Mehmet Coşkundeniz Kadınların uzak durması gereken 10 erkek tipi
HABERİ PAYLAŞ

Kadınların uzak durması gereken 10 erkek tipi

Bazı erkekler vardır, ‘Bana uzak Allah’a yakın olsun’ dersiniz. Yakışıklı da olsa, ağzı iyi laf da yapsa, esprili ve hatta zeki bile olsa çekilecek şey değillerdir. Bu gibi erkeklerle yaşayacağınız ilişkinin hüsranla biteceğinin garantisini veririm. İşte kadınların yanına bile yaklaştırmaması gereken 10 erkek tipi...

1-CİMRİLER

Tutumlu ile cimriyi karıştırmayın. Ben bildiğiniz cebinde akrep olan erkeklerden söz ediyorum. Sizi en ucuz yere götüren, hatta hesabı bölüşen, hediye alırken küçük hesaplar peşine düşen erkekten sevgili olmaz. ‘Cebine cimri olan aşkına da cimridir’ sözünü sakın unutmayın.

2-ABARTANLAR

Yaşadıkları her şeyi bire bin katarak anlatırlar. Tipik ‘yalancı avcı’ kategorisindedirler. Söylediklerinin ancak yarısı doğrudur. Bunu yapmayı alışkanlık haline getirdiklerinden bir süre sonra abartmadan hiçbir şeyi anlatamaz hale gelirler. Bu tip erkekler, aşklarını da gerçeklikten uzak, abartılı bir şekilde yaşarlar. Ancak özellikle ilişkilerinde abartmayı bir süre sonra keseceklerinden siz “Ne oldu buna, eskiden böyle değildi?’ diye şaşırıp kalırsınız.

[[HAFTAYA]]

3-YALANCILAR

Yalan söylemeyi alışkanlık haline getirenlere tıp dilinde ‘mitomani’ denir. Bir çıkar elde etmek ya da ilgi çekmek için yalan söylemeye devam ederler. Bu tip erkeklerin hayatının rutini yalandır. Daha ilişkinin başında birkaç yalanını üst üste yaıkaladığınız erkeğe ‘Ufak ufak yol al aslanım’ demekten çekinmeyin.

4-ANA KUZULARI

Annelerinin dizinin dibinden ayrılmayan, günde en az 3-5 kez anneleriyle konuşan, yaptığınız her hareketi annesininkiyle kıyaslayan erkekler henüz büyümemiş, çocukluktan çıkamamış erkeklerdir. Onlarla bilye oynamak istiyorsanız buyrun oynayın. Ama bir ilişki düşünüyorsanız sakın ha!

5-AŞIRI KISKANÇLAR

Özgüveni eksik, kişiliği oturmamış erkeklerin kıskançlık türü ‘aşırı kıskançlık’tır ve kesinlikle hastalıktır. “Bunu niye giydin?”, “Nereye gittin?”, “Yanında kim vardı?”, “Kimden mesaj geldi?” gibi binlerce soruya muhatap olmak istemiyorsanız bu tip erkeklerden uzak durmanızı öneririm. Kıskançlığın sevgi ölçütü olmadığını bilin. Aşırı kıskançlar sizi değil, kendisini seviyor, unutmayın.

Haberin Devamı


6-İÇİNCE SAPITANLAR


Kararında, adabıyla içen erkekler kadınlara seksi gelir. Ama iki kadehte ağzı burnu yamulan, masadaki herkese sarkan, masadan kalkınca sallanarak yürüyen, içtikten sonra gevezeleşen, ağlayan, sızlayan bir erkek seksi olabilir mi? Hem hayatınızı bir sarhoşu idare ederek mi geçireceksiniz?

7-SEKS DÜŞKÜNLERİ

Öncelikle şunu belirleyelim. Sekssiz aşk olmaz. Olmaz, olmaz da sadece sekse dayalı aşk da olmaz. Sizinle her buluştuğunda amacı mutlaka seks yapmak olan bir erkekle ilişki devam ettirmenize olanak yok. Zaten o arkeğin asıl amacı sizinle bir ilişki değil ne olursa olsun seks yapmaktır. Sizinle yapmazsa, bir başkasını bulup yapacaktır. Zaten bir erkeği sırf seks ile elde tutmak da mümkün değildir. Öyleyse ayrılın, gitsin dilediğiyle seks yapsın.

8-ESKİ İLİŞKİLERİNİ KONUŞANLAR

İyi ya da kötü konuşsun, bir erkek sürekli eski ilişkileri hakkında sohbet ediyorsa o erkek henüz olmamıştır, hamdır. Bilin ki, sizden ayrıldığında da yeni sevgilisine sizi anlatacaktır. Bu durum hoşunuza gider mi? Oysa ‘olmuş’ bir erkek, sevgilisi konuyu eski sevgilisine getirmiş olsa bile, “Bir zamanlar yaşandı ve bitti, şimdi onun hakkında konuşmak yakışık almaz” deme olgunluğunu gösteren erkektir.

9-MAÇO BOZUNTULARI

‘Maço’ ayrı, ‘maço bozuntusu’ ayrı. Kimi insan kültürü, geleneği, yetişme tarzı itibarıyla ‘maço’ olarak tabir edilen erkektir. Bu tür bir erkekle sevgili olursunuz, olmazsınız o sizin bileceğiniz iş. Ama öyle olmadığı halde ‘maçoymuş’ gibi davrananlar var ki, beni bile kendi hemcinsimden nefret ettiriyor. Hem ‘racon’u bilmiyor hem de artistlik taslıyor. Hani gece kulüplerinde 100 şampanya falan açtıranlar var ya, hah onlar, bunlar işte...

10-SPOR MANYAKLARI


Spor salonlarından çıkmayan, ‘Vücut yapacağım’ diye sürekli kasan, sosyal medyada hep spor yaparkenki fotoğraflarını paylaşan erkekler var ya... Hah, aslında onlar yok. Yani yok olmalılar. Tamam, spor yapılsın, sağlıklı yaşanılsın falan ama bir yere kadar. Bu tip erkekler için hayatındaki kadın spordan önce yer alamaz. “100 mekik mi, yoksa ben mi?” diye bir sorun. Yok, yok sormayın. Vereceği cevap sizi feci yaralar çünkü.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder