Sabanur Kıraç Kadınların erkeklerde seksi bulduğu 8 şey
HABERİ PAYLAŞ

Kadınların erkeklerde seksi bulduğu 8 şey

Haberin Devamı

Biz kadınlar bir erkekte hiç beklenmedik şeyleri çekici bulabiliriz. Bir erkeği seksi bulmamız için onun manken gibi boylu poslu ya da kaslı olmasına gerek yok. Bazen ufacık bir davranış, bazen kendine yakışan bir tarz bazense sadece zekasıyla etkileyebilir erkekler kadınları. İşte kadınların erkeklerde en çok seksi bulduğu o şeyler...

1- Koku

Erkek dediğin her daim güzel kokmalı. Hiçbir kadın ter kokan bir adamla öpüşmek dahi istemez. Üstelik gerçekten güzel kokan bir erkek her kadının dikkatini çekebilir. O yüzden bir kadını etkilemek istiyorsanız kendinize yakışacak, ona sizi hatırlatacak ve hatta mümkünse onu baştan çıkaracak bir parfüm seçin. Kaş yapayım derken göz çıkartmak istemiyorsanız da seçtiğiniz parfümün kesinlikle hacı yağı gibi ağır kokmamasına dikkat edin. Bir tek parfümle kız tavlanmaz elbette ama inanın bana sırf parfümünü beğendiği için bir erkeğin peşinden giden kadınlar sadece parfüm reklamlarında olmuyor. Kadınlar gerçekten de güzel ve çekici kokulardan etkileniyorlar. Ama uyarayım beyler. Güzel kokma işi sadece parfüm seçmek ve kullanmakla da olmaz. Suya sabuna dokunacak, parfümünüzle uyumlu ya da kokusuz bir deodorant da kullanacaksınız. Ve asla ama asla ter kokunuzu parfüm ile maskelemeye çalışmayacaksınız.



2- Yemek yapmak

Yemek yapan erkekler her zaman çok seksidir. Mesleği yemek yapmak olan erkekler alınmasın ama burada bahsettiklerim onlar değil. Burada bahsettiğim altı üstü bir makarna yapacağım diye tüm mutfağı birbirine katanlar da değil. Eğer bir kadını etkilemek istiyorsanız onu yemeğe davet edin ve yemeği onun gözü önünde pişirin. Ona seveceği bir içeceği ikram edin ve hiçbir şeye karışmamasını söyleyin. Sonra daha önce denediğiniz ve hatta uzmanlaştığınız bir yemeği onunla sohbet ederken pişirmeye başlayın. Bu sahne neredeyse her Hollywood filminde vardır ve hemen hemen hepsi adamla kadının koltukta sevişmeye başlamasıyla son bulur. Bu bilinç altında kadına da erkeğe de bir mesajdır aslında. Deneyip görün, pişman olmayacaksınız...



3- Centilmenlik
Evet centilmenlik gerçekten öldü. Bugün bırakın centilmen bir erkeğe, kibarına bile rastlamak çok zor. O yüzden günümüzde, azıcık da olsa centilmen davranışlar sergileyen erkekler kadınlara hep çok çekici geliyor. Arabaya binerken kapısını açmak, dar bir koridora girdiğinizde ona yol vermek, kalabalık bir ortamda tuvalete gideceğini söylediğinde ona eşlik etmeyi teklif etmek... Bu ve bunun gibi ufak centilmenlik hareketleri hemen hemen her kadını etkiliyor. Bunları yapmaktan çekinmeyin. Karşınızdaki kadın şaşırırsa da paniklemeyin. O şaşkınlık gecenin sonunda size en azından tutkulu bir öpüşme olarak dönecektir.



4- Zeka

Zeki bir erkeğin elde edemeyeceği kadın yoktur. Kadınlar sürekli kendileri ve istekleri hakkında ipuçları verirler. Zeki bir erkek bu ipuçlarını görür ve o kadını çok kısa bir sürede çözer. Ama kadına seksi gelen erkeğin kendini çözmesi değil zekasını göstermesidir. Espri mi yapacaksınız? Birinin üzerinden, biriyle dalga geçerek değil zekice bir espri yapın. Karşınızdaki kişiyi etkilemek mi istiyorsunuz? Onu dikkatlice dinleyin ve anlattığı konuda (cevabını bilseniz bile daha çok anlatması için) ona zekice bir soru sorun. Gözlerindeki parıldamayı anında fark edeceksiniz!




5- Tutkulu konuşmalar
Hakkında gerçekten bilgi sahibi olduğunuz bir konuda fikrinizi ve görüşlerinizi sonuna kadar savunmanızı gerçekten çok seksi buluyoruz. Bu size saygı duymamızı ve hatta bazen boynunuza sarılmak istememizi sağlıyor. Ama buradaki anahtar kelime bilgi. Bunu unutmayın. Bilmediğiniz bir konuda ısrarcı olmanız ya da atıp tutmanız sizi sadece itici yapar. Fikir sahibi olduğunuz bir konuyu savunmanız, insanları kendinize hayran bırakarak dinletmeniz ise sizi daha çok istememizi sağlar!



6- Doğru giyim
Her şeyden önce stil ve tarz sahibi erkekler her zaman çekicidir. Giydiğiniz her şey bize sizin hakkınızda bilgi verir. Eğer vücudunuza güveniyorsanız dar tişörtler, üzerinize oturan pantolonlar giyebilirsiniz. Ama eğer birkaç kilodan daha çok fazlalığınız varsa sakın ama sakın dar şeyleri tercih etmeyin. Aksesuarları yerinde, zamanında ve dozunda kullanın. Örneğin bereyi balıkçı Temel Usta gibi değil de David Beckham gibi takın. Günün sonunda gömleğinizin kollarını kıvırın, kravatınızı açın ve salaş ama karizmatik görünün. Kıyafetleriniz emanet gibi değil üzerinize dikilmiş gibi gözüksün. İlla marka giyinmek zorunda değilsiniz. Ama mutlaka temiz ve özenli olun. Gerisi kolay...



7- Ritim duygusu

Bir gece kulübünde, elinde içkisi kasıntı bir şekilde etrafını kesen erkekler de çılgın gibi dans edenler de eşit derecede iticidir. Ama her şarkıda olmasa da arada sırada cool bir şekilde ritim tutanlar, ortamına göre davrananlar ve eğlenmesini bilen erkekler her zaman dikkat çeker. Kadınlar birlikte oldukları erkeklerin kendilerini bellerinden sarıp onlarla ritim tutmasını çok çekici bulurlar. Ayrıca unutmayın eğlenmesini bilen erkek de her zaman çok seksidir.


8- Saç, sakal, bıyık

Kendinize yakışan saç, sakal ve bıyık tarzını bulun. Moda diye aynı tarz bıyıkları bırakan erkeklerden bıktık. Size özel bir tarzınız olsun. Kimseye benzemeye çalışmayın. Eğer saçlarınız uzunsa asla yağlı olmasın. Eğer kısaysa enseniz her zaman temiz olsun. Güzel bir ense tıraşı çok seksi olabilir. Saçlarınızdaki veya sakalınızdaki beyazlar çoğu kadına seksi gelebilir. Eğer sakal bırakmayı seviyorsanız öyle berduşlar gibi nasıl uzarsa uzasın demeyin. Mutlaka bir şekil verin. Pek çok kadın kirli sakalı seksi bulur. Önce kendinize yakışan tarzı bulun sonra onu en iyi şekilde kullanın!

8

Sıradaki haber yükleniyor...
holder