Gündem Kafe önünde silahlı çatışma: 2 ölü

Kafe önünde silahlı çatışma: 2 ölü

Paylaş
Kafe önünde silahlı çatışma: 2 ölü

Güvenlik görevlileriyle tartışıp ayrıldıkları kafeye silahlarıyla dönüp kurşun yağdırdılar

Kadıköy Münir Nurettin Selçuk Caddesi üzerindeki Home Store adlı kafenin güvenlik görevlileri Yaşar ve Muhittin Aktaş adlı kardeşler, iddiaya göre kafede müşteri olarak bulunan 3 kişi ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Kardeşlerle tartışan kişiler geri geleceklerini söyleyerek kafeden ayrıldı. Bir süre sonra 34 BA 516 plakalı cip ve Volkswagen Jetta marka bir otomobil ile geri gelen 3 kişi kafeyi kurşun yağmuruna tuttu. Aktaş kardeşler saldırganlara silah ile karşılık verince çatışma çıktı. Güvenlik görevlisi Muhittin Aktaş yaralanırken, Yaşar Aktaş ve saldırganlardan biri yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

SAHTE KİMLİK ÇIKTI

Çatışma sonunda saldırganlardan üzerinde Ayhan Özbayhan adına hazırlanmış sahte kimlik bulunan ve adının Gökmen Bayat olduğu öğrenilen 1 kişi sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatının kaybetti. Yaşar ve Muhittin Aktaş çevredekiler tarafından taksi ile Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşar Aktaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bacağından vurulan Muhittin Aktaş'ın tedavisi sürüyor. Diğer 2 saldırgan ise geldikleri otomobil ile kayıplara karıştı.

GLOCK BULUNDU

Çatışmanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Kafe ve çevresinde 2 adet silah ve çok sayıda boş kovan bulundu. Olay yerinde bulunan ve Aktaş kardeşlere ait olduğu ileri sürülen silahlardan birinin Glock marka olduğu öğrenildi. Yapılan incelemelerin ardından Gökmen Bayat ve hastanede hayatını kaybeden Yaşar Aktaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, saldırganların kimlik tespiti ve yakalanması için araştırma başlattı.

Haberin Devamı

DHA