Dr. Haydar Dümen Kadının yıkılan hayalleri
HABERİ PAYLAŞ

Kadının yıkılan hayalleri

Haberin Devamı

Erkeklerin yakındığı erken boşalma eşlerini de yıpratıyor. Kendini hazır hisseden, istekle ilişkiye başlayan kadın erken boşalma yüzünden hayal kırıklığına uğruyor. Hem cinsellikten hem de erkeğinden soğuyor. Beyler, üzülmeyin, çünkü tedavi ediliyor.

BÖYLE SORU YOK!

Neden bana yetmiyor?

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişki yetmiyor. Ondan sonra mastürbasyon yapıyorum. Evlenince bu alışkanlık devam eder mi?

CEVAP

Evet değerli okurum, edecek. Sen mastürbasyona tutsak olmuşsun. Kuzu pirzolası yedikten sonra üzerine tarhana çorbası içenlerdensin. Buna kız ne diyor? Aşağılık kompleksine mi giriyor yoksa “Evlenirsek onu adam ederim” diye mi düşünüyor?

Ya da kız “Payımı aldım, gerisine sen avucunu aç, dilenci gibi devam et” mi diyor? Nasıl kız bu ya? “Ben varken bu nedir, sapık mısın, kaçık mısın” demiyor. İçinden daha neler söyledi de anlatamam. Sen yaptığını biliyorsun, peki birader bu kadar basit bir soruyu bana neden soruyorsun?

Ne zaman yapmalıyım?

Ne zaman mastürbasyon yapmalıyım? Beynim sinyal gönderince mi yoksa canım isteyince mi?

CEVAP

Değerli okurum, beyin ve can aynı odada birbirlerine kenetlenmiş iki sevgili durumundadır. Ve de birbirlerinden ayrılmazlar. Kısaca sadece birini suçlayamayız. Eğer öyle yaparsak öteki isyan eder. Çünkü kankadırlar. Beynin sinyali, hiçbir şeyi düşünmezken bile acıkmak gibi bir durum mu?

Yoksa can çekiyor ama belli etmiyor da sinyal mi kullanıyor?

Görüyorsun ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Bunu ben değil, Trump ve Putin’e sorsan onlar da bilemez. Eskiden bir paşamız vardı, karısı için “Vallahi orduyu idare ederim ama şu kadını idare edemiyorum” demişti. Can da senin, mal da senin, ben uzaktan ne derim?

7 kez boşalıyorum

36 yaşındayım, 2 çocuğum var. İlişkiye girdiğimde 1 saatte 7 kez boşalıyorum. Bu normal mi?

CEVAP

Gel birader, seninle kahve sohbeti yapalım. Beni komşun Mehmet Efendi gibi düşün. Kahveler bitti, muhabbete girelim. Sorduğun durum sence normal mi? Bak “Hayır” dedin. Neden hayır?” dediğimde “Mehmet kardeşim akan dereden avuç avuç su içersin ya, ona benziyor” dedin.

Kadının için ise, vallahi vur tokadı, al elindeki lokmayı misali olduğunu söyledin.

Gelelim kahvenin falına; “Arkadaş her taraf kararmış, yollar bile yol gibi değil, idam ipi gibi” deyince, bana “Ya Mehmet, ben sadece normal mi diye sormuştum” diye itiraz ettin. İşte yanıtım: Anormal durum.

Erken boşalıyorum

24 yaşındayım. Cinsellik aklıma geldikçe penisimden sıvı geliyor. İdrardan sonra kasıklarım ve yumurtalıklarım ağrıyor. Mastürbasyon yaparken çok çabuk boşalıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, anlattıkların normal. Kasıklarındaki ağrı, sperm birikimi ve düz kasların kasılmasından kaynaklanıyor. Ortada kuşkulanacağın bir şey yok. Ama yaşın gereği biraz daha doğal. Soğukkanlı olmaya çalış ve karşı cinsle ilgili ilişkilerini geliştir.

Nişanlım hamile mi?

24 yaşındayım, nişanlıyım. Nişanlımla ilk ilişkide kan geldi. 1 ay sonra tekrar ilişkiye girdik, dışarı boşaldım. Adeti 1 hafta gecikti. Nişanlım hamile olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, gebelik ihtimali var. Yüzde 90 dolayında gebelik olmuştur diye düşünüyorum. Ama bu tahminden ibaret. Dileğim yüzde 10’da umarım olmamıştır. 5-10 gün sonra bir gebelik testi yaptırırsan sonuç karşına kesin olarak çıkar.

İlişkiye girmek istiyorum ama olmuyor

17 yaşındayım. Cinsel ilişkiye girmeyi çok istiyorum. Geneleve gitmeyi düşündüm ama yaşım tutmadı. Kendimi boşlukta hissediyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu yaşta maceraya girersen öyle bir yere çakılırsın ki kolun kanadın kırılabilir. Bak geneleve bile yaşın tutmuyor, körpecik kızlara yazık değil mi? Onları kandırıp cinsel ilişkiye girdikten sonra ayaklarının yere basacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Bekle, her genç gibi bekle.

Çok heyecanlıyım

18 yaşındayım, cinsel deneyimim olmadı. İstiyorum ama biraz da heyecanlıyım.

CEVAP

Değerli okurum, bütün gençler, kızlar, erkekler ilk birleşmelerde ya da aşk konu olunca heyecanlanır. Heyecanı yaşamak, aşkı yaşamak kadar güzeldir. Kendinle fazla hesaplaşmadan, sorgulamadan zamana bırak her şeyi öğreneceksin.

Nasıl büyütürüm?

17 yaşındayım. Penisim 13 santim. Büyütmek istiyorum. Nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Büyütemezsin çocuğum. Bu sana yeter. Hiç merak etme, eşine de yeter. Yeter ki ne yeter. Tabii kullanmasını bilirsen.

İlişki çok uzun sürüyor

20 yaşındayım. Sevgilim 3 kez orgazm olurken ben 1 defa boşalıyorum, 3 saati buluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, sende geç boşalma var. Kendini ve ruhunu yordun. Her yorgunluk insanı bıkkınlığa götürür. Severek yapılan işler, yapana gençlik, moral ve mutluluk verir. Asıl sorun bu ilişkinin dengesini kurmak ve orta noktalara gelmeniz. Daha doğrusu senin. Eğer hep sevgilini düşünüyorsan bu sana zarar verir.

Ne olduğunu anlamıyorum

18 yaşındayım. Penisim yaşıtlarıma göre küçük. Bir de çok erken boşalıyorum. Ne olduğunu bile anlamıyorum. Çözüm bulun.

CEVAP

Değerli okurum, ölçüyü yazmıyorsunuz. Ayrıca kadınlara alışma süreniz yıllar alabiliyor. Çünkü mastürbasyon ağırlıklı geçen yıllardan sonra erken boşalmaya kendi kendinizi şartlıyorsunuz. Yeni bir koşullandırma yaratmak da zamanla ve ortamla oluyor. Aslında kaygılanacak bir şey yok. Zamanı gelince düzeltilir.

Kan nereden geldi?

19 yaşında kızım. Sevgilimle sürtünme yoluyla seviştik. Çok az acı duydum. Yarım saat sonra kan geldi. O gün adet gördüm. Kan adetten mi, kızlığım mı bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım zar zarar görmedi. Ama kesin incindi. Gelen kanın adet kanı olma olasılığı yüksek.

Sürekli zevk suyu geliyor

17 yaşındayım. Büyük tuvaletimi yaparken cinsel organımdan zevk suyu geliyor. Bu doğal mı yoksa tedavi gerekir mi?

CEVAP

Değerli okurum, doğal bir olay.

Spermler dışarı çıkıyor

İlişki sırasında eşimin vajinasına boşaldıktan sonra meni, vajinadan dışarı çıkıyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, doğaldır. Vajinanın içinde meniyi depolayacak kese yoktur.

Neden başarılı olamıyorum?

25 yaşındayım. 5 kez ilişkiye girdim. Ama başarısız oldum. Normalde mastürbasyon yaparken ereksiyon oluyorum. Çok heyecanlandığım için mi olmuyor?

CEVAP

Değerli okurum, elbette heyecanlandığın için oluyor. Heyecanın kökeni de psikolojik. Olumlu koşullarda ve sevdiğin kişiyle uzun süreli, güvenli ortamda sık sık buluştuğunda sorun kendiliğinden çözülecek. Orada takılma olursa, belki bir kez ilaç alır ve atını şahlandırırsın.

GÜNÜN SÖZÜ
Sevenler de, sevgiler de ölür. Hüner, seveni ve sevgiyi yaşatmaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder