Spor Kafkas, Ali Turan için devrede

Kafkas, Ali Turan için devrede

Paylaş
Kafkas, Ali Turan için devrede

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kadro dışı kalan Ali Turan'ın takıma dönmesi için bir yol bulmaya çalışacağını belirtti

Tolunay Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray ile anlaştığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Ali Turan ile ilgili tartışmalara üzüldüğünü ifade etti.

Ali’nin eksikliğinin kendilerini sıkıntıya düşürebileceğini dile getiren Kafkas, "Ali’nin durumu son derece üzüldüğüm bir olay olmuştur. Yolu bu olmamalıydı.

Kendisi ile tekrar görüşeceğim ve bir yol bulmaya çalışacağım. Hem yönetimin, hem bizim, hem Ali’nin istekleri örtüştüğü zaman bir pürüz çıkacağını düşünmüyorum. Ama Ali’nin istemesi lazım. Önemli olan bu" diye konuştu.

Ali Turan’nın takıma dönmemesi durumunda bir stoper transfer edilmesini istediğini de kaydeden Kafkas, ellerinde olmayan nedenlerden dolayı defansif ağırlıklı transferler yaptıklarını bildirdi.

DEFANSTA SIKINTILAR VAR

Kafkas, şöyle konuştu: "Bilal Aziz ve Ali Turan’ı kaybettik. Onun yerine iki defans ağırlıklı transfer yaptık. Toledo’nun sıkıntısı devam ediyor. Daha aramızda olamayacak. Eren de 2 ay yok. Defansif anlamda ciddi sıkıntılarımız var. Ali Turan’ın olmaması bizi ciddi anlamda etkileyecek gibi gözüküyor.

Kalecimiz Souleymanou şu an Avrupa Kupası’nda, yedek kaleci Yusuf da sakatlandı. Onun için Orkun’u aldık. Çok istediğim iki yönlü oynayabilen Shavky’yi transfer ettik.

O da önemli bir oyuncu ama maç eksiği var. Oynadıkça daha iyi olacak. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı bu tür transferler yaptık. Şu an ciddi şekilde stoper istiyorum. Ali’nin katılmaması halinde stoper almak istiyorum."

Yeni transferlerin takıma çabuk uyum sağlamalarının kendisini sevindirdiğini kaydeden Kafkas, şöyle devam etti: "Öncelikle iyi bir takım hissettirdiğimizi düşünüyoruz. Bunu devam ettireceğiz. Seneye daha iyi takım kuracağız, bu kesin. İkinci yarıda da elimizden gelenin en iyisini yapıp ligi ilk 5 sıranın içinde bitirmek istiyoruz."

Haberin Devamı