Dr. Haydar Dümen Kadının suçu ne
HABERİ PAYLAŞ

Kadının suçu ne

Haberin Devamı

Erkek cinsel ilişkiye başlamadan önce mastürbasyonla arkadaşlığını ilerletmiş oluyor. Ona tutkuyla bağlanıyor. Yaş gelip evlilik yapılınca büyük sorun ortaya çıkıyor. Kadın hayalleriyle ortada kalıyor, erkek ise kendini tatmin etmek için kaçacak delik arıyor. Beyler, kadının suçu ne? Geç olmadan bu dertten kurtulun...

BÖYLE SORU YOK

Vur patlasın çal oynasın yaşardım

21 yaşındayım, 2 yıldır yurtta kalıyorum. Buraya gelene kadar vur patlasın çal oynasın yaşardım, çevrede gezmedik kız bırakmazdım. Son 2 yıldır kızlara ilgim azaldı. Eskiden havalanan kartalım artık tırsak bir tavşan gibi, boynu bükük. Ne olacak benim halim?

CEVAP: Sonunda sen de düştün tuzağa. Fişlenmeye gerek kalmadan, kendini ihbar ettin muhtara. 2 yıl mahallede kız bırakmadın. Erkeklere ‘Şeker ezelim, bu sene de bekar gezelim’ şarkısını söylettin. Aldın kızların ahını, şimdi çekiyorsun cezanı. “Neydi o günler?” diye yad et eski günlerini. Gir perhize, 2 yıl sonra ananı görücü bekliyor komşu kızı Hafize.

Makine eskisi gibi ateş etmiyor

23 yaşındayım. Her gün bir başkasıyla ilişkiye giriyorum. Ama benim makine eskisi gibi ateş etmiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Eskisi, yenisi, akıllısı, delisi... Derde devadan gayrı ne ararsan var bizim tezgahta. Onu da Haydar Hoca’ya havale ettik, dertleri bitirdik. Antika silahlar, altın kaplama çakaralmaz makineler, huy huy sergileniyor bizim tezgahta. Değerli okurum, eskisi yenisi gibi olsaydı anan yaşlanmaz, baban da çapkınlık yapmazdı! Sende bu yaşlanma erken başlamış. Haydi hayırlısı. Koy makineyi tezgaha, çıkarsa bir aptal alıcısı, sana haber salarım, dualarını alırım. Sen fazla güvenme yivleri silinmiş tabancana. Selam söyle benden keçi sakallı amcana!!!

Mastürbasyondan nasıl kurtulurum?

29 yaşındayım, 2 aylık evliyim. 14-15 yaşında beri sürekli mastürbasyon yapıyorum. 5-6 yıldır düzenli seks hayatım var. Mastürbasyon illetinden kurtulmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Değerli okurum, mastürbasyon yengemizden kurtulup geçmiş günleri unutup seni yeni gelinimize yolladık ama bu iş biraz zor olacak. Alışmamış elde eldiven durmazmış. Ama biz ona sicimle iki düğüm atarız sonra keyfimize bakarız. Ağlaya ağlaya giden gelin gibi zamanla eşine alışacaksın. “Ben boşa kürek sallamışım” diye geçmişine yanacaksın. Bu sözler teselli veriyor, kulağa hoş geliyor ama mastürbasyondan kadına transfer, A takımından B takımına oyuncu transferinden de zor. Burada para işlemiyor, sadece uzman tedavisi ve zaman gerekiyor. Hadi biraz acele edin, uzmanınız sizi bekliyor.

*****

Acaba bozuldu mu?

18 yaşında kızım. Arkadaşımla kızlık zarıma zarar gelmeyecek kadar ileriye gittik. Erkek arkadaşım kızlık zarımın bozulduğunu söyledi. Ben bozulup bozulmadığını nereden anlarım?

CEVAP: Sevgili okurum, kızlık zarının bozulup bozulmadığını sen anlayamazsın. Çok kuşkuluysan bir kadın doğum uzmanına muayene olman gerekir.

Biraz kan vardı...

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. Yüzeysel bir şeyler yaşadık. Banyoya gittim. Yanma, kızarıklık ve biraz kan vardı. Acaba bozuldu mu?

CEVAP: Sevgili okurum, tahrişten olmuş. Şimdilik merak edilecek bir şey yok gibi gözüküyor.

Karımla sorun yaşar mıyım?

23 yaşındayım, bekarım. Erken boşalıyorum. Bu durum evlenince sorun olur mu? Doktora gitmeye de çekiniyorum. Bu rahatsızlığı yenmek için ne yapabilirim?

CEVAP: Sevgili okurum, evlenene kadar mastürbasyon sürelerini uzat. Evlendiğinde biz buralardaysak bize uğrarsın. Tüm sorunları çözülür. Bakire miyim? 19 yaşındayım, 1.5 yıl önce ilişkiye girdim. Aslında tam değildi. Bu sırada kanamam oldu ve 1.5 gün sürdü.

Bakire miyim

bilmiyorum. Acaba damar kanaması mı?

CEVAP: Sevgili okurum, kızlık zarın en azından zedelenmiş olabilir. Evlendiğinde kanama olup olmayacağını kestiremiyorum. Ama bu sorunu kafana takarsan ruhsal dengelerin bozulur. Kendi geleceğini yapılandırmada daha mantıklı, akılcı ve gerçekçi olarak yere basarsan ayakta kalırsın. Aaksi takdirde sendeler, düşersin. Buna da ben izin vermiyorum.

Boyum uzar mı?

16 yaşındayım. Bu yaşta fazla mastürbasyon yapmak boy uzamasını engeller mi? Sivilcelere etkisi var mıdır?

CEVAP: Sevgili okurum, mastürbasyonu haftada 3’e indir. Boyu ve sivilceleri bir yana bırak. Bunlar seni ilgilendirmesin. Sen doğru yolunda yürü. Doğa sana gereken yardımı yapacaktır. Taşlar yerli yerine oturacaktır.

Kızdan zevk alamıyorum

17 yaşındayım. Günde 3 kez mastürbasyon yapıyor, pişman oluyorum. Mastürbasyon yaparken aldığım zevki kız arkadaşımdan alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Değerli okurum, günde 3 mastürbasyon seni hırpalar. Her mastürbasyondan sonra pişmanlık duygusu yaşanır. Mastürbasyon ilişkinin doğal parçası değildir. Ama zaman zaman da yapılması gerekir. Senin sorunun kızla ilişkiden zevk alamamam. Daha şimdiden kendini mastürbasyona şartlamışsın. Merak ettiğim hem okul hem günde 3 mastürbasyon hem de kızla cinsel ilişki vallahi anlamıyorum.

Kendimi tutamıyorum

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla 5 aydır sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bazen kendimi tutamayıp boşalıyorum. Sizce sevgilimin hamile kalma olasılığı var mı?

CEVAP: Vardır değerli okurum. Oranı az bile olsa her zaman vardır. Bundan sonrası senin iraden ve dikkatine kalmış. Biraz da korunma yöntemlerine.

Orgazm olamıyorum

25 yaşında, 2 yıllık evli kadınım. Sadece 3 kez orgazm oldum. Kocam buna çok üzülüyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Sevgili okurum, elimizden fazla bir şey gelmiyor. Bu konuda yıllar süren bekleyiş içinde olan kadınlarımız çok. Evliliğinizin sürmesinden yanayım. Birlikte bir uzmana giderek pratik çözümleri alsanız iyi olur.

Kasıklarım ağrıyor

17 yaşındayım, günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bazen birkaç gün için bırakıyorum ama 2-3 gün içinde kasıklarım ağrımaya başlıyor. Önemli bir sorun mu?

CEVAP: Sevgili okurum, meni birikim ağrıları. Organı çok çalıştırmaya alışınca salgılar da ona göre tempoya giriyor. Ve bu tür ağrılar yapıyor. Haftada 3-4’e kendini alıştır. Bu tempo sağlığını korur.

Boyu yeterli mi?

17 yaşındayım. Cinsel organım 6-7 santim. Uygun mu? Uygun değilse ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, sanırım penisinin sönük boyundan söz ediyorsun. Ereksiyon durumunu ölç, bana bildir. Ne yapacağını sana söyleyeyim.

GÜNÜN SÖZÜ

Söz kılıç gibidir, kafa kesilecek yerde keskin tarafını kullan. Ama çoğu zaman bırak kılıfında kalsın. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder