Dr. Haydar Dümen Kadının ruhu doydu mu?
HABERİ PAYLAŞ

Kadının ruhu doydu mu?

Haberin Devamı

Erkekler penis boyu konusunda sürekli endişeliler, akılları hep ölçülerde. Beyler, boy değil, önemli olan kalitesi diye sürekli yazıyorum. Kadınlar bu konuya çok takılmaz, o ruhunun tatmin edilmesine bakar. Boş yere kendinizi üzmeyin...

BÖYLE SORU YOK!

Büyük diye kızlar korkuyor

18 yaşındayım. Penisim çok büyük olduğu için kızlarla ilişkiye giremiyorum. Kızlar korkuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu konuda zaman en iyi göstergedir ve sizlere sabretmeyi öğretir. Eski topraklar, bu konularda bazı şeyleri anlamakta zorlanıyor yani ben de biraz öyleyim. Kızı buldun, götür eve. Aç organın kapısını, göster yapısını, sonra ‘Nasıl buldun?’ gibilerden sor. Kız refleks olarak bacaklarını sıkmış, kollarını kenetlemiş, kaçamak bakışlarını denetim altına almış, bir heykel gibi mi duruyor? Ya da “Tutmayın beni” diye mi kaçıyor? Zamanı gelmedi daha okurum. Bekle, ayarla kendini 2019 sonbaharının Eylül ayına.

Sayı haftada 2’ye düştü

10 yıllık evli kadınım. 5 yaşında çocuğum var. Haftada 3-4 kez ilişki yaşarken son 1 yılda bu sayı haftada 2’ye düştü. Eşim cinsellikten kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Hiçbir şey yapmayacaksın. Çünkü yapamayacaksın sevgili okurum. Eşinin biyolojik saatinin temposu azaldı. Haftalık 2 ilişki ise yakınılacak sayı değil, “Şansım iyi gidiyor” diye öpülüp başa konulacak bir skordur. Yıllar erkekleri biraz törpülerken 30’lu yaşlardaki kadınları da ateşler. Kimi “Daha daha” diye ısrar eder. ‘Adım Hıdır, elimden gelen budur’ hesabı menüde ne varsa yaşam skoru önünüze konulur. Eşini zorlama ve komplekse sokma. Biraz fantezilerle keyfini çıkar. Önünüzde 40 yılınız var, har vurup harman savurma.

Geneleve gitmeye çekiniyorum

20 yaşındayım, ilişkiye girmedim ve geneleve gitmeye çekiniyorum. İlk olacağı için utanıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, utanılacak ne var? Atalarımız bu gibi durumlarda ‘Yiğidin malı meydandadır’ der. Yaşlı insanlar pantolonunun düğmesini kapatmayı unutunca, ‘Ölü evinin kapısı açık olur’ diyerek espriyle psikolojilerine merhem sürerler. Genelevdeki kadınlarımız ise daha zor bir görevdedir. Sizlere hayatın mahrem yönünü öğretirler. Örneğin; dişin çürükse ağzını açacak, keyfin için pantolonu çıkaracaksın. Bu sırada sen biraz muhabbet, biraz espri de yapıp kadını da pohpohlayarak menzile ulaşacaksın. Sonuç için ise, fazla hayale kapılmayacaksın.

Kız arkadaşım hamile mi?

22 yaşındayım. Geçen ay kız arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdik. Dışarı boşaldım. Sonraki ay adet gördü ama birkaç gün sonra iç çamaşırında kana benzer lekeler görmüş. Acaba hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, hamile değil. O kan da zardan değildi. Psikolojinizi bozmayın.

Neden sertleşmedi?

24 yaşındayım. Kadınlara çok düşkünüm. Askerde bile sürekli geneleve gidiyorum. En son gittiğimde sertleşme olmadı ve ben erken boşaldım. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, heyecan, tedirginlik ‘Yine mi sertleşmeyecek?’ korkusu etkili oluyor. Kuşkusuz genelev koşullarında ruhsal doyum sağlanmıyor. Yani bir yemeği çok kötü bir ortamda yemek başka. Aynı yemeği daha estetik bir sunumla yemek başka. Hiçbir şeyin yok, tedirgin olma.

Beni acemi buldu

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, beni acemi buldu. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili kızım, bu ilişkiyi bitir. Partnerin iyi niyetli biri değil gibime geliyor. Biraz daha düşün. Orta yoldan da çok ayrılma.

Kalıcı olarak büyür mü?

18 yaşına gireceğim, cinsel organım 12 santim. Acaba penisimi kalıcı olarak büyütebileceğim yollar var mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyunun nesi kötü? Pekala iş görür. Bana göre 1-2 santim daha büyür. Normalsin. Kuruntularla kendini yorma. Aşağılık kompleksine girme.

Kan gelir mi?

23 yaşındayım. Sevgilimle üzerimizde kıyafetler varken birlikte olduk. Kızdan birkaç damla kan geldi. Acaba sevgilimin kızlık zarı bozulmuş mudur? Bir daha ilişkiye girse kan gelme ihtimali var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı bozulmadı. Kan zardan gelmedi, bölge tahriş olduğundan geldi. Bir dahaki normal ilişkide zar esnek değilse kan gelir. Esnekse gelmez.

Sevgilim korktu

24 yaşındayım, benimki biraz büyük. Sevgilim görünce çok korktu. Şimdi ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, kız korkuyor ve istemiyor. O yemeği yemiyor. Ağzına zorla mı tıkacaksın? Tabii ki kızın dediği olacak.

Neden öpüşmüyorlar?

28 yaşındayım, hep genelevde ilişkiye giriyorum ama oradaki kadınlar öpüşmüyor. Neden böyle yapıyorlar? Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, genelevdeki kadın niye öpüşsün ki? Yani sen olsan 15-20 kişiyle öpüşür müsün? Buna ne nefes, ne dudak dayanır? Ayrıca da oraya gidişteki amaç tek yönlü. Oradaki kadınlar haklı. Aşk yapmıyor, mekanik seks yapıyor. Sevgililerde öpüşmeyle aşkla başlar. Sonra sekse yönelir. Niye kafayı yiyorsun ki? Evlenme yaşın da gelmiş. Düzenli bir ortam oluştur. Sevgilin ya da partnerin de olabilir. Ama bence bu geneleve bir veda et, psikolojini kurtar.

Cinsel organım neden küçüldü?

18 yaşındayım, karşı cinsi sevmiyorum. 17 yaşındayken penisim 17 santimdi, şimdi ise 11 santim. Acaba neden? CEVAP Değerli okurum, penis küçülmez. Kuruntudan herhalde gözlerin şeşibeş görüyor. Belki de kilo aldın. Penis kasık yağlarına gömüldü. 12 santim zaten yeterli. Küçüklüğünde oluşan karşı cinse kin besleme duygularının izlerini sil. İleride ayrık otu gibi dal budak kök salmasın.

Kaç günde bir yapayım?

17 yaşındayım. Kaç günde bir mastürbasyon yapmanın zararı olmaz? Çok mastürbasyonun vücuda zararı olur mu?

CEVAP

Değerli delikanlım, zararını, yararını düşüneceğine şunu haftada 3’e indiriver. Hem iraden güçlenir hem de keyfin yerine gelir. Gerisini doğaya bırak, rahat et.

Neden penisim sertleşmiyor?

Cinsel organım tam sertleşmiyor. Bu yüzden kızlara karşı soğukluk yaşıyorum. Bu da beni etkiliyor. Arkadaş çevremde bana kötü davranıyor. Bunalıma girmek üzereyim. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, korku, heyecan, panik, kuşku ya da sürekli kendini denetim altına alman penisin ereksiyonunu etkiler. Bana göre sapasağlam bir delikanlısın. Kızlarla arkadaş ol. Başlangıçta cinselliği arka plana at. Zamanı gelince o flört biçiminde devreye girer sen de alışırsın.

Rüya görmüyorum

19 yaşındayım. Yaşıtlarım her gece rüya görüyormuş. Ben görmüyorum, neden?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir sorun yaratmaz.

GÜNÜN SÖZÜ

Dünyanın iki penceresi var. Biri aydınlık, öteki karanlık. Ama nedense karanlıktan bakanlar çoğunlukta. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder