Dr. Haydar Dümen Kadınınız mutlu mu?
HABERİ PAYLAŞ

Kadınınız mutlu mu?

Erkeklerin penis boyuna takıntısı malum. Çevreden duydukları abartı ölçülere inanıyor ve kendilerine güvenlerini yitiriyorlar. Beyler, kadınlar bu konuya takılmaz, o ruhunun tatmin edilmesine bakar. Boş yere kendinizi üzmeyin

BÖYLE SORU YOK!

Hep bol kıyafetler giyiyorum

21 yaşındayım, 1.82 boyunda, 79 kiloyum. Penisim çok büyük. Ereksiyon halinde ağrı yapıyor. Sürekli bol kıyafetler giyiyorum. Bana yardım edin. CEVAP Değerli okurum, kendini bir tanımladın ki bende damızlık yiğit çağrışımı yaptı. Aslanım, boy pos tamam. Yaş her an yıldırım çakacakmış gibi enerji yüklü. Bir de buna bedenle doğru orantılı büyümüş olan üretim tarlasına tohum atma makinesini de ekledin. Bu tablo kadınlar için paha biçilmezdir. Ne var ki o tablonun estetiği, renk uyumu, sanatsal içeriği, çerçevesi, duvarda asılacak yeri de denk yani uyumlu olursa... Örneğin; ruhun kalite kokuyorsa kaç delikanlım kaç!!! Nasıl olsa alıcılar seni bulur. Zaten bol giysi diye parolayı yani yakalanma şifresini de verdin.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

1)Sevgilim yanımda ama...

24 yaşındayım, sağlıklı ve istekliyim. Kendimden yaşça büyük bir kadınla birlikteyim. Onu aldatmak istemiyorum. Sevgilim cinselliğe doymuş, ben ise açım. Yanımda olmasına rağmen mastürbasyon yapıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Ne zorun var be değerli okurum? Anladık, vicdanından yoksula sadaka verir gibi kadın arkadaşına gençlik aşısı yapıyorsun. İleride yani çok ileride öcünü alır mısın orası bilinmez. Üstelik sen yanında mastürbasyon yapıyorsan, zaten üzülmesin diye üzerine titrediğin kadına o dakika ihanet ediyorsun. Doğru oturup doğru yazalım; o sırada önündeki kadını mı yoksa bir süre önce etkilendiğin o çıtırı mı düşünüyorsun? Üstelik ben ne sorduğunu, neyi öğrenmek istediğini bile anlayamadım. Mecburiyet yok, vicdani bir yükümlülük de yok. Peki ne var? ‘Dostlar alışverişte görsün. Ben de bir şeyler yapayım’ var. Eee o zaman kolay gelsin.

2)Mastürbasyonu bırakamıyorum

31 yaşındayım, mastürbasyona 15 yaşında başladım. 16 yıldır yapıyorum. Daha birleşmeden boşalıyorum. Mastürbasyonu bırakamıyorum. Bu işi nasıl düzene koyarım ve ne kadar sürer?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kötü ve bize göre de karamsar bir resim çizdin. Eğer 21 yaşında olsaydın, biz bu arsaya gökdelen bile oturturduk. Yaş 31 olunca, arsanın altyapısı yani zemini sağlam değil. Toprak temeli bile tutmaz. 15 yaşından beri sanıyorum her fırsatı değerlendirerek mastürbasyon yaptın. Böylece ruhunun cinsel kimliğinin arsasını yabani otların kökleriyle çürüttün. Bunları ayıklamak zor. Bir de mastürbasyondan kaynaklanan erken boşalmanı da buna eklediğimizde yandı Kerem’in arpa tarlası. Kurtulmak istiyorsan, tedavi süresini de göze alabilirsen bir uzmandan psikolojik, profesyonel destek al.

Kız hamile mi?

Bir hafta önce kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Benim üzerimde çamaşır ve eşofman vardı. Kız arkadaşım da çamaşır vardı. Acaba hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, yok.

Tecrübesizmişim

20 yaşında kızım. Bir yıldır bir ilişkim var. Sürtünme yoluyla ilişkiye girmemize rağmen acı çektim. Her şey bittince bana acemi olduğumu söyledi. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, bu defteri acilen kapat. Bu acılar ruhunda birikim yapar, cinsellikten soğursun. Partnerin de biraz hoyrat anlaşılan. Bir süre ilişkinizin bu bölümüne ara verin. Biraz daha düşünün. Orta yoldan da ayrılmayın.

Zevk almıyorum

26 yaşında kadınım ve 4 senelik evliyim. 1 çocuğum var. Eşimle ilişkiye girdiğimde hiç zevk almıyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, zor bir konu. Birçok kadın senin gibi. Ama evlilik, çocuk, kurulu düzen, hayatın temel birimi aile. Doktora gitmen ve uzmandan yardım alman gerekiyor.

Rezil olmaktan korkuyorum

20 yaşındayım. Kızlara çıkma teklif edemiyorum. Rezil olmaktan korkuyorum. Birkaç kez geneleve gittim. Onun dışında her gün 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Ne olur bana bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum hiçbir şey olmayacak. Her Türk genci gibi senin de yaşam suyun kendi kanalında akacak. Çizdiğin tablo klasik. Bunu bir parça aşmak zorundasın. Kızlarla dost, arkadaş ilişki kurmayı düşünür, ön yargıları kafandan atarsan sevimli bir delikanlı olursun. Herkes sana kucak açar.

Hiç sevgilim olmadı

24 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı. Birkaç kere hayat kadınlarıyla ilişkiye girdim. Kızlara açılmaktan korkuyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ruhuna ihanet ediyorsun. Genel kadınlarla birleşmeyle sadece tenini tahmin ediyorsun. Ona da tatmin denirse. Oysa kız arkadaşların olsa güzel güzel bir yerde otursanız, konuşsanız doğayı seyretseniz belki el ele tutuşsanız, genel kadınlardan aldığın zevkin 10 katını alacaksın. Çünkü bu duygular kalıcı olacak ve ruhunu besleyecek. Eğer cinsellik düşünmeden yaklaşırsan kızlar sana hayır demez.

Çok korktu

Sevgilim benim kuşumu gördü ve çok korktu. İlişkiye girmek istemiyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Sevgili okurum, amuda kalkıp ters takla atman lazım. Ne demek ne yapmam lazım! Kız korkuyor ve istemiyor. O yemeği yemiyor. Ağzına zorla mı tıkacaksın? Tabii ki kızın dediği olacak.

Gebe kalır mı?

Kız arkadaşımın içine boşaldım. Sevgilimin adet görmesine 4 gün var. Çevredekilere göre “Kız adet görmeden 15 gün önce boşalırsan hamile kalırmış”. Bu ne kadar doğru? Ben bu anda ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, kızın gebe kalıp kalmaması ihtimalinde bana göre kalmamış gibi düşünüyorum. Eğer gebe kalmışsa kuşkusuz çare arayacaksınız. Bunu ona buna yayıp duyurmak, kıyamet koparmak her ikinizi de zararı verir. Şöyle bir 1 ay sonra mailini bekliyorum.

Sesim kalınlaşmadı

16 yaşındayım. Penisim 11 santim. Hala sesimde bir kalınlaşma olmadı. Sizce neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, ölçüler senin gözüne göre. Ne kadar anatomik yapıya uygun bilemem. Kilo almamaya dikkat et. Biraz daha zamana ihtiyacın var. Büyüme ve kalınlaşma söz konusu olabilir. Ama yavrum, testistlerinin kontrolü ve hormonal yapın da gözden geçirilse iyi olur derim.

Eşimi tatmin edemiyorum

2 yıllık evliyim, 30 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 11 santim. 95 kiloyum. Eşimi penis boyu yüzünden tatmin edemiyorum. Bana bir öneriniz olabilir mi?

CEVAP

Tabii değerli okurum. Sana önereceğim her yolun başın zayıflamaya çıkıyor. Zayıfla değerli okuruma. 70’li kilolara indiğinde penisin 2 santim yağ dokusundan kurtulacağı için olacak 12.5 santim. Bu da yeter de artar bile. Sağlığını korumuş oluruz. Ruhun da selamete çıkar.

Evlenince sorun olur mu?

21 yaşındayım. Penisim küçük. Boyu 9 santim. 1.75 boyundayım ve 83 kiloyum. Sizce evlendiğimde sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 70 kiloya in. Penis kasıktaki yağ birikiminden kurtulduğu için 2-3 santim boy kazanır. O da sana yeter. Ameliyatla uzatılıyor ama buna gerek yok. Gerek olan şey: Takma, keyfine bak ama mutlaka kilo ver. Çünkü ileride 10 kilo daha alırsan 1 santim daha yağa gömülecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder