Magazin 'Kadirizm' onu bozuyor!

'Kadirizm' onu bozuyor!

Paylaş
'Kadirizm' onu bozuyor!

'Kadirizm' onu bozuyor!

Memleketi Ordu'yu ziyaret eden sanatçı Kadir İnanır "Kadirizm halen devam ediyor mu?" sorusu üzerine İnanır, "Öyle bir şey yok. Ben "hayır" dedikçe gazeteciler halen "kadirizm" diye yazıyor" diyerek sitem etti.

Özellik açısından ülkenin toplumsal değerlerine çok saygılı bir insan olduğunu vurgulayan İnanır,"Beni var eden, güçlendiren bu değerlerdir. Bu değerlerin ben ne kadar büyük olduğunu dünya toplumlarını, kültürlerini tanıdıkça, ülkemin değerlerini başka bir köşeye koydum. İnsan onurunu düzelten müthiş değerler onlar. Onlara saygılı olunca başka bir karakter ortaya çıkıyor ama ben asla "kadirizm" gibi bir felsefenin savunucu olmayı kabul etmem ama koruduğun değerler var. Bu değerler de hiç öden verilmeyen değerlerdir. Yani bu yakıştırmayı yapan, gazeteciler. Ben şu anda bile öyle bir yakıştırmayı reddediyorum" diye konuştu.

Kadir İnanır'ın Türkan Şoray açıklamaları sonraki sayfada...



Sinema sanatçısı Türkan Şoray ile küs oldukları yönündeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığını da eklemeden geçmeyen İnanır, "Biz Türkan Hanım ile küs değiliz. Olur mu öyle şey. Geçtiğimiz günlerde beraberdik. Ben şimdi televizyon programlarına çıkmıyorum ya, öyle prensip kararı aldım. Türkan Hanım da program yaparken ona ’olmaz’ deyince biraz dargınlık oldu ama düzelttik tabii" diye açıklama yaptı.

Diğer Kadir İnanır haberleri:

'KADİR EVDE ÇOK AĞLAR'

KADİR İNANIR RESİMLERİ İNANILIR GİBİ DEĞİL!

BARIŞTILAR!


AA

2

Haberin Devamı