Spor Kadınlar All-Star oylaması başladı

Kadınlar All-Star oylaması başladı

Paylaş
Kadınlar All-Star oylaması başladı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde All Star 2011 için halk oylaması başladı

Yapılan açıklamada, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin en eğlenceli ve coşkulu organizasyonu olan All Star’ın 16 Ocak 2011 tarihinde Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirileceği kaydedildi.

Basketbol Federasyonu’nun http://www.tbl.org.tr adresli internet sitesi üzerinden başlayan halk oylaması, 9 Ocak tarihinde sona erecek. Basketbolseverlerin vereceği oylarla oluşturulacak yıldızlar kadrosu, All Star gününe özel gösteri maçı çerçevesinde karşı karşıya gelecek.

Yarışmalar, dans gösterileri, smaç şovlar ve sürprizlerle süslenen All Star’da, halk oylamasına katılan basketbolseverler aynı zamanda çeşitli hediyeler kazanma şansına sahip olacaklar.

Kadınlar All Star 2011’de kırmızı ve beyaz takımlar mücadele edecek. Oy kullanacaklar her kategori için bir kez oy kullanabilecek. Oylama sonrasında her kategoride birinci sırada yer alan oyuncular, kırmızı veya beyaz takımda forma giyecek.

All Star kadrosunda yer alacak oyuncuların bir kısmı antrenör ve basının vereceği oylarla, bir kısmı ise Basketbol Federasyonu tarafından belirlenecek. Bu arada, her yıl yabancı ve Türk karması şeklinde oynanan organizasyonda bu sefer farklı bir formatın planlandığı ve karma kadroların karşı karşıya gelebileceği öğrenildi.

Haberin Devamı