Yaşam Kadınlar Günü mesajları ve en güzel hediyeler

Kadınlar Günü mesajları ve en güzel hediyeler

Paylaş
Kadınlar Günü mesajları ve en güzel hediyeler

8 Mart Dünya Kadınlar günü geldi çattı. Kadınlar Günü mesajları, en güzel sözleri ve hediye seçeneklerini haber sitemizde sizler için birleştirdik.  8 Mart Kadınlar Günü'nde eşinize, sevgilinize, çevrenizdeki arkadaşlarınıza tanıdıklarınıza kadınlar günü ile ilgili nasıl bir mesaj atabilirim, ne hediye alabilirim sorusunu soruyorsanız cevap için doğru adrestesiniz. İşte Kadınlar Günü mesajları ve hediyeleri...

8 Mart Kadınlar Günü! Bu özel günde Kadınlar Günü mesajlarını, anlamlı sözleri ve Kadınlar Günü için hediye seçeneklerini derledik. ürkiye'de ise 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ilk kez 1921 yılında "Emekçi Kadınlar Günü" olarak kutlanmaya başlanan Kadınlar Günü aslında, 8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde 40.000 dokuma işçisi daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başladı. Ancak polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda 120 kadın işçi can verdi.İşçilerin cenaze törenine 10.000'i aşkın kişi katılmıştı.

KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI


Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgili annecigim..

8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

Her zaman ne istediğini bilen, erkeğinin ardında ona destek veren, çocuklarının başında koruyup kollayan kadınlar… Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun…

Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.

Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.

Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.

Sen o kadar bir şey söylemeden gidersin ki; üstüne milyonlarca bir şey söylenir. Kadınlar günün kutlu olsun.

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.


8 Mart’ta kendinizi duşta masaj keyfi ile şımartın


KADINLAR GÜNÜ İÇİN HEDİYELER


8 Mart 2018 Perşembe günü kutlacak olan Kadınlar Günü için hediyeleri sizler için hazırladık. Ne hediye alabilirim? diye düşünüyorsanız haberimizdeki seçenekler size ilham kaynağı olabilir.

Parfüm
Makyaj malzemeleri
Ayakkabı
Bilgisayar ya da telefon
Go Pro
Çiçek,
Meyve sepeti ya da kek sepeti
Daha önceden beğendiği bir kıyafet


Kadın cinayetlerinin gölgesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

Haberin Devamı