Dünya Kahkaha attıran espri

Kahkaha attıran espri

Paylaş
Kahkaha attıran espri

Annesi Türk, babası İngiliz olan Financial Times muhabiri Alex Erdem Barker, basın toplantısında Başbakan Erdoğan'a Türkçe olarak sorduğu soru liderleri güldürdü

Annesi Türk, babası İngiliz olan Financial Times muhabiri Alex Erdem Barker, basın toplantısında Başbakan Erdoğan’a Türkçe olarak, “Genç, dinamik, Türkiye’yi seven bir lider Ankara’ya geldi. David Cameron size Tony Blair’i (İşçi Partili eski başbakan) hatırlatıyor mu? Daha iyi arkadaş olabilecek misiniz?” diye sordu. Bu soru iki lideri de güldürdü.

Haberin Devamı

Erdoğan’ın, “Maşallah Türkçe de biliyorsun” sözlerinin ardından Cameron, “İyi ki bunu Türkçe söylediniz. Kulaklığım çalışmıyormuş gibi yapıp sevgili dostum Tayyip’in nasıl diplomatik bir yanıt verdiğini dinleyeceğim” diye konuştu. Cameron’un bunları söylerken kulaklığını çekiştirmesi başta Erdoğan olmak üzere salondakileri kahkahaya boğdu.

Başbakan Erdoğan bu soruya, “Benim Tony ile olan dostluğum her zaman çok iyiydi. Değerli dostum David ile de kaldığımız yerden aynı şekilde devam ediyoruz” yanıtını verdi.