Dr. Haydar Dümen Kadının hakkını yemeyin
HABERİ PAYLAŞ

Kadının hakkını yemeyin

Haberin Devamı

Kadın ve erkek hayatı paylaşmak için evleniyor. Evliliğin temel taşlarından biri cinsellik. Bazen erkeğin sorunları kadını mutsuz ediyor. Erken boşalma sorunu olan erkek eşinden yardım alıp tedavi olmalı ve kadının hakkını yememeli

BÖYLE SORU YOK!

Artık ilişkiden korkuyorum

19 yaşındayım, bir kez ilişkiye girdim. Partnerim temiz değildi. İlişkiye girmeye korkuyorum. Bazı fobilerim oluştu. Yardım edin.

CEVAP

Neler şu fobiler neler? Kadınların çoğu evde kendine bakacak zaman bulamaz. Ama dışarı çıkarken adeta prenses gibi olurlar!!! Çapkınlık iştah gibidir. Kimi bu konuda seçicidir, kimi de orak gibi biçicidir, önüne geleni devirir geçer.

Kimi ise, iştah şurubunu içer, yer, yer, “Daha var mı?” diye sorar. Olayın da şans sana el uzatmamış. Bu olumsuz olay yüzünden ne organın düzeni bozulur ne de sakıncası olur. Bence sorun yok. Yaşın da genç. Bundan sonra temizini seçiver, biraz sabrediver be oğlum.

Birçok kadınla oldum ama...

Yaşım 20. Birçok kadınla birlikte oldum. Ama her birlikte oluşumda hemen kesiliyorum, neden?

CEVAP

Aslanım, yavaş ol da tonton desinler. Bu yaşta birçok kadına pek güvenme. Seni lokum gibi yemesinler. Kim bu birçokları? Sanırım hayat kadınlarından söz ediyorsun? Öyleyse her bakımdan cinselliğinin kuyusunu kazıyorsun.

Eğer “Hocam, amatör ilişkiler” diyorsan ve bu haltı nerede, nasıl yiyorsan ilerisini düşün. Bu soruyu bir de babana soruver. O ne derse, ben ondan yanayım. Ama sana fiziksel bir ceza verecek, tokat atacaksa elini tutarım. Aslanım sana derim ki, bu konular biraz özel, daha çok gizemli, en önemlisi de duygu kıyımına girer. Duam böyle bir şanssızlık ailenizin başına gelmesin.

Hayattan zevk almıyorm

Yaşım 20. 5 yıldır prostat orgazmı oluyordum. 5 aydır yapmıyorum. Son 1 aydır sertleşmiyor. Hayattan zevk almıyorum. Nasıl çözerim?

CEVAP

Değerli okurum, çözümlenmesi gereken bir durumun yok. Neden panikleyiverdin? 5 yıldır sanırım olayın da adını değiştirdin. Mastürbasyona prostat dedin. Olacak olan buydu. Organın, fizyolojik yapın, psikolojin durumun ortak bir bildiri hazırlayıp sana sundu. Senden 3 aylık tatil istiyorlar. Hatırım için hele bir söz ver ve o sözü tutuver. 3 gün mü desem, 3 hafta mı desem, daha önce isimlerini saydığım kafadarlar kapını çalacak, “Sana grev yaptık ama fazla dayanamadık. Şimdilik verdiğine razı olduk, haftada 2’ye selam durduk” diyecekler.

Başka sorunlarım olur mu?

23 yaşındayım. Haftada en az 15-20 kere mastürbasyon yapıyorum. Kendime engel olamıyorum. İlerleyen zamanlarda başka sorunlara sebep olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, olmuş bile. Seni insanlıktan çıkarmış. Aklın ve iraden var. Ama bunlar çalışmıyor. Bunlar da çalışmıyorsa insanlıktan uzaklaşırsın. Sana kalanlarla yetin. Azalt oğlum, azalt. Fırsatlar kaçmıyor, hayat bitmiyor.

Kızlara küstüm

20 yaşındayım. Cinsel organımın ereksiyon hali 9 santim. Sizce normal mi? Bu yüzden kızlara küstüm, onlara bakamıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, genel muayeneden geçmenden yanayım. Hem hormonal düzen hem yumurtalara bilimsel gözden bakılsın ki sözümüz havada kalmasın.

Kan gelmeye başladı

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisim biraz vajinasına girince kan gelmeye başladı. Kızlığının bozulmuş olmasından korkuyoruz. Sizce durum ne?

CEVAP

Sevgili okurum, evet bozulmuştur.

İlk çocuğum erkek olsun istiyorum

22 yaşındayım, yeni evliyim. İlk çocuğumun erkek olmasını istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, öyle bir seçme hakkımız yok. Olayı doğaya bırak. İnanın doğa ne yaparsa o en iyisini yapar. Çünkü onun hücresel gizemi vardır.

Hamile miyim?

1 ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, içime boşaldı. İlişkiden 3 gün sonra doğum kontrol hapı kullandım. Bu ay hiç adet görmedim. Hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, ihtimal hesapları üzerine gideceğiz. Her zaman hamile kalma durumu vardır. Kullandığınız arabanın direksiyonu elinizde. Bunu trafik kurallarına göre kullanırsanız kaza yapmazsanız. Böylece bilinmeze soru sormazsınız hem de kazadan sonra ne yapacağız diye şaşkına dönmezsiniz.

Birkaç damla geldi...

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girerken penisim 3.5 santim kadar vajinama girdi. Akıntıyla birlikte 2 damla kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, öyle gibi gözüküyor. En iyi ihtimal zedelenmiş olabilir.

Çok erken boşalıyorum

24 yaşındayım, 25-30 saniyede boşalıyorum. Bunun için iki kez doktora gittim bana “Evlenip gel” dedi ama bu durum benim sinirimi bozuyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, en az 6 ay sürekli birlikte olacağın birini bul. O zaman elden gelen her şey yapılır. Kadının da hakkını yememek lazım. Doktor arkadaşların dedikleri doğru. Senin dediğin de doğrudur. Çünkü zaman şartlanma konusunda o süreye demir atıyor. Ondan sonra tedavi biraz daha uğraş istiyor.

Bozuldu mu?

Erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkiye girdik. İkimizde de iç çamaşırı vardı. Adetim biteli 2 gün olmuştu. Benden pembe sıvı ardından kan geldi. Kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, zedelendi. Zar sana dikkatli ol dedi ve ekledi: “İleri gidersen benden hayır bekleme. Demedi deme”. Bu sözleri ben tercüme ediyorum okurum. Onun diliyle konuştum. Onun dili doğru dildir.

Zorlanıyorum

35 yaşındayım. Eskiden her gün başka kızla çıkardım ama 2 haftadır hiç kımıldamıyor. İdrar yapınca hafif yanma oluyor. Mastürbasyonda boşalırken zorlanıyorum. Menimin rengi koyu sarı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, önce idrar ve meni tahlili yaptır. Oradan iltihap kokusu alıyorum. Böyle bir şey varsa tedaviden sonra o arabayı otopark çekip dinlendir. Bu söylediklerin akla ve etiğe uygun değil. Canın tatlı, en ufak şeyde feryadı bas. Doğanın cezalandırma yöntemleri var.

Çok yoruluyorum

17 yaşındayım. Günde 3-4 kez mastürbasyon yapınca yoruluyorum ve başım ağrıyor. Neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, başın ağrıyorsa neden ağrıdığını bulacaksın. Bulmuşsun. Üşüyorsan neden üşüdüğünü anlayacaksın, kazağını giyeceksin. Acıkınca yemeğini yiyeceksin. Sebep elinde, çözüm elinde. Ben ne diyeyim? Gücün herkese lazım, tüketme. Başını ağrıtacak sayılara da çıkma.

Sertleşmiyor

Benim sertleşme sorunum var. 6 aylık evliyim. Üroloğa gittim, tahlilleri yaptırdım. Bekarken sorun yoktu. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiç karı koca olamadın mı? O zaman olayın içinde başka sorunlar da olabilir. Sorun çözülür. Hiç endişe etmeyin.

GÜNÜN SÖZÜ

Karanlık ve aydınlığın arasında elektrik düğmesi kadar yakınlık varsa düğmeyi çevirmek size bağlıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder