Dr. Haydar Dümen Kadının gözü yaşlı
HABERİ PAYLAŞ

Kadının gözü yaşlı

Haberin Devamı

Porno filmler pek çok erkeğin gözbebeği, kadınların ise derdi. Eşini her gece televizyon, bilgisayar karşısında gören kadının gözünün yaşı dinmiyor.

Erkeğin film izleyip kendini tatmin etmesini kadın kabullenemiyor. Beyler, filmlere bel bağlamayın, size yararı olmaz, elinizdekini de kaybedersiniz...

YOK BÖYLE SORU!


1 günde 11 kere ilişkiye girdim

Bir günde 11 defa ilişkiye girdim. 5 gündür sertleşme olmuyor ve erken boşalıyorum. Acaba sebebi nedir? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sen neden söz ediyorsun? Ne kitaba ne insan yapısına uyuyor şu 11’lik skorun. Nasıl işti bu? Damacanayla ilişki deneyeni, bir mağazaya hırsızlık için girip vitrindeki cansız mankenle ilişkiye girip uyuyup kalanı duydum ve biliyorum. Seni bırakalım, şu kadına bakalım. Kimdi, neyin nesiydi?

Ayrıca 11 seferi kaç dakikaya sığdırdın? Hiç uyuyup ya da nefeslenmek için bir çay bile içmediniz mi? Kadın insan yerine konuşmadın diyelim, bu kadın düşman, sen de merhametten anlamaz mısın? Olayında hiçbir şeye aklım yatmadı, doğrusu da yanlışı da senin olsun. Dileğim senden kaçsın, kurtulsun.

GÜNÜN SORULARI

Kısa diye çekiniyorum

Cinsel organım çok küçük olduğu için evlenmekten ve kadınlarla ilişkiye girmekten çok korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Aslanım benim, değerli okurum, ne kadar küçük yani? Cetvel bulamadınsa parmak ölçümü var. Yani parmaklar enine sayılacak. Bu aklına gelmediyse boyunu, kilonu da unuttuğuna göre, sen beni uzaydaki gözlemci makine mi sanıyorsun? Böyle bir güven için sağol ama güven de biraz akla dayanmalı.

Ayrıca küçük kararı sadece senin mi yoksa bir partnerin var mı? Ya da komplekse kapılıp bunu herkesten sakladın mı? Şimdi ben söyleyeyim, sen dinle. Bir cetvel al eline, ölç, her iki halini not et bir yere.

Cetvel de bulamadıysan bir kibrit kutusunun eniyle boyunu kullanarak, bir boy, bir en gibi her neyse ölçüyü bekliyorum. Senden de akıllı ve fikirli olmanı diliyorum.

Acaba kocamla barışsam mı?

52 yaşında, 2 çocuk annesiyim. 10 yıldır cinsel hayatım yok. Çocuklar babasıyla barıştı. Fırsattan istifade ben de barışsam mı? RUMUZ: ÇILGIN TEYZE

CEVAP

Hanım kardeşim, ne çılgınlığı ne teyzesi. Sen benim kararıma göre yengem oldun ve sevgili hanım yengem diyorum. Vallahi iyi olmuş. İki çocuk babasına, sen de eskiden olduğu gibi, 10 yıl sonra seferden dönen askerlere kadınların kucak açması misali sarılacaksın.

Ona yıllar artık dersini verdi ve hevesini aldı. Şimdi uslanmış ve aklı başına gelmiş bir er kişi olarak seni bekliyor. İlgisiz gibi dur ama ilgilen. Hep onun geçmişinde yaptığı iyi şeylerden söz et ki o duyar!

Çocuklardan gururla bahset ona, buna mirasa konar gibi konsun. İki evladını, gerisini kadınlığına bırakıyorum, evlilik oyununu iyi oyna, nikahın olmadan girme koynuna.

Ergenliğe girdim mi?

15 yaşındayım. Meni ne demek? Mastürbasyon yapınca beyaz, akışkan bir sıvı geliyor. Bu meni mi? Meninin gelmesi ergenliğe girmek anlamına mı gelir? Ergenliğe girmiş olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili yavrum, kıyısından köşesinden dolaşıyorsun. Bir adım atınca ergenliğe gireceksin. O bir adım 1 yıldır. Unutma.

İlk gece ne yapmalıyım?

23 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı. İlk gece için herkesten çeşitli laflar duyuyorum. İlk gecenin nasıl olacağını çok merak ediyorum. Sevgilimin de, benim de ilk deneyimimiz olacak. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ilk gece konusu biraz uzun. Duyduklarınızın hiçbirine ne inanın ne kanın. Doğa sizin yardımcınız. Yeter ki telaşa kapılmayın, acele etmeyin.

Kızlığım bozuldu mu?

20 yaşında kızım Erkek arkadaşımla cinsel ilişkide bulundum. Birkaç damla kan geldi. Sizce kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, evet. Büyük olasılıkla bozuldu. Belki tam yırtılma olmadı ama epey zedelenme söz konusu. Yırtılan yer kaynamaz. Ama yeniden kanama şansı olabilir. Şu anda yapacağın bir şey yok.

Günde 2-3’ü buluyorum

17 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Bazen günde 2-3’ü bile bulabiliyor. Arkadaşlarım bunun normal olduğunu söylüyor. Siz ne dersiniz?

CEVAP

Değerli yavrum, ben arkadaşlarının fikrine katılmıyorum. Neden? Onlar gencecik delikanlılar oysa ben koskoca doktorum. Sen kime inanacaksın? Tabii ki bana. Ben de diyorum ki, haftada 3-4.

Eşim mastürbasyon yapıyor

2 yıllık evliyim, eşim 32 yaşında, ben ise 25. Cinselliği seviyorum. Eşim ise bu yaşına kadar hep film izleyip mastürbasyon yapmış. Bana çok istekliydi ama yine film izliyor. Kızdığım için benden sürekli gizliyor. Onu bu alışkanlığından nasıl vazgeçiririm?

CEVAP

Sevgili okurum, şanssızlık. Düzelmesi zor çünkü saplantı olmuş. Tıpkı uyuşturucu, alkol, sigara gibi bağlımlı olmuş. O da öyle olmasını istemiyordur. Oysa sizin birlikte uçmanız gerekirdi. Kabul edeceğini sanmıyorum ama el ele bir uzman doktora giderek özel yardımlar alabilirsiniz.

Nişanlımla işler kötü

34 yaşındayım ve nişanlıyım. Yeni tanıştığımızda haftada 1 ya da 2 kez ilişkiye giriyorduk. İlk adımı ben atıyordum. Son birkaç aydır nişanlım sürekli bahaneler uyduruyor. Evlenmenize çok az zaman var ve bu durum böyle devam ederse ne yapacağız? Onun bana bir adım atmasını nasıl sağlarım? Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, onunla açıkça konuş. Gelecek yıllarınızı anlat. Yapabilirsen evlilik sürecini biraz uzat. Nişanlının bu süre içinde rol yapmadığına inanırsan evlilik kararını pekiştirirsin. Ya da duruma razı olursun. Biraz zamana ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.

Zevk almıyorum, neden?

20 yaşında kızım. Sevgilimle yaklaşık 4 aydır ilişkiye giriyoruz. Ben boşalıp boşalmadığımı anlamıyorum. Kaygan bir sıvı geliyor ama mastürbasyon yaparken yaşadığım kasılmaların hiçbirini yaşayamıyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, alışacaksın. Zamanla vajinal orgazmı öğreneceksin. Klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçiş yapılacak. Unutma, tüm bunlar zamana bağlı.

Penisim sertleşiyor

22 yaşındayım. Her sabah uyandığımda penisim dimdik ayakta oluyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, iydir. Ne olsun istiyordun? Bana kalırsa antrenman yapıyor. Ya bir de uyanmasaydı? Kim bilir nasıl mail atardın, seyreyle gümbürtüyü. Yani uyansa bir dert, uyanmasa bir dert. Size göre ne olsun?

Sevgilim hamile mi?

21 yaşındayım. Geçen ay kız arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdik. Tam boşalırken penisimi çıkarttım. Sonraki ay adet gördü ama birkaç gün sonra iç çamaşırında kana benzer lekeler görmüş. Acaba hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, hamile de değil. O kan da zardan değildi. Tamam mı delikanlım?

İlişkiyi sürdüreyim mi?

22 gün sonra evleniyorum. İlk gece eşimin kızlığını bozduktan sonra ilişkiye devam edecek miyim? Bir yerde “Birkaç gün ara verilmeli” diyordu. Bazıları da “Ara vermeden devam edebilirsin” diyor. Kime inanacağımı şaşırdım. Ben ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, şaşıracak bir şey yok. Öyle de olur, böyle de olur. İnsanın doğası ve yapısı buna dayanıklıdır. Nedense ben de ilk ilişkiden sonra bir günlük araya sıcak bakıyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk üzerine söylenmedik söz kalmadı ama söylenecek daha çok şeyler var çantada. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder