Dr. Haydar Dümen Kadının düşleri yıkılıyor
HABERİ PAYLAŞ

Kadının düşleri yıkılıyor

Haberin Devamı

Büyük penis sadece erkeğin hayali. Kadın bu duruma üzülüyor. Çünkü bırakın mutlu etmeyi, acı çektiriyor, can yakıyor. Beyler, kadına kulak verin, sözünü dinleyin. Eğer yanlış davranırsanız partnerinizi ya da eşinizi hayat boyu cinsellikten soğutabilirsiniz

BÖYLE SORU YOK!

Kızlık zarı esnek penisim kısa

Nişanlıyım, sanırım nişanlımın kızlık zarı esnek. Benim de cinsel organım kısa. Ben onun kızlık zarını nasıl bozacağım? CEVAP Değerli okurum, yaratılış özelliğine göre, organ herkese aynı patentli yapılmıyor. Kimi zaman öyle ya da böyle sürprizler olur da çoğu zaman standartlar değişmez. Kızlık zarı giriştedir. Vajinaya kapı görevi yapar. Kapıların da modelleri vardır. Çentikli, yarım ay, ortasından yarık, iki delikli vb. gibi. Bu yapılanma zarın dokusunda esnek yaratılmışsa, kanama olmaz. Burada penisin boyu posu pek rol oynamaz. Vajinanın derinliklerinde “Nereye saklandı?” diye terörist arar gibi zar aranmaz!!! Kapıda misafir bekler gibi ziyaretçisini bekler. Kanasa da kanamasa da bir kere görev yapar. İstifa eder, köşesine çekilir, unutulur gider.

[[HAFTAYA]]

GÜNÜN SORULARI

O zevki tatmak istiyorum

31 yaşında kadınım. Hayallerimde her şeyi yaşıyorum. Tam orgazm olacakken bitiyor. Ben de o tadı almak, o zevki yaşamak istiyorum. Ne olur bana yardım edin. CEVAP Hayatta oluyor böyle şeyler sevgili okurum. Misafir gelecek diye hazırlanırsın, gelmez. Özel günlerinde eşinden çiçek beklersin, gelmeyince umudunu öteki günlere ertelersin. Kısır döngü böyle sürer gider. Doğadan ya da yetişme koşullarından ihanete uğrayan kadınların ne ilki ne de sonuncususun. Yüzde 40 kadın bu tabloyu yaşıyor. Çünkü yeterince kendilerini tanımıyorlar. Üstelik eşler de kadın cinselliğinin ayrıntı ve inceliklerini bilmiyor. Ve olaya ruhtan girmiyor. Şu anda ülkede aynı dertten yakınan ortalama 10 milyon kadın var. Hak aramaya kalksanız muhatap bulamıyorsunuz. Neyse, bireysel kurtuluşta çözümü bir uzmanda arayın. Umarım bulursunuz.

Ne yapsam da duramıyorum

Günde 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum. Durdurmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Çok erken boşaldığım için zamanım da çok oluyor. Ne olur bana çözüm üretin. CEVAP Değerli okurum, zahmete giriyor, kuru kuru mastürbasyon yapıyor, hem organı hem ruhunuzu oyalayıp kendinizi kandırıyorsunuz. Bari bu eylem sırasında geç boşalmayı öğrenin. Öğrenirken de aklınıza göre yanlışlar yapmayın. Mastürbasyon sayın fazla, azma aslanım azma. Organın da keyfini, düzenini bozma. Bu organ ve ruh sana lazım. İrade diye bir şey var, duydun mu? Duysan da duymasan da ben duyuruyorum. Dinle: Esir olursan iradene, sistemin yayı gevşer, iradeyi organ ele alır, pişmanlığı da sana kalır. Sermayeyi kediye yükleme, şimdilik kendinden başka kimseden yardım bekleme.

* * * *

Mastürbasyon yapınca başım ağrıyor

16 yaşındayım. Mastürbasyon yaptıktan sonra başım ağrıyor. Lütfen yardım edin. CEVAP Çocuğum, işaret! Başın sana işaret veriyor. Anlamasan bir süre sonra isyan edecek. Onu da anlamazsan dizlerinin feri kesilecek. Mastürbasyon sırasında boyun kaslarını fazla germe. Bitince baş ve boynuna biraz masaj yap. Bir de şu işi düzgün bir yerde yap. Devam ediyorsa bize mail at.

Cinsel organım bir türlü sertleşmiyor

22 yaşındayım. Penisim bir türlü sertleşmiyor. Sizce bu durum hep böyle gider mi? CEVAP Yavrum niye sertleşmesin ki? Gece uyuduğun zaman sabaha karşı sertleşiyordur. Ama gecegündüz hiç sertleşmiyorsa onun nereden kaynaklandığını da araştırmak lazım.

Kızın canı yanıyor ama ben boşalamıyorum

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla haftada 2 kere ilişkiye giriyoruz. Ben boşalamıyorum. İlişki uzun sürdüğü için kızın canı yanıyor. Yakında düğünümüz olacak. Ne olur bana yardım edin. CEVAP Değerli okurum, düğün olana kadar kız arkadaşınla ilişkine ara var. İlişkinizi haftada ya da 10 günde bire indir. Hem ruhunuz dinlensin hem de yeni hamleye yeni bir düzenle girin. Bu çözülebilir bir sorundur, sanıyorum. Daha birleşmeden önce bu konuyu kafana takıyorsundur. Şu anda yapılacak bir şey yok, çünkü ortada sorun yok gibi.

Hamile olabilir mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde spermlerimin bir kısmı vajinasına kaçtı. Sizce gebe kalmış mıdır? CEVAP Sevgili okurum, umarım kız hamile kalmamıştır. Ayrıca hiç kimse bu soruna “Bilirim” diye cevap veremez. Onun yanıtı doğanın gizeminde saklı.

Mastürbasyonun zararı olur mu?

16 yaşındayım. Günde 5-6 defa mastürbasyon yapıyorum. Yine de kızları görünce kendimi tutamıyorum. Bana zararı olur mu? CEVAP Sevgili yavrum, iraden felç olmuş. Ruhunu da mastürbasyona şartlarsan evlendiğinde eşin yatak odasında seni beklerken, ondan gizli mastürbasyon fırsatı ararsın.

İlişkiye girince penisim yamuluyor

21 yaşındayım. Penisim 13 santim. Ama fazla sertleşme olmuyor. İlişkiye girdiğimde hemen yamuluyor. Biraz kalın olduğundan olabilir mi? CEVAP Sevgili okurum, ürolojik bir tetkik ve de penis dopplerinden geçmen gerekir. Ancak bunlardan sonra kesin teşhis konulabilir.

Kız benden ayrılabilir


23 yaşındayım, penisim 19 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde canı yanıyor. Ben doyasıya ilişkiye girmek istiyorum ama onun çok canı yanıyor. İlişkimiz kötü, ya beni terk ederse? CEVAP Değerli okurum, hiçbir şey yapmazsın. Evliliklerde kızların da seçim hakkı var. Bu onun hayatı. Sen ileride bu kızla ya da başkasıyla evlendiğinde acısız birleşmeyi de öğreneceksin. Başka ne yapılabilir ki?

Acaba kızlık zarım bozuldu mu?


21 yaşında, nişanlı kızım. Bu yaz evleniyorum. 2 yıl önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Kan gelmediği için beni suçladı. Kızlık zarım yırtılmış mıdır? Çok mutsuzum, ne olur bana yardım edin. CEVAP Yavrum kızlık, zarın esnek. Birleşme olmadı, zar yırtılmadı. Zara göre bakiresin. Birleşmeye göre de olan olmuş. Yani sen bakirelikten kurtulmuşsun. Bunun adını nasıl koyacağız bilemem. Olayı kızlık zarına bağlamak tek başına çözüm olmuyor. İnsan bir bütündür. Eti ile kemiği ile tabii ayrıca da ruhuyla. Hepsini birden hesaba katmak gerekiyor.

Boyu yüzünden karım acı çekiyor

8 yıllık evliyim. Eşim penisimin boyu yüzünden acı çekiyor. Bir de bazen 2 dakikada, bazen saatlerce boşalamıyorum. Bunu nasıl dengeleyeceğim? CEVAP Değerli okurum, acıya bir çözüm aranır ve bulunur. Cinsel organ uyumsuzluğu akla geliyor. Yaşam boyu acı çekecekse çaresiz olduğuna göre o çare için yetkiliye başvurulmalı.

Pişmanlık duyuyorum

24 yaşındayım. İki yıl önce sevgilimden ayrıldım. O günden beri de kimseyle birlikte olamadım. İstiyor ama başaramıyorum. Kızlara reddettiğim için de pişmanlık duyuyorum. Ne yapacağım? CEVAP Değerli okurum, önce pişmanlık duyma. İçeride meni birikiminin sana faydası yok. Dahası zaman zaman dışarı atılmazsa zararı bile olur. Yani o işlere yol vermek gerekir. Aslında hayat değişimlere gebedir. Değişim olmazsa gemimiz denizin ortasında demir atar. Bu durağanlık insanı batırır, çileden çıkarır. Değişim lazımı. Ama o da akla ve vicdana uymalı. Zamanlama iyi yapılmalı.

GÜNÜN SÖZÜ

Teslimiyet aczin beyaz mendili,
zafer ise azmin sancağıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder