Candaş Tolga Işık KAHRAMAN KİME DENİR?
HABERİ PAYLAŞ

KAHRAMAN KİME DENİR?

Haberin Devamı

Devletin savaş uçağıyla milletin Meclis’ini bombalayana denmez.


Helikopterle piknik yapan sivillerin üstüne ateş açana denmez.


3 kuruş ekmek parası için daha gün doğmadan yollara düşüp saatlerce çalıştıktan sonra yorgun argın otobüs durağında bekleyen insanların arasına bomba yüklü araçla dalana denmez.


Göz göze gelince kaçacak delik aradığı polislerin maç çıkışı toplanma noktasına kahpece sızıp kendini patlatana denmez.


Sevdikleriyle yılbaşı kutlamak için eğlenmeye giden, yılda bir kez olsun mutlu olmaya çalışan silahsız insanları elindeki otomatik silahla tarayıp kaçana denmez.


Ne mi denir? Mensubu oldukları terör örgütlerinin “kahraman” dediği bu hainlere biz -bütün köpekleri tenzih ederim- “it” diyoruz.


Kahraman kime mi diyoruz? Üstünde çelik yelek, belinde tabanca, elinde uzun namlulu silah, yanında 50 tane korumasıyla karargah basan darbeci generali tek kurşunla öldürdükten sonra generalin korumaları tarafından taranarak şehit edilen astsubayıma diyoruz. 3 kalaşnikof, 8 el bombası, 2 RPG, 8 roketle adliye sarayına gelen 3 teröriste belindeki tabancasıyla tek başına geçit vermeyip şehit düşen trafik polisime diyoruz.


Bir Ömer Halisdemir gider, bin Fethi Sekin gelir. Teröriste, haine, bölücüye, alçağa haber salın bilsinler: Onlarda o itler elbet biter ama bizde bu yiğitler bitmez!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder