Dünya Kafesteki aslan kızı parçaladı

Kafesteki aslan kızı parçaladı

Paylaş
Kafesteki aslan kızı parçaladı

Rusya'da 4 yaşındaki bir kız çocuğu, aslan kafesine fazla yaklaşınca, içerideki yırtıcı hayvan tarafından paramparça edildi

Rusya'da 4 yaşında bir kız çocuğu, büyükannesiyle birlikte gittiği hayvanatbahçesinde, kafesteki bir dişi aslan tarafından parçalandı.

Adı sadece Nastya olarak açıklanan çocuk, aslan kafesinin önünde durup, fotoğraf çekmesi için büyükannesine poz verecekti. Ama bir yanlış yaptı...

Ana kafesin önündeki çitleri aşıp, kafese biraz daha yakın olmak istedi. Ama yırtıcı hayvanın kafesine biraz fazla yaklaşınca, aslan, pençesini atıp kızı içeri çekti ve burada çok şiddetli bir saldırıda bulundu.

METAL ÇUBUKLARLA KURTARDILAR

Ülkenin güneyindeki Tambov Hayvanatbahçesi'nde yaşanan olayda, minik kızın sol kolu koparken, omzu da paramparça oldu. Aslanın, dev pençeleri arasına alıp adeta oyuncak gibi oynadığı Nastya, metal çubukları kapıp, dışarıdan doğru aslanı dürten büyükannesinin ve diğer ziyaretçilerin çabası sonucu kurtarılabildi.

Haberin Devamı

Şu an suni solunumla hayatta tutulmaya çalışılan kızın kemiklerinin kırıldığı, nefes borusunun ise yırtıldığı ifade ediliyor.

POSTA İNTERNET