Sabanur Kıraç Kadınların sizinle yatmamak için uydurduğu 8 stratejik yalan
HABERİ PAYLAŞ

Kadınların sizinle yatmamak için uydurduğu 8 stratejik yalan

Haberin Devamı

Kadın milleti “Başım ağrıyor” deyip seksten kaçmaya çalışarak kimseyi kandıramadığını anladığı günden bu yana çok çeşitli ve yaratıcı yalanlar geliştirdi. Gerçi hala ne kadar inandırıcı olduğu tartışılır ama olsun, gelişme gelişmedir! İster kadınların yeni yalanlarına inanacak kadar saf olun isterseniz de istenmediğinizi anlayacak kadar cin, “Hayır” her zaman “Hayır”dır. Yani kadın istemiyorsa bu iş olmayacak demektir. O yüzden aklınız varsa uydurduğu bahaneyi yemiş gibi yapın ve ona anlayış göstererek puan kazanmaya bakın. Belki böylece bir dahaki sefere bir şansınız olur!



1- Regli numarası yapmak

Ortalama bir kadın 28 günde bir adet olur. Bu sayı kadından kadına ve bünyeden bünyeye göre değişebilir. Kimi kadın 21. günde kimiyse 35. günde regli olabilir. Bu düzensizlik hormonal bir durumdan da kaynaklanabilir yumurtalık veya rahimdeki bazı hastalıklardan da. Ama bir kadın düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanıyorsa bu günler genelde şaşmaz. Bu gereksiz jinekolojik bilgiden sonra belirtmeliyim ki eğer birlikte olmak istediğiniz kadın ne zaman ona yaklaşsanız “Regli” olduğunu söylüyorsa önce kafanızda ufak bir matematik yapın derim. Doğruyu söyleme ihtimali yüzde elli. Diğer yüzde elli ihtimal ise ya sizi ya da sevişmeyi istemediği yönünde. Unutmayın bir kadının en sadık ve güvenilir kaçış yolu olan adet kanaması bahanesi candır. Eğer aşağıda ikinci dünya savaşı çıkmış olması sizi rahatsız etmiyorsa bile kadına saygı duyup geri adım atın. Sahte karın ağrıları bile her kadın için yeterince can sıkıcı olabilir! Kısacası siz iyisi mi regliyim diyen kadına sıcak su torbasını hazırlayın anlına öpücüğünüzü kondurun ve ufak ufak uzayın...



2- Yakın bir arkadaşını buluşmanıza davet etmek


Romantik buluşmanızın ortasında birden bire beliriveren ve hep de sevgilinizin ilgisine ihtiyaç duyan arkadaşlar en sadık olanlardır. Tek bir mesajla ya da kaş göz hamlesiyle rollerine bürünür ve gece boyunca sizi yalnız bırakmamayı görev edinirler. En yakın arkadaşı bunalımda olan hiçbir kız da onu bırakıp sizinle yatağa girmez. Bu kız dayanışmasına aykırıdır. Eğer evinde misafiri varsa ya da buluşmanıza birini davet ettiyse bilin ki bu akşam şansınız yaver gitmeyecek. Siz en iyisi mi kısa yoldan onlara birkaç paket cips ve diyet kola alıp evlerine kadar eşlik edin!



3- Hasta numarası yapmak


Tamam baş ağrısı numarasını artık kimse yemiyor olabilir ama koskoca tıp dünyası boşuna mı çalışıyor? Mide bulantısından gıda zehirlenmesine, bel tutulmasından boyun fıtığına kadar geniş bir alanda söz sahibiyiz. Adını bile duymadığınız hastalıklar türetebiliriz. Üstelik bu hastalıklar “Kirpik diplerim ağrıyor” karikatürünü bile solda bırakabilecek kadar yaratıcı olabilir. Ama siz yine de akıllı davranın ve hasta olduğumuza inanmış gibi yapın. Bize bir kase çorba getirin, üstümüzü örtün ve yavaş yavaş olay mahallinden uzaklaşın!



4- Mutsuz numarası yapmak


“Ben bunalımdayım ve sen sadece pipini düşünüyorsun” tarzı bir çemkirme duymak istemiyorsanız morali bozuk olan kadına seks teklifiyle yaklaşmayın. Eğer gerçekten morali bozuksa onu iyice bunalıma itebilirsiniz. Ve eğer numara yapıyorsa da onu sonsuza kadar kaybedebilirsiniz. “Ben ne haldeyim, o ne düşünüyor, demek ki beni sevmiyor” en sevdiğimiz kendimizi soğutma cümlesidir. Ortalama bir kadın için durup dururken sorun çıkarmak, saçma sapan bir şey için göz yaşlarına boğulmak dünyanın en kolay şeyidir. Eğer Allah bu özelliğimizi işimize geldiği zamanlarda kullanmamızı istemeseydi bizi bu konuda bu kadar iyi yaratmazdı!



5- Toplantı/Sınav uydurmak


Sevişmeniz sadece üç dakikacı sürecek olsa bile yine de size zaman ayırmıyorsa ve bunun için de yarınki sınavı ya da toplantıyı bahane ediyorsa bence mesaj açık! Daha fazla tırmalamayın ve kendinizi küçük duruma düşürmeyin. O iş bu gece olamayacak. Her bahanenin altında da bir buzağı aramanıza gerek yok. Belki sorun sizden soğuması değil de sadece canının istememesidir. Size istemiyorum demek kalbinizi kıracağı ya da devamında bin tane daha açıklama gerektireceği için bahane uydurmayı seçmiş olabilir!



6- Aile draması yaratmak


“Annemle çok kötü kavga ettim” ya da “Babama bir şeyler oldu her saat başı ev telefonundan arayıp beni kontrol ediyor, bazen de hiç beklemediğim bir anda çat kapı evime geliyor” gibi aile dramaları en az inandırıcı olanlar olsa da söz konusu aile olunca insanın boynu kıldan ince oluyor değil mi? Evde pantolon bir yerde don bir yerde kıskanç babaya ya da psikopat abiye yakalanmaktansa “Tamam canım” demek daha kolay olmalı ne dersiniz? Üstelik kızın abisi bir elli ve iki yüz kilo olsa bile! Ya da abisi olup olmadığına emin olmasanız bile! Bahanesi ailesiyse yapacak bir şey yok beyler...



7- Kokusu rahatsız edici yemekler yemek


İnandırıcı gelmiyor değil mi? Sadece sevişmek istemediği zamanlar soğanlı kebap, sarımsaklı yoğurt ve benzeri şeyler yiyen kadınlar var. “Çok yedim kıpırdayamıyorum” ile başlayan bahanelerini ufak geğirmelerle taçlandırıp en azgın boğayı bile seksten soğutabilirler!



8- Dini bahaneler


Tüm gece içip ertesi gün oruç tutacağını iddia edenler mi dersiniz yoksa “imam nikahı olmadan zina olur” diyenler mi siz seçin. “Bakireyim ve evlenene kadar beklemek istiyorum” bahanesine artık kimse inanmadığına göre yaratıcı olmak gerek. Kimse kimsenin dini inançlarını sorgulayamaz değil mi? O zaman bu bahane de iş yapar!

9

Sıradaki haber yükleniyor...
holder