Türkiye (Son Dakika) 'Kadın'la tuzağa düşürüp şişeye oturttular!

'Kadın'la tuzağa düşürüp şişeye oturttular!

Paylaş
'Kadın'la tuzağa düşürüp şişeye oturttular!

Adana'da bir kadın tarafından kandırılıp buluşma yerine getirilen bir kişi önce kırbaçla ve sopayla darp edildi, sonra şişeye oturtularak bin 60 lirası gasp edildi

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Süvar A. (40), Abdullah O.’dan (41) 21 bin lira borç para aldı.

Süvar A. aldığı parayı söz verdiği gün ödemedi. Bunun üzerine Abdullah O. parasını almak için bir plan yaptı.

Abdullah O, ortak tanıdıkları olan Gülcan G. (44) isimli kadına Süvar A.’yı arayıp kahve içmeye davet etmesini ve daha sonra Adnan Menderes Bulvarı’nda bir yere getirmesini istedi.

Gülcan G., Süvar A.’yı arayıp bir kafeye çağırdı. Burada buluşan ikili, kahve içtikten sonra otomobille Adnan Menderes Bulvarı’na gitti.

Burada Abdullah O., İbrahim Ersan D. (37) ve İbrahim E. (27) Süvar A.’yı başka bir otomobile bindirip ellerini bağlayarak Ziyapaşa Mahallesi’nde bir eve getirdi.

RAKI ŞİŞESİNE OTURTTULAR

Abdullah O, İbrahim E. ve İbrahim Ersan D. eve getirdikleri Süvar A.’yı borcunu ödemediği gerekçesiyle sopa ve kırbaçla öldüresiye dövdü. Şahıslar daha sonra Süvar A.’yı soyup rakı şişesine oturttu. Süvar A. yediği dayak ve çektiği işkencenin ardından kendinden geçti.

İŞKENCEYİ GÖRÜNTÜLEDİLER

Şahıslar yaptıkları işkenceyle yetinmeyip, bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Şahıslar, Süvar A.’yı, polise gitmesi halinde görüntüleri internete koyup rezil etmekle tehdit etti. Şahıslar, daha sonra Süvar A.’nın cep telefonu ve bin 60 lira parasını aldı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Süvar A. yediği dayak sonucunda kendinden geçince şahıslar işkence yapmayı bıraktı. Gün boyu Süvar A.’ya işkence yapmaktan yorgun düşen şahıslar da uykuya daldı. Kendine gelen Süvar A. ellerini çözüp evden kaçmayı başardı. Bir vatandaşın telefonunda polisi arayan Süvar A. işkenceye maruz kaldığını söyleyip şahısların bulunduğu adresi verdi. Bunun üzerine polis yaptığı operasyonda biri kadın 4 kişiyi evde yakaladı.

Yapılan çalışmada işkence aletlerine de el konuldu. Cep telefonu kontrollerinde de Süvar A.’ya yapılan işkencenin an be an görüntülendiği ortaya çıktı. Zanlılar emniyete getirilerek sorgulandı. Zanlılar sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Süvar A.’yı kandırıp buluşma yerine getiren Gülcan G. gözyaşlarına tutamadı.

İHA

3

Haberin Devamı