kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. İç çamaşırının üzerine boşaldım. Sperm iç çamaşırını aşıp vajinaya ulaşmış mıdır? Sevgilim hamile kalmış mıdır?

CEVAP: Sevgili okurum hayır kalmadı.

Kızlardan utanıyorum


17 yaşındayım ve 1.65 boyundayım. Cinsel organımı küçük bulduğum için kızlardan utanıyorum. İlişkiye girmek istiyorum ama karşımdaki kız “Penisin küçük” der diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili çocuğum, kızın “Penisin küçük” demesi önemli değil. Bak hocan ne diyor: Görmediğim halde penisin de küçük, yaşın da küçük. Ruhun daha çocuk. Sakalların bile tam çıkmadı. Daha dünyanın ne olduğunu bile anlayamadın. Bir de cinsel ilişki. Hadi be doğru okuluna.

Sertleşme olmadı, neden?

18 yaşındayım. Geçenlerde elime ilişki için bir fırsat geçti ama sertleşme olmadı, neden?

CEVAP: Değerli okurum, nedeni heyecan, olumsuz koşullar, acemilik, ön yargı yani korku ve atmosferin uygun olmaması. Belki de bu senin açından şanstır. Çünkü birleşme yapsaydınız ne olurdu sorusu aklıma geliyor.

GÜNÜN SÖZÜ

Her göz yanılabilir. En az yanılan göz senin gözündür. Eğer hırs onun önünü perdelememişse. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder