Mehmet Coşkundeniz Kadınların en klasik 10 yalanı
HABERİ PAYLAŞ

Kadınların en klasik 10 yalanı

Haberin Devamı

Kadınlar, erkeklerin yalancılığından şikayet eder. Oysa, yalan söyleme konusunda erkeklerden daha ustadırlar. İşte kadınların kendilerini ‘masum’ göstermek için başvurdukları 10 klasik yalan...

1 - ‘MERVELER’DE KALACAĞIM

Geceyi erkek arkadaşında geçirmek isteyen kadınların en sık başvurduğu yalan. Genellikle aileye söylenir. Ne desin yani, “Anneciğim, babacağım, bu akşam sevgilimle aynı evde kalacağız. İzninizi rica ediyorum” mu desin? O kız arkadaş önceden ayarlanır, telefon edilirse diye önlemler alınır. Bazen gerçekten de ‘Merveler’de kalınır ama o gece o eve başka biri daha gelir. Her kadının ‘gerektiğinde kalacağı bir Merve’si, yani yakın arkadaşı vardır.


2 - SEN İKİNCİSİN

Kadınların söylediği bu yalanın sebebi maalesef erkeklerdir. Erkeğin mülkiyetçi yapısı, şişkin egosu, toplumsal rolü kendisinden önce bir başkasının varlığını kabul etmez. Kadın şu anki sevgilisinden önce cinsel beraberlik yaşamışsa, “Zaten başka kimseyle birliktelik yaşamadım, sen ikincisin” der. Erkeğin ikinci olmayı tolere etmesi mümkün olabilir. Ama hiçbir erkek, “Sen otuzuncusun” sözünü kabul etmez. Akıllı hiçbir kadın da, geçmiş ilişkilerini yeni sevgilisine anlatmaz.

3 - BURAYA İLK KEZ GELİYORUM

Sevgili, “Seni çok güzel bir yere götüreceğim” demiş. Sen oraya daha önce bir başka sevgilinle gitmişsin. Ne diyeceksin? “Aa, senden öncekiyle de geldim ben buraya” diyecek halin yok. Tabii ki numara yapacaksın. “İlk kez geldim, çok beğendim, teşekkür ederim” diyeceksin. Aslında buna yalan değil de ‘sürprizi bozmama hareketi’ diyelim.

4 - İNTERNETTEN KİMSEYLE TANIŞMADIM

Akıllı telefonlar sayesinde hepimiz sürekli online’ız. Elbette internette birileriyle tanışıyoruz, buluşuyoruz hatta sevişiyoruz. Ama nedense bunu saklıyoruz. Çünkü internet hala ‘düşük’ bir şey olarak görülüyor. Kadınlar internetten birileriyle tanışmış olmayı ‘eziklik’ olarak görüyor. Tanışıyorlar ayrı ama saklamayı yeğliyorlar.

5 - İLK KEZ SENİNLE DENİYORUM

Sevişme anında, kadınların tecrübeli olması erkekler tarafından pek hoş karşılanmıyor. Erkek istiyor ki; sevgilisi birçok şeyi ilk kendisiyle yaşasın. Bu yüzden de kadınlar yatakta ‘ürkek bir kumru’ gibi davranmayı yeğliyor. Böylece erkek kendini önemli hissederken kadın da bu konudaki tecrübesini saklamış oluyor.

6 - İLİŞKİLERİMDE ÇOK SEÇİCİYİM

Uzun süredir yalnız olan kadınların başvurduğu yalan. Neredeyse çevresindeki her arkadaşı da ya evlidir ya ilişki yaşıyordur. Bu tür arkadaşlarıyla bir ortamda olduğunda tabii ki hedef odur ve “Sen niye yalnızsın?” sorularını geçiştirecek en güzel bahane “Seçiciyim” bahanesidir. Siz onu bir de içine sorun.

7 - AŞK OLMADAN ASLA

Sekssiz aşk olmaz ama aşksız seks olur. Kadınların çoğu, sadece bedensel tatmini arzulamaz, duygusal tatminin de peşinde koşar. Ama bazen kadınlar da beğendiği, arzuladığı biriyle birlikte olmak isteyebilir. Yine de bunu açık etmezler. Çünkü o zaman ‘hafif kadın’ denme riskiyle karşı karşıya kalacaklarını bilirler.

8 - İLK BULUŞMADA OLMAZ

Kadınlar arasındaki en büyük anlaşmadır bu. İlk buluşmada partneriyle birlikte olmayan kadın yok mu? Var elbette. Genellikle böyle bir durumda da partnerine, “Daha önce kimseyle ilk buluşmada birlikte olmadım” derler. Böylece kadın “Seninle oldum ama kıymetini bil demeye getirir.

9 - HİÇ ALDATMADIM

Türkiye’de her 3 boşanmadan biri aldatma nedeniyle gerçekleşiyor. Her 5 kadından biri, yeni bir sevgili bulmadan eskisini bırakmıyor. Demek ki aslında birileri birilerini aldatıyor. Aldatmanın tanımı içinde sadece seks yok. Eşten ya da sevgiliden habersiz girişilen her ürlü duygusal veya fiziksel ilişki aldatma tanımı içine giriyor.

10 - TABULARIM VAR

Kadınlar, kıramadığı bir erkekle geceye devam etmek istemiyorsa bu yalana başvuruyor. Böylece o erkeği kendisinden uzak tutmayı amaçlıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder